Nylonové třmenové řemeny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Blér

13.3.2016 13:01
Blér

XXX.XXX.213.58

Ahoj, chci se zeptat jestli s nimi máte zkušenosti. Chtěla jsem si koupit ty od Nortonu. Jak dlouho vydrží, jestli se vytahávají atd. Jinak vážím 50kg a nikdo těžší by s nimi nejezdil. Děkuji všem za názory :).

13.3.2016 13:21
alfana

XXX.XXX.221.4

Mám je už několik let a pořád jsou jak nové. Netřepí se, nevytahují se. Jako jedinou nevýhodu bych viděla to, že jsou silnější a tudíž jsou ve třmenových zámcích dost natěsno. Jinak super.

Sophii

13.3.2016 13:29
Sophii

XXX.XXX.205.245

Kamarádka má přímo hnědé nortonky na sedle. Je to těžší slečna, a řemeny co jsem koukala jsou super. Cenově jsou suprové, za tu cenu sotva seženete kožené STAR řemeny a ty se strašně rychle vytahaj. Nylon se nevytahá, maximálně přetrhne, ale vzhledem k tomu že nylon je uzpůsobený k tomu vydržet silný tlak a tah, tak bych se toho nebála. jediná nevýhoda by mohl být vzhled, přecijen kůže je kůže že ano, a jak píše alfana, tak to, že je budete hoodně složitě cpát skrze třmenové zámky.

13.3.2016 20:24
Ludmilk

XXX.XXX.78.82

Blér napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat jestli s nimi máte zkušenosti. Chtěla jsem si koupit ty od Nortonu. Jak dlouho vydrží, jestli se vytahávají atd. Jinak vážím 50kg a nikdo těžší by s nimi nejezdil. Děkuji všem za názory :).

Mám přímo od NORTONu hnědé nylonové a neměnila bych, jsou pořád jak nový, nevytahaný, neopřepený...prostě jak nový

Přidejte reakci

Přidat smajlík