Nabízím ježdění a ustájení Tachovsko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.11.2015 16:40
kadamova

XXX.XXX.149.127

Nabízím ježdění na svých velice charakterních arabských plnokrevnících. Jedná se o rekreační ježdění, k dispozici je písková kruhová jízdárna. Koně jsou vychovaní v duchu horsemanshipu. Stáj se nachází v Dolní Jadruži, cca 3 km od Plané u ML. Požadujeme: plnoletost, zodpovědnost, váhu do 65 kg, zkušenosti. Ježdění je zdarma.
Dále nabízím ustájení, k dispozici je jeden volný box. Koně mají co nejpřirozenějsí podmínky pro život, velké pastviny, přístup do tzv.anglických boxů, společnost dalších koňských kamarádů, dvou arabských plnokrevníků a jednoho paint horse, pro majitele přátelský a férový přístup.Cena dohodou.

30.11.2015 18:52
lenacia

XXX.XXX.205.245

kadamova napsal(a):
Nabízím ježdění na svých velice charakterních arabských plnokrevnících. Jedná se o rekreační ježdění, k dispozici je písková kruhová jízdárna. Koně jsou vychovaní v duchu horsemanshipu. Stáj se nachází v Dolní Jadruži, cca 3 km od Plané u ML. Požadujeme: plnoletost, zodpovědnost, váhu do 65 kg, zkušenosti. Ježdění je zdarma.
Dále nabízím ustájení, k dispozici je jeden volný box. Koně mají co nejpřirozenějsí podmínky pro život, velké pastviny, přístup do tzv.anglických boxů, společnost dalších koňských kamarádů, dvou arabských plnokrevníků a jednoho paint horse, pro majitele přátelský a férový přístup.Cena dohodou.

Jaká je Cena ustájení a jaké zázemí sociáln ía jezdecké nabízíte?
Ustájení je vysloveně boxové, nebo je to stylem otevřených přístřešků? Moje kobča hodinaří, takže jsem odkázaná na pastevko, kdy se tento její zlozvyk 100% eliminuje.

30.11.2015 22:17
kadamova

XXX.XXX.59.201

Cena se pohybuje okolo 2000, podle domluvy. Konici maji k dispozici svuj box, kam si mohou kdykoli zalezt a kam se jim dava krmeni a voda. Co se tyce zazemi, mame vytapenou sedlovnu smajlík

30.11.2015 22:38
lenacia

XXX.XXX.138.49

kadamova napsal(a):
Cena se pohybuje okolo 2000, podle domluvy. Konici maji k dispozici svuj box, kam si mohou kdykoli zalezt a kam se jim dava krmeni a voda. Co se tyce zazemi, mame vytapenou sedlovnu smajlík

To zní fajn :) jak je to tam s krmením a případně, máte tam třeba něco, kde se dá jezdit nebo pracovat? Kruhovka či tak? :) Mám s kobčou jezdecké problémy a zvažuji stěhování někam kde bych snad mohla trochu postoupit v práci.

30.11.2015 22:43
lenacia

XXX.XXX.138.49

lenacia napsal(a):
To zní fajn :) jak je to tam s krmením a případně, máte tam třeba něco, kde se dá jezdit nebo pracovat? Kruhovka či tak? :) Mám s kobčou jezdecké problémy a zvažuji stěhování někam kde bych snad mohla trochu postoupit v práci.

Aha, sem slepá a neumímčíst :).

30.11.2015 22:43
lenacia

XXX.XXX.138.49

Ráda bych se k vám někdy zajela podívat, bylo by to možné? :).

30.11.2015 22:45
kadamova

XXX.XXX.149.127

Máte třeba Facebook? Že bychom si napsali spíš do zpráv, ať to tady nemusíme rozebírat verejne smajlík

30.11.2015 22:51
lenacia

XXX.XXX.138.49

Máte zprávu :).

12.12.2015 18:51
kadamova

XXX.XXX.149.127

Stále hledáme parťáka, copak tady na západě není nikdo, kdo by chtěl koníka ustájit a nebo chodit jezdit k soukromníkovi? smajlík

12.12.2015 19:51
koně

XXX.XXX.205.252

Myslím, že plnoletých, zodpovědných, zkušených, navrch do 65kilo není zase tolik.A uplatní se, při počtech koní dneska, i poblíž svého bydliště.To bývá povětšinou ve městě.
Já jeden čas hledala, a to jen osobu s autem a řidičákem, protože k nám nic nejede.Jsme 30km Plzně. Žádná taková se zatím nenašla.

12.12.2015 23:06
kadamova

XXX.XXX.149.127

To si bohužel myslím taky. Všude je koní hafo, jak u soukromniku, tak v klubech a hlavne v dnešní době člověk jezdí dva roky a už pořizuje koníka svyho. Zas ne druhou stranu, kdo nezkusi, nemá ;-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík