Jak je to se sedly tohoto typu? Zaujala mne sedla od cleverhorse http://www.cleverhorse.cz/Barelove-sedlo-Topeka-d118.htm
a potom i sedlář Josef Schwab... máte nějaké informace? JAké jsou výhody a nevýhody takových sedel?
Za celý ten čas čo robím s koňmi a so sedlami som mala niekoľko sediel s týmito hroznými kostrami. Bežná vec že vypadávajú šrúby či klince, koža je veľakrát veľmi nekvalitná, kostra sa láme- o čom hrooozne veľa ľudí ani nevie a bez problémov vidím ešte také sedlá že ďalej predávajú, sú to sedlá vhodné na krátke jazdenie pre veľmi ľahkých jazdcov, mám pocit že aj odporúčaných 60 kg je veľa. A len sa modliť aby s tým sedlom kôň nespadol či si neľahol. Josef Schwab síce kostru reprezentuje ako silnú a kvalitnú z čoho mi je na grc že takto odrbáva ľudí ale ešte viac že mu vôbec nezáleží na tých koňoch. Pôvodne sa na svojej stránke vychvaľoval "svojou" prácou- fotoalbum výroby sedla, ktorý následne po tom čo som uviedla pravé sedlárstvo ktorému tento fotoalbum patrí tak všetky fotky vymazal čiže myslím že to o ňom hovorí dosť.
lenulez

XXX.XXX.56.254
Dobrý den, můžete mi prosím poslat odkaz na stránky pana Schwaba?Nikde ho nemůžu najít...děkuji.Lenka Z.
Tak keďže je pan Schwab veľký obchodník, mali by ste mať faktúru alebo niečo k sedlu. Máte 14 dní daných zákonom, že môžete tovar bez udania dôvodu vrátiť- teda predpokladám že ste si ho kupovali online či telefonicky, neboli ste si pre neho osobne, Takže sedlo nereklamujte- to je chyba, proste ho vrátťe ak ešte máte čas.
neregistrovaný124

XXX.XXX.42.151
Za mě germida, nebo jetá starší sedla z bazoše, a-sedla.cz apod. Nekupujte "levná" nová sedla, je to buď nějaká indie, nebo jiný zmetek, co zničí záda nejen koni, ale i vám
neregistrovaný124

XXX.XXX.42.151