Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2016 21:40
riana

XXX.XXX.36.27

Nevite někdo co to je.. me kobylce zacala vypadávat hriva zatím to ma jen na jednom miste hrivu ma pryc i s korinky...

27.1.2016 13:19
vattunka

XXX.XXX.129.153

A z čehopak žerou seno?z nějakého krmelce?takhle vypadají skoro všichni naši koně, když v zimě dostávají seno do krmelce, který má ještě horní příčku nad krkem jakoby...pokud dostává seno jen na zem a není možné o něco dřít, tak nevím.

27.1.2016 17:52
riana

XXX.XXX.36.27

Seno dostavaji pod pristresek a mají tam tyc v urovni prsou zerou vrchem a tam nic není... pod tu tyc hlavu nestrka mají tam celej balik..

27.1.2016 18:08
vattunka

XXX.XXX.129.153

No jen aby, přesně takhle to máme, tyč v úrovni prsou, jenže když to seno dochází, nebo nejradši vybírají ze spodu ta semínka, musí strčit hlavu pod tu tyč a myslím, že to je jasný...kdyžtak dej fotku..

27.1.2016 18:26
riana

XXX.XXX.36.27

Když jsem tam byla měli tam maly zbytek sena a stejne nestrčila tu hlavu spodem ale natahovala se vrchem... me prijde divne ze tam nemá ani korinky ze tam ma jen kuzi a po stranách ma kousky hrivy uprostřed nic... doufam ze to vysvetluji dobře a ze me chapete.

27.1.2016 18:27
vattunka

XXX.XXX.129.153

Tak dej ještě lepší fotku víc z blízka.

27.1.2016 18:36
riana

XXX.XXX.36.27

Bohuzel lepsi foto tedka nemam tak pridavam jednu z bok a aj z vrchu alenic moc na nich videt není.

27.1.2016 18:51
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

riana napsal(a):
Nevite někdo co to je.. me kobylce zacala vypadávat hriva zatím to ma jen na jednom miste hrivu ma pryc i s korinky...

Nevím, jak máš ustájeného koníka, ale rozhodně bych se podívala ve výběhu, zda není v úrovni výšky krku nebo kohoutku nějaká větev a nedře se o ní.Může jí to pouze svědit, tak si hřívu o něco vydrbala, možná tam najdeš i zbytky orvané hřívy.

27.1.2016 18:55
riana

XXX.XXX.36.27

Ustajena je venku s pristreskem a v ohrade mají jeden strom a na nem nic není... nepozorujii na ni když s ni jsem ze by ji to svedilo... a mezi kuly na ohrade hlavu nestrci jsou tam tri pasky z toho dve pod elektrikou.

27.1.2016 21:22
jennifer

XXX.XXX.217.71

Skoro bych dala krk na to, že je to vydrbané, nebo vyrvané nějakým kámošem, kdyby z nějakého důvodu vypadávala hříva, nejspíš by nebyla problémem zasažena jen jedna část, ale týkalo by se to celého krku. Ona se nemusí ani cíleně dřít, stačí, když bude strkat hlavu pod to břevno u krmelce, pokud má hřívu/kůži jemnější, nebo se tam prostě cpe, aby dosáhla, může to mít takovýto dopad. To, že ji nevidíte ještě nemusí znamenat, že to nedělá. Před rokem jsem měla podobně orvaného mladého hřebečka, jen od uší do cca poloviny krku, na zbytku krásně dlouhá netknutá hříva. Dlouho jsem podezírala druhého mlaďocha, až jsem zjistila, že mladej chodil podpásat ohradu (prostě za ohradou je tráva lepší). Musela jsem pod spodní břevno natáhnout el. lanko, jinak by byl nejspíš plešatej do teď.

28.1.2016 21:46
riana

XXX.XXX.36.27

Je to mozne nerikam ze ji vidim porad :) alejen me to zarazilo z ceho by to mohlo byt :).

anneett

24.8.2016 20:07
anneett

XXX.XXX.165.142

Dobry den mame ten samí problem jen to nema vyskubane ale normalne kdyz mu projedu rukou hrivu tak mi zustane v ruce myslite ze mu chybí nejake vytaminy ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík