Ježdění, stáje Brno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2016 21:07
Annietta

XXX.XXX.202.126

Jsem 22letá studentka vysoké školy. Před pár lety jsem měla nepříjemný pád z koně, po kterém jsem skončila s ježděním a nyní bych se k němu ráda vrátila.
Ráda bych zjistila, které stáje v Brně nabízí ježdění (mám zájem především o výcvik na jízdárně) a zároveň i jaké s nimi máte zkušenosti.
Již jsem pátrala na internetu, ale přijde mi, že většina stránek již není moc aktuální.
Budu ráda za jakoukoli informaci ať tady, či na e-mail (merymika@seznam.cz).

bessie

15.1.2016 11:24
bessie

XXX.XXX.215.213

15.1.2016 13:05
sasetka

XXX.XXX.32.108

JK Dianna Sobotovice, Ostopovický mlýn, Ranch u cesty, Řícmanice, Panská Lícha, JK Arpitha(?) - ti jsou v Líšni...

15.1.2016 19:20
Annietta

XXX.XXX.202.126

Oběma moc děkuji smajlík
Doporučily byste nějakou konkrétní stáj?

Danča.Hrouzková

16.1.2016 21:30
Danča.Hrouzková

XXX.XXX.0.206

Ahoj, Sobotovice určitě doporučuji smajlík
Sama jsem tam začala chodit po pádu, kdy jsem z ježdění měla hrůzu. Trvalo mi to, ale trenérka Anička mě dala dohromady, je skvělá a poradí si i s člověkem, který má strach a blok v hlavě, naučila mě od začátku základy, pomohla zpevnit sed a strach postupně odezněl, opravdu poctivě si ale mákneš a pokud máš blok v hlavě z pádu, tak počítej, že to bude chvilku trvat, než tě to pustí. Koně jsou v Sobotkách moc hodní. Trenérka má individuální přístup dle schopností jezdce.

Pokud chceš, klidně mi napiš na můj email Hrouzkova.Daniela@seznam.cz,2 roky jsem chodívala za Aničkou na tréninky a teď tam mám už skoro rok pronajatou kobylku, takže není problém zodpovědět otázky, poslat fotky, poslat kontakt.
Velké plus je, že je tam hala, cena tréninku je příznivá 300kč (mám dojem, že je to stále tak) a Anička je licencovaný trenér.

Ostatní vyjmenované stáje bohužel nemůžu zhodnotit.

17.1.2016 00:44
helas

XXX.XXX.12.12

Annietto, fakt, že stáje nemají webovky zrovna aktuální, nic znamenat nemusí.

Možná by se ti líbil jízdárenský výcvik třebas u nás - JK Němčičiy (BO), kousíček od Brna.

Webovky máme pravda neoprašované, ale koně na to, co píšeš, vhodné - a na těch starejch webovkách je kontakt, který pořád platí.

Ono je vůbec nejlepší si pár stájí projet a pak se rozhodnout, která ti sedí nejvíc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík