Dobrý den, chtela jsem se zeptat jaké mate zkušenosti s tímto museli? Konkrétně jestli je tady někdo kdo má a1/1 a krmí tim? Mám valáška po dostihové minulosti a po zraneni, uz od listopadu se ho snažím dávat do pořádku, má pravidelnou práci, chodime kopecky, občas lonž, ale ne a ne přibrat, tak jsem zvolila tuhle variantu, dávám 3x denně 1 odmerku + po práci dostává mash.Nevim, jestli mu nemam do muesli neco přidat nebo to stačí jako kompletní krmivo. Nedávám mu oves kvuli energii a tyhle muesli se mi libi protoze jsou bez ovsa, každopádně nevim jestli tohle muesli stačí i kdyz chodime 3x týdne jízdarenskou práci,2x prace venku, nebo vyjížďka a 1 den volna.
Předem dekuji za rady a odpovědi :).
Nepíšete jak je starý ani kolik má sena a jestli je na pastvě nebo výběhu. Osobně si nemyslím že je oves takové zlo ale každý na to má jiný názor. Nejdřív bych se zaměřila na to jestli není ve stresu, nebo nemá problém se zubama nebo jiný zdravotní problém.
Co se týče žrádla mě se osvědčila na přibírání vojtěška, kvasnice, řepné řízky a slunečnice. S muesli zkušenost nemám takže s tím vám neporadím. Navíc ani nepíšete kolik je jedna odměrka takže těžko říct kolik mu toho dáváte.