Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.3.2016 11:33

Zdravím všechny,
koupila jsem si minulý rok koně po King of Luck. Nebyl v super stavu, v šesti neuměl na ohlávce, majitel byl šílenec, měl ještě jednoho koně po Lukášovi a bál se jich, takže na ně ani nesáhnul.
O jeho matce jsem toho moc nezjistila (Unita ČT) a o otci KoL tak všelicos.
Zajímalo by mě, kde třeba teď je. Jela bych se na něj možná i podívat.
Jaký byl, co jezdil..
Našla jsem jen pár informací.
Pokud o něm někdo něco víte, tak prosím napište, děkuji :).
(fotka mého koně ).

13.3.2016 20:52
strelish

XXX.XXX.45.18

No, možná lepší nevědět. Jak teď nevím, ještě loni byli oba součástí v podstatě množírny - koní, koček, psů... (a že ti koně hlavně po zimě vypadali opravdu kolikrát šíleně). Fotky např. zde http://www.kone-bartosovice.wbs.cz/Nasi-kone.html

nebo zde http://kone-bartosovice.rajce.idnes.cz/27.10.2013/#IMG_20131027_142818.jpg.

13.3.2016 21:05

Ahoj, nějak jsem nepochopila.. oba jako kdo? King i Unita nebo? Mě je to jasný, vidím všude plno hříbat po něm. Zajímalo mě co třeba úplně původní majitel.. Prý hodně pendloval mezi stájemi.

14.3.2016 09:52
strelish

XXX.XXX.45.18

Oba hřebec i kobyla, proto jsem vám tam dala ty stránky. Úplně původně je někde z jižních Čech co vím, to byl ještě hezký kůň v dobré kondici. Neřekla bych, že vyloženě pendloval, ale dostal se do rukou, které si z jeho barvy udělaly živnost.

14.3.2016 12:46

Já právě viděla nějaké jeho fotky když byl mladší a byl nádhernej. Psala jsem do dvou stájí a ty mi právě napsali, že u nich už není, že hodně cestuje. Bohužel, udělali si živnost na tom, že je homozygot a ani nekoukají na to kam hříbata dávají.

14.3.2016 13:48
strelish

XXX.XXX.45.18

Mě spíš fascinuje, že ti kupci nekoukají, z jakých kobyl a prostředí si koně kupují. Jako poslední majitelku vím https://www.facebook.com/zuzana.zackova.1?fref=ts (ta množírna). Ale jestli ho má pořád nevím.

L.A.S.

14.3.2016 15:50
L.A.S.

XXX.XXX.202.0

Znala jsem King of Lucka v době, kdy mu byli 3 - 4 roky. Byl to super koník pro všechno. Ani nevím, kdo byl tehdy majitel - King se pravidelně stěhoval mezi dvěma stájemi - westernovou a parkurovou. Měla jsem ho tehdy na starosti (v té parkurové stáji). Byl velice ochotný na práci, dobře a rád skákal, spolehlivý v terénu... prostě zlatíčko.
Jednou odjel a už se nevrátil - vlastně ani nevím, co se pak stalo a kam odjel :(.

14.3.2016 20:59

Děkuji všem, je to děs co se děje :(.

14.3.2016 23:27
tlapinka

XXX.XXX.116.7

King of Luck před cca 11 lety ve Svržně.

17.3.2016 22:33
chromik

XXX.XXX.180.167

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím všechny,
koupila jsem si minulý rok koně po King of Luck. Nebyl v super stavu, v šesti neuměl na ohlávce, majitel byl šílenec, měl ještě jednoho koně po Lukášovi a bál se jich, takže na ně ani nesáhnul.
O jeho matce jsem toho moc nezjistila (Unita ČT) a o otci KoL tak všelicos.
Zajímalo by mě, kde třeba teď je. Jela bych se na něj možná i podívat.
Jaký byl, co jezdil..
Našla jsem jen pár informací.
Pokud o něm někdo něco víte, tak prosím napište, děkuji :).
(fotka mého koně ).

To je Laredo Kid že? Je krásný... Oba rodiče znám. Otec je už několik let v Bartošovicích a matka je prodaná bohužel nevím kam.

21.3.2016 13:21

Ano, Laredo Kid :)
Moc děkuji za info a za fotku!

21.3.2016 17:53
chromik

XXX.XXX.152.32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ano, Laredo Kid :)
Moc děkuji za info a za fotku!

Klidně mi napište zprávu, můžu vám říct víc o obou rodičích a poslat fotky

DS

30.5.2016 10:58
DS

XXX.XXX.214.190

Mohu jen potvrdit, ze majitelka Zuzana Zackova ma mnozirnu, hlavne kocek a mam s ni spatne zkusenosti ohledne pripousteni s jejim hrebcem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík