Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2016 20:22
Musicek

XXX.XXX.154.0

Dobrý den, před pár dny se mému koni udělala na zadní noze taková jakoby vodová boule. Na dotek není citlivá a koník ani na nohu nekulhá. Nevíte co to může být a jestli je třeba volat veterináře? Popř. Jak se dá odstranit? Nikdy jsem se s tím nesetkala. Předem děkuji za odpovědi.

16.3.2016 21:13
keira

XXX.XXX.106.7

Mám dojem, že mobil s fotoaparátem se v našem světě vyskytuje častěji než jasnovidnost. Takže pokud se chcete dozvědět, co to je, tak to alespoň vyfoťe. Protože jinak fakt budete muset počkat na někoho, kdo ovládá minimálně kyvadlo.

17.3.2016 12:57
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Musicek napsal(a):
Dobrý den, před pár dny se mému koni udělala na zadní noze taková jakoby vodová boule. Na dotek není citlivá a koník ani na nohu nekulhá. Nevíte co to může být a jestli je třeba volat veterináře? Popř. Jak se dá odstranit? Nikdy jsem se s tím nesetkala. Předem děkuji za odpovědi.

Na které části nohy?Na kejtě, hleznu, šlaše, spěnce?Bez fotky těžko soudit vědma tu asi žádná z nás není.Hlídala bych, aby boule a její okolí nehřálo více, než zbytek těla.Jak je boule velká?Je na ní srst, nebo vypadala?.Kobyla je pastevně, nebo ustájená?Foto napoví víc. ale možná se veterináři nevyhnete.

17.3.2016 12:58
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

keira napsal(a):
Mám dojem, že mobil s fotoaparátem se v našem světě vyskytuje častěji než jasnovidnost. Takže pokud se chcete dozvědět, co to je, tak to alespoň vyfoťe. Protože jinak fakt budete muset počkat na někoho, kdo ovládá minimálně kyvadlo.

pobavila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík