Prodám sedla nebo vyměním

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

jamajka72

11.1.2016 15:36
jamajka72

XXX.XXX.53.162

Prodám nebo vyměním dve sedla.

jamajka72

11.1.2016 15:37
jamajka72

XXX.XXX.53.162

11.1.2016 23:53
keira

XXX.XXX.106.7

Tak to by ale asi chtělo trochu víc informací.

jamajka72

12.1.2016 09:59
jamajka72

XXX.XXX.53.162

Vice info na jamajka72@centrum.cz.

12.1.2016 11:54
kallisto

XXX.XXX.157.94

Tohle je přesně ten přístup, který mi přijde u inzerátů podezřelý a absolutně neprofesionální. Kdyby se mi sedla sebevíc líbila, tak na inzeráty kde není uvedeno skoro nic zásadně neodpovídám a to jsem na inzerát koupila už cca 20 sedel. To je takový problém, navíc když chci teda něco prodat, uvést k těm sedlům všechny potřebné informace?

Je to v inzerci vidět dnes a denně, lidi chtějí něco prodat, ale buď to nevyfotí vůbec, nebo jsou fotky nekvalitní, rozmazané, tmavé. Chybí údaje, cena, velikosti či rozměry, podmínky prodeje, pořádný kontakt atd atd...

Není to tak dávno, co tu slečna potřebovala nutně velmi rychle prodat jedno ekonomy sedlo za pár tisíc. Když dala odkaz na inzerát na bazoš, většina lidí jí poradila, jak inzerát vylepšit, co uvést, co a jak vyfotit, protože inzerát byl opravdu hrozný. Pár dní jsem ten inzerát sledovala, ale změna žádná...Lidi jsou prostě nepoučitelní.

Snorri

12.1.2016 12:17
Snorri

XXX.XXX.205.245

kallisto napsal(a):
Tohle je přesně ten přístup, který mi přijde u inzerátů podezřelý a absolutně neprofesionální. Kdyby se mi sedla sebevíc líbila, tak na inzeráty kde není uvedeno skoro nic zásadně neodpovídám a to jsem na inzerát koupila už cca 20 sedel. To je takový problém, navíc když chci teda něco prodat, uvést k těm sedlům všechny potřebné informace?

Je to v inzerci vidět dnes a denně, lidi chtějí něco prodat, ale buď to nevyfotí vůbec, nebo jsou fotky nekvalitní, rozmazané, tmavé. Chybí údaje, cena, velikosti či rozměry, podmínky prodeje, pořádný kontakt atd atd...

Není to tak dávno, co tu slečna potřebovala nutně velmi rychle prodat jedno ekonomy sedlo za pár tisíc. Když dala odkaz na inzerát na bazoš, většina lidí jí poradila, jak inzerát vylepšit, co uvést, co a jak vyfotit, protože inzerát byl opravdu hrozný. Pár dní jsem ten inzerát sledovala, ale změna žádná...Lidi jsou prostě nepoučitelní.

Tu inzerci si pamatuju. Paní sedlo zainzerovala na stránkách facebooku i s fotkama a prodalo se rychle, proto žádná změna na bazoši
Nicméně jinak s vámi souhlasím, je to příšerný. Já osobně vždy sepíšu všechny parametry, vlastní názor, někdy nějakou osobní vsuvku :), takhlew jsem prodala svůj mobil s rozbitým displayem, zatímco inzeráty totožných mobilů které měly prasklý display byly na ocet několik týdnů- měsíců, já ten svůj měla do 3 dnů z domu :) Myslím že pomohl právě ten osobní přístup a popis věci, než okopírované parametry a dodání že má prasklej display.

Přidejte reakci

Přidat smajlík