Ojntvv

XXX.XXX.80.152
Ahoj, muzu cukrovarske řízky mocit v horké vode? Za jak dlouho se mi pak ropadnou? :) dekuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Urychluje se tím nutná doba namáčení. Myslím tak odhadem za 3 hodiny je to správně nabobtnalé. Pokud potřebujete zrychlit čas namáčení, dají se koupit řepné řízky ve vločkách - nepotřebují tolik času na namáčení ;).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nojo, vařicí voda není horká voda - čím teplejší, tím kratší doba bobtnání.
Otázka je, zda se tou vroucí vodou nezničí moc hodnotného v té řepě? (ikdyž ona toho tak jako tak moc neobsahuje ).
"Sušící linka má na vstupu okolo 600°C a řízky se zde suší asi 20 min."
Takže horká voda už jim fakt neublíží :D
http://www.energys.cz/novinka/cukrovarske-rizky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

haha, tak to asi fakt ne :) díky za info.
Donadola

XXX.XXX.94.101
Nevíte prosím proč řízky nenabobtnají. Koupila jsem tyto http://www.zooprodukt.com/index.php?zbozi_detail=77847, ale i když je máčím 12 hodin mám skoro to samé co namočím.
Takže zbytek vody vylévám.
Předtím jsem měla jiné řízky a ty mi udělali 3x větší objem. Bohužel teď už nevím jaké to byly. Navíc mi připadá, že ty od Zooproduktu koním vůbec nechutnají. Můžete doporučit kvalitní chutné řízky.
Děkuji.