AF Mendelu Brno - Všeobecné zemědělství

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2016 20:28
d.cecilka

XXX.XXX.120.26

Ahoj,

chtěla bych se na Vás obrátit s prosbou a dotazem. Nestudoval jste někdo tento obor na Mendelově univerzitě ? Chtěla jsem jít na bakalářské studium na zootechniku, bohužel chci dálkově a tento obor to nenabízí. Případně, že bych šla na denní formu, jak to probíhá ? Kolik času by člověk měl ?

Moc děkuji :).

2.2.2016 16:46
florindela

XXX.XXX.33.190

Dobrý den,

jsem na denním studiu, ale oboru Rostlinolékařství. Denní forma - dojíždíte každý den, nevím, jak na bakalářském, ale na magisterském nemáme v pátek dle rozvrhu nic, max. výjimečně blokovou výuku, takže je škola jen od pondělí do čtvrtka. Na některý den nemusí připadnout žádná výuka, takže je další volno. Jinak každý předmět má hodinu a půl až dvě hodiny přednášek a stejně času cvičení, takže v rozvrhu zabere času jako dva předměty. Obsah cvičení se může podobat obsahu přednášek, ne vždy se jede do terénu nebo jde do laboratoře. Předměty začínají podle rozvrhu v některém z těchto časů: 7 h,9 h,11 h,13 h,15,17 h a končí nejpozději v 19 h. Tak například loni na podzim jsem měla v pondělí od devíti po dvou hodinách celkem pět předmětů, odjížděla jsem v 19 hodin, ale nikdy dřív jsem tak pozdě nekončila. V týdnu jsem měla úterek a pátek volný. Jeden den (některý minulý semestr dva dny) jsem šla na sedmou. U některých předmětů nejsou cvičení/ přednášky jako další dvouhodinovka (informační zdroje jsme měli jen 2 h týdně) a v ekotoxikologii obsáhla veškeré přednášky a cvičení několikahodinová blokovka. Takže i rozvrh nebude tak horký a časově náročný, jak to vypadá. Ale třeba je to na bakalářském jinak, nevím, dělala jsem Bc. na jiné škole.

h.

4.2.2016 18:53
h.

XXX.XXX.222.209

Jsem na tomto oboru na denním studiu, mám za sebou 1. semestr a opravdu to bylo nějak tak, jak popisuje florindela. Pondělí a pátky jsem měla volné. Žádnou blokovou výuku jsme neměli, ale jak to bude v dalších semestrech nevím.

29.2.2016 11:59
moonlesscz

XXX.XXX.191.118

Omlouvam se ze se připojují do této konverzace.. Chtěl jsem se jen zeptat.. Zda mám vůbec šanci a zda ma pro me cenu se na Mendelu vůbec hlásit.. Co jsem četl tak berou jen na průměr.. No a co si budeme povídat.. Na střední jsem na to dost kaslal.. Myslíte si ze s průměry 2.7,2.8,3.0,2.7 mám šanci se dostat?.. Přemýšlel jsem nad obory zootechnik a rostlinolekarstvi.. Popripade agroekologie.. Diky :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík