Gabi a koně

XXX.XXX.197.183
Dobrý den, mám jeden problém :/. potřebuji vědět jaké nejmenší rajtky jsou na prodej a za kolik a kde je sehnat.
Gabi a koně

XXX.XXX.197.183
Ano potřebuju 34 a míň.
Gabi a koně

XXX.XXX.197.183
A nejsou pro mne.
Kdybys chtěla mám na prodej rajtky na cca šestiletou slečnu ;-). Ale vážně - musí být nové nebo postačí i použité? Barva? Celokožený sed nebo rajtfleky? Ideálně kdyby dotyčná dala své rozměry - pas, obvod stehna, délka nohou, výška postavy. Možná by nezaškodilo se podívat po dětských velikostech - 158,164.
Gabi a koně

XXX.XXX.197.183
Hledám menši potřebuju 34 a míň.
Když už něco sháníte, možná byste mohla být sdílnější.
Menší?To je co?Pro 4letou holčičku, nebo 8mi letého chlapečka.Případně jste drobná tak, že vám nestačí 34, ale potřebovala byste dětskou 152?
Změřte objekt, pro který rajtky sháníte.Kolem pasu a od pasu k zemi, případně ke kotníkům.Poté údaje zveřejněte a možná vám někdo tady něco nabídne.Nebo napíše odkaz.
koně
napsal(a):
Když už něco sháníte, možná byste mohla být sdílnější.
Menší?To je co?Pro 4letou holčičku, nebo 8mi letého chlapečka.Případně jste drobná tak, že vám nestačí 34, ale potřebovala byste dětskou 152?
Změřte objekt, pro který rajtky sháníte.Kolem pasu a od pasu k zemi, případně ke kotníkům.Poté údaje zveřejněte a možná vám někdo tady něco nabídne.Nebo napíše odkaz.
Přesně. V GB jsem viděla v jogpurách i roční prcky v kočárku.
Gabi a koně

XXX.XXX.197.183
Dobře děkuji.