Chovatelé shetland pony Morava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2015 21:45
lvicek

XXX.XXX.3.7

Dobrý den, rádi bychom na naši farmu (zerlina.cz) koupili kobylku shetland pony. Nevíte někdo prosím o nějakém chovateli ideálně z oblast Beskyd, Zlínsko, Ostravsko..? Kobylku chceme s PP, klidnou, bez zlozvyků, obsedlou, se zkušenostmi s vozením dětí. Děkujeme za tipy!

8.5.2015 14:09
aggitta

XXX.XXX.65.76

Já jsem tedy úplně na druhém konci republiky hi hi
Ale jestli chcete klisnu s PP, obsednutou, tak velmi pravděpodobně budete muset pro ni kousek dál než za humna.

8.5.2015 20:35
lvicek

XXX.XXX.61.2

Děkuji, na váš chov jsem se již dívala a myslím, že jsem jednu z vašich kobylek navrhovala majitelce. Jedná se o nákup poničky pro ekologickou kozí farmu v Beskydech, aby se mohly vozit děti..Majitelka původně navrhovala nákup na bazoši, kde jsem se pokřižovala a nabídla se, že se pokusím najít opravdového chovatele co nejblíže farmě.

8.5.2015 21:11
aggitta

XXX.XXX.65.76

Na bazoši inzerují i dobří chovatelé (někde inzerovat musejí), já se jen pozastavila nad podmínkou severní Moravy, protože vím, že tam je chovatelů málo.

Hlístice

26.5.2015 14:20
Hlístice

XXX.XXX.85.84

Olomoucký kraj, pani Soušková, má doma pár chovných klisen a pl.hřebce SHP i odchová pár hříbátek.Ale jestli má naprodej hotovou klisnu nevím.603747853.

Přidejte reakci

Přidat smajlík