Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ll

15.4.2016 01:38
ll

XXX.XXX.161.187

Mate nekdo zkusenosti a nazor na sedko pfiff beauty? :) rada si necham poradit.

15.4.2016 08:27
kallisto

XXX.XXX.157.94

Http://www.equisalon.cz/Sedlo-Beauty-PFIFF-komplet-d2215.htm?tab=description

Tak se podívej sama jak takové sedlo vypadá když se používá... o kvalitě to snad vypovídá dost. Je to prostě šmejd a vyhozené peníze.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.4.2016 12:37

Hele, měla jsem Star, což je předpokládám ta stejná cenová. Jezdila jsem na něm 6 let a za tu dobu se mi nikde nic nerozpadalo a vše drželo pohromadě. Rozhodně nevypadalo jako to z inzerátu. Není to žádná hitparáda pro posezení jezdce, ale když sedí koni a potřebuješ šetřit peněženku... já to měla na kobylu, co jsem dělala mladou, a nebyla moje. Jenže ve stáji sedla, co byla k dispozici, byla hrozná, tak jsem radši koupila, na co jsem měla. Nejspíš je to taky kus od kusu, ale zas taková hrůza to není. Brala bych ho, pokud řešíš třeba přechodnou dobu než Ti kůň doroste, než budeš moct koupit nějaké pořádné sedlo.
Na druhou stranu - často se vyplatí koupit nějaké starší zkontrolované sedlo kvalitní značky. Akorát na něj člověk nemá záruku. Na druhou stranu je otázka, kdybys po půl roce přišla s "ošoupaným" Pfiff sedlem, zda by Ti jí uznali - nejspíš by na to řekli, že je to prostě opotřebované v závislosti na používání... tedy by to bylo nula od nuly..

Sophii

15.4.2016 15:39
Sophii

XXX.XXX.205.245

Mám přímo zhkušenost s pfiff beauty, protože je to jediné sedlo, které bylo tak nějak ku něčemu ve stáji kde jsem a pomáhám tam ostatním. To sedlo tam stojí už nějaký 4 roky. Ano, jsou tam na něm malé praskliny na posedlí, a jedna na bočnici, ale rozhodně nevypadá jako sedlo v inzerátu, a to se používá vcelku často. Kdo ví, možná to bude tím, že ať už si o tom myslím cokoliv, tak o všechna sedla (i když koním teda některá neseděla) se vždy pravidelně a pečlivě pořádně pečovalo, a kvalitního mazání na sedla a uzdečky bylo vždy dostatek, a bylo to znám, krásná měkká poddajná kůže, nemuselo se nikdy zápolit se zápinkama... Pak si myslím, že s takovou péčí vydrží i Pfiff beauty. Navíc je Pfiff dle mého přecijen o něco kvalitnější než některá noname sedla.

15.4.2016 17:11

Nevyrába náhodou pfiff kentaur?

Sophii

15.4.2016 18:23
Sophii

XXX.XXX.205.245

Co vím, tak ve spolupráci s Kentaurem vytvořili svá sedla Ramiro, Pilot a Amarreto, v Pilotovy jsem seděla, a nemám co vytknout, je opravdu příjemné a koni sedělo, ale i dle ceny je vidět, že mezi sedly 'od kentaura' a pfiff beauty je velkej rozdíl.

ll

16.4.2016 11:12
ll

XXX.XXX.65.246

Hlavne hledam sedla pobliz nas a tam moc pouzitejsich kvalitnich neni.

19.4.2016 15:12
lexi7892

XXX.XXX.168.4

Pfiff Beauty ne prosím :( přimlouvám se i za koně a jeho záda. Totální indická shitka co vám koně zmrví. Jestli ohledně výbavy koukáte na peníze, nepořizujte si koně...

Přidejte reakci

Přidat smajlík