Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

jana6

13.7.2015 10:31
jana6

XXX.XXX.21.117

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na Vaše zkušenosti a názory ohledně granulí od fitminu. Nikdy jsem s nimi neměla problémy, ale v posledních dvou pytlech už jsem našla přes půl kila kamínků... Docela mě to zaráží. Pokaždé musím prohledávat dávku. Taky si můj koník asi před týdnem ulomil kus zubu, takže mám i jisté podezření, že je to právě díky tomuhle. Zažili jste něco podobného? Děkuji za odpovědi.

13.7.2015 17:08
sheilaaa

XXX.XXX.31.2

Zkontaktujte Fitmin a reklamujte! Také od nich beru, pokaždé naprostá spokojenost, až nyní nestandartní obsah pytel - reklamuji... Zašlete fotky kamínků, číslo šarže balení...

Gitule vrtule

13.7.2015 17:44
Gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

jana6 napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na Vaše zkušenosti a názory ohledně granulí od fitminu. Nikdy jsem s nimi neměla problémy, ale v posledních dvou pytlech už jsem našla přes půl kila kamínků... Docela mě to zaráží. Pokaždé musím prohledávat dávku. Taky si můj koník asi před týdnem ulomil kus zubu, takže mám i jisté podezření, že je to právě díky tomuhle. Zažili jste něco podobného? Děkuji za odpovědi.

Proč to řešíte zde?Máte řešit reklamaci s výrobcem, tady vám nikdo nepomůže a místo času strávenýho psaním dotazu na pc, bych vzala milej pytel, odvezla tam, kde jsem ho koupila a požadovala reklamaci.

14.7.2015 15:48
justík

XXX.XXX.50.243

Dobrý den,
krmím granule Fitmin dlouhodobě (rýžovky) a velká spokojenost. Ani neuvádíte, který druh? Granulované x extrudované? Jak je výše zmíněno případnou reklamaci řešit s výrobcem a ne pomlouvat na diskuzi..

Přidejte reakci

Přidat smajlík