duchodce23

XXX.XXX.106.46
Dobrý den, vlastním dušnou kobylku a asi poslední měsíc má průjem. Z pastvy odešla už na konci sprna, teď je v hlavním netravnatém výběhu, jen mi nejde do hlavy z čeho má průjem? O průjmu jsem dřív nevěděla, dozvěděla jsem se to včera, když jsem byla ve stáji. Chodí ji do stáje jezdit dcera a ta mi nic neřekla. Průjem má sice už asi delší dobu (stájník říkal, že asi měsíc), ale nehubne ani nic. Teplotu taky nemá a normálně funguje, krásně dýchá. Jen má potečené nohy, jak to z ní teče, když vykonává potřebu.
Zítra samozdřejmě přijede paní veterinářka, ale chtěla jsem se optat i tady, zda máte někdo s tímto zkušenost?
děkuji.
Zdravím, řešila jsem před měsícem to samé, koupila jsem od jiného zemědělce balíky sena a ejhle kobča do 2 dnů dostala prujem, začala i váhově strácet. Byl se na ni kouknout i vet a vše bylo dobré, skontroloval seno, že by bylo špatné neschledal, poradil ať koupím balík sena od předchozího pána a jen jsem začala krmit původním co dříve, tak se holka srovnala a je o.k.
Prostě ji v tom seně něco vadilo, přitom máme ještě valaška hucula a tomu nic nebylo, ten nám tloustne snad i ze vzduchu