Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s těmito šlachovkami od HKM? Popřípadě jsou lepší ty na suchý zip, nebo toto provedení? Máme teď na suchý zip a líbí se mi toto provedení, ale zase se bojím, aby neklouzali dolů, přeci jen ten sucháč se stáhne tak akorát :) Nebo jestli mi někdo nějaké doporučí.
Děkuji
kllarka95
napsal(a):
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s těmito šlachovkami od HKM? Popřípadě jsou lepší ty na suchý zip, nebo toto provedení? Máme teď na suchý zip a líbí se mi toto provedení, ale zase se bojím, aby neklouzali dolů, přeci jen ten sucháč se stáhne tak akorát :) Nebo jestli mi někdo nějaké doporučí.
Děkuji
Ono t má každé pro a proti :). Suchý zip se hůře udržuje, v zimě ve sněhu se mi i staly že se zip odlepil, na druhou stranu.. Kdy zase bude v ČR shíh? :D U těch druků se mi stává že bych třeba potřebovala mezidirku, ale zas to vypadá líp, ale na úkor nepohodlí taže asi raději suchý zip. Pokud se nevi jistě, že šlachovky s drukama budou sedět jako pr*l na mísu ;).
Dostala jsem k vánocům kožené s neoprenem na přezky... a kvůli přezkám je nepužívám :D (ne že bych je jindy používala že ano)... ačkoliv, jak to tady tak teď chci psát proč že je nepoužívám... tak mi docvaklo jak blbá jsem byla že jsem si tedy ty pásky neprotáhla tou přezkou napřed a potom při usazení je nedotáhla...