Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

MarieWeberová

1.1.2016 15:15
MarieWeberová

XXX.XXX.151.22

Dobrý den, chci se zeptat jak vaši miláčkové snášeli všechny ty petardy a ohňostroje ? Já je ve stáji musela uklidňovat celou noc. I když někteří to překvapivě snášeli dobře. Ale většina s sebou šila v boxech jakoby byly posedlí. Chudáci zvířátka, nechápu, co z toho ty pitomci mají.

1.1.2016 16:13
keira

XXX.XXX.106.7

U nás před statkem bylo dnes dost nastláno od vybuchlých petard. Tak si ani nechci představit, kolik ta naše chuděra za noc nachodila v boxe koleček. Potřebuje teď mít ze zdravotních důvodů pohybu co nejméně a ne rotovat jak na kolotoči smajlík

Lenuuska

1.1.2016 17:21
Lenuuska

XXX.XXX.53.162

Tak nasi konici ve staji dokonce spali proste pohoda a nic je netrapilo.

1.1.2016 17:32
bubel

XXX.XXX.110.137

Ani nemluvím přisli pitomci a před ohradníkama u koní si udělali ohňostroj koně totálně vystresovaný a zbořený ohradníky, manžel to musel v noci opravovat.Chytit je tak jim rozkopu koule.

Kvído 46

1.1.2016 18:49
Kvído 46

XXX.XXX.229.91

Nenávidím Silvestr, my strávili ve stáji " pouze " hodinu.

Bydlíme na malé vsi a zásoby petard jsou tudíž omezené, ale stálo to zato.

Valach to celkem ustál, dal se uplácet pamlsky, ale na kobyle bylo ještě ráno vidět, že není ve své kůži.

1.1.2016 20:04
mgtka

XXX.XXX.92.43

Naší koníci vždy koukají jak to hezky bouchá. Už druhý rok je mám doma tak po půlnoci jen z povzdálí pozoruji a jsou hodní. Myslím že je pro ně nejlepší když na to vidí, proto jsou koně v boxech více nervózní, protože jen slyší rachot a nemají kam popoběhnout.

MarieWeberová

1.1.2016 20:09
MarieWeberová

XXX.XXX.151.22

bubel napsal(a):
Ani nemluvím přisli pitomci a před ohradníkama u koní si udělali ohňostroj koně totálně vystresovaný a zbořený ohradníky, manžel to musel v noci opravovat.Chytit je tak jim rozkopu koule.

Těch koní je mi líto :( V dnešní době se tak bohužel mládež baví. Klidně by to odpalovali i třeba z hřbetu koně kdyby mohli a jak se koníček vystresuje a poleká je jim jedno ba naopak dělá jim to dobře. Přerazila bych jim prsty.

MarieWeberová

1.1.2016 20:11
MarieWeberová

XXX.XXX.151.22

mgtka napsal(a):
Naší koníci vždy koukají jak to hezky bouchá. Už druhý rok je mám doma tak po půlnoci jen z povzdálí pozoruji a jsou hodní. Myslím že je pro ně nejlepší když na to vidí, proto jsou koně v boxech více nervózní, protože jen slyší rachot a nemají kam popoběhnout.

To je roztomilé :) To rozhodně je, ale riskuje se, že se ten koník vyleká natolik, že třeba přeskočí ohradníky a uteče. Ale když jsou hodný tak u vás to nehrozí.

Kvído 46

1.1.2016 20:32
Kvído 46

XXX.XXX.229.91

mgtka napsal(a):

Pokud vám lítají petardy na pozemek, nemáte jinou možnost, než koně zavřít.

2.1.2016 06:41
mgtka

XXX.XXX.92.43

MarieWeberová napsal(a):
To je roztomilé :) To rozhodně je, ale riskuje se, že se ten koník vyleká natolik, že třeba přeskočí ohradníky a uteče. Ale když jsou hodný tak u vás to nehrozí.

Proto stále sleduji z povzdálí a jsem připravena chytat kdyby něco.

2.1.2016 13:29
peggi16

XXX.XXX.61.147

MarieWeberová napsal(a):
Těch koní je mi líto :( V dnešní době se tak bohužel mládež baví. Klidně by to odpalovali i třeba z hřbetu koně kdyby mohli a jak se koníček vystresuje a poleká je jim jedno ba naopak dělá jim to dobře. Přerazila bych jim prsty.

Tak u nás se takhle baví i dospělí a víceméně to učí i děcka. Silvestra taky nemusím, a to jen skrz tuhle debilní zábavu.
Koně sice nechovám, ale mám jiná zvířata a ne všem to nevadí...
Přerazit prsty je málo, strčila bych jim to někam a zapálila, ať si taky užijou.

2.1.2016 18:15
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

mgtka napsal(a):

Souhlasím, naše holky jsou venku s přístřešky, taky je lepší, když to vidí i slyší, protože si neumím představit, jak by mi zrychtovaly box, kdyby slyšely jen ty rány a nic jiného, navíc, když si spojí, že světlo z petard jsou ty rány, rychleji se uklidní.Muž letos byl s holkama hodinu ve výběhu přes půlnoc-jinak jsem byly spolu, ale máme 14dní mimi, tak jsem byla doma-a stejně měly holky nácvik lehkej od začátku tmy, ale pohoda, jsem ráda, že máme zase rok klid od blýskavek a jekotu petard a podobných sra-ek

2.1.2016 19:07
_janina_

XXX.XXX.18.136

Tak ja jsem nastesti z mensi vesnice takze konici byli v klidu, ani tk nevnimali. Na sillvestr 2014 jsme meki jeste koniky v jedne obci u soukromnika a byli jsme tam i na silvestr. Mel tam u staje malou hospudku kterou si pronajaki nejaci mladi tak jsme se bali a drzeli hlidku u staje kdyby nekoho neco napadlo a kupodivu zacalki strilet hned vedle staje a s konma to ani nehlo. Chroupali seno a mrkev a ani se nehli. Jak ktery kun to snasi dobre asi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík