Síťovaná deka na fjorda (jaká velikost?)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nattt

20.7.2015 18:29
Nattt

XXX.XXX.13.119

Jakou byste zvolily velikost deky a krčního dílu na fjorda je hodně mohutný a nikdy jsem ho nedekovala, bohužel se z něho vyklubal mušák a tedy síťovku nutně potřebuji.

Popř. máte někdo skušenost s touto dekou? a jaká velikost by nám tak seděla?

http://www.equitum.cz/cz/detail/pro-kone/deky-na-kone/deky-na-kone-sitovane-a-antialergicke/specialni-deka-pro-letni-vyrazku-i-pro-pony

Díky moc za odpovědi

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.7.2015 10:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

Fjordů jsme postupně vlastnili pět, čistokrevných. U první jsem ty oči ještě měla slepé, ze zbývajícíh byli dva "krátcí" a dva "dlouzí", nasazení i šířka krku se také lišila stejně jako preferovaný způsob pohybu toho kterého zvířete, nesení krku atd..Pokud jsem chtěla, aby vybavení sedělo úplně, bylo třeba konkrétní zvíře přeměřit, vybrat prodejce, který komunikoval a byl ochoten přeměřit výrobek, po takto předběžném vytipování jsme výrobek objednala s tím, že když nebude sedět, mám 14 dní na vrácení/při zkoušení dávám na čistého koně a neodstraňuji hned visačky/.

Poprsní postroj seděl cca na všechny, ale třeba podhrdelník a nánosník BB ne, sedlo a podbřišník taky ne, ani odpocka a pláštěnka nepadla "dokonale" všem.

Gitule vrtule

22.7.2015 08:12
Gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Nattt napsal(a):
Jakou byste zvolily velikost deky a krčního dílu na fjorda je hodně mohutný a nikdy jsem ho nedekovala, bohužel se z něho vyklubal mušák a tedy síťovku nutně potřebuji.

Popř. máte někdo skušenost s touto dekou? a jaká velikost by nám tak seděla?

http://www.equitum.cz/cz/detail/pro-kone/deky-na-kone/deky-na-kone-sitovane-a-antialergicke/specialni-deka-pro-letni-vyrazku-i-pro-pony

Díky moc za odpovědi

Http://www.equiservis.cz/Mereni/ Možná vám to pomůže

22.7.2015 10:53
sheilaaa

XXX.XXX.31.2

Na fjorda jsme měli deky vel.125 nebo 135cm dle výrobce.

Nattt

4.12.2015 16:48
Nattt

XXX.XXX.79.91

Děkuji moc

Přidejte reakci

Přidat smajlík