Radimka

XXX.XXX.48.6
Zdravím všechny, vím že se tohle téma tady už určitě probíralo, ale stáje často mění majitele, mění se v nich podmínky, vznikají nové... proto prosím pokud možno o aktuální info, a hlavně ověřené zkušenosti...
Hledám ustájení v okolí Berouna pro ČT,24/7 nebo i 12/12, nevyžaduji halu, jízdárnu ani extra zázemí pro jezdce (i když něco z toho samozřejmě potěší, ale není podmínkou), ale hledám opravdu spolehlivé ustajovatele, abych se nemusela bát jestli je o klisnu postaráno když se pár dní nedostavím, abych se nemusela bát jestli má vodu, seno, jestli ji pustí ven, jestli nepřehlédnou evidentní otevřenou ránu nebo vůbec že je cokoliv "špatně" (bohužel všechno jsem zažila), a hlavně potřebuji aby výběhy byly víceméně rovinaté, a v zimě koně nestáli v čistém bahně.
Klisna je hodná, bezproblémová, respektuje ohradník, já jsem slušný a bezproblémový majitel.
Moc děkuju za jakýkoliv příspěvek.
Radimka

XXX.XXX.48.6
Ano, je toho spousta, ale jak jsem už psala, hledám výběhy rovinaté. Což třeba v Loděnicích fakt není.
A prosila jsem o osobní zkušenosti, což z "objíždějte a prohlížejte" bohužel nepoznám.
Jenže osobní zkušenosti jsou opravdu velmi subjektivní. Myslím, že zrovna u Kubásků lidi i koně jsou dost spokojení.Velké pastviny, ale i boxové ustájení, výběhy víceméně rovinaté. U Kotvy ten velký výběh není nijak kopcovitý, jen mírně zvlněný... Jak se kde krmí a pečuje o koně je asi také otázkou, jaký je tam v dané době ošetřovatel. Leckde se tyto osoby poměrně často střídají.
Radimka

XXX.XXX.48.6
"Jak se kde krmí a pečuje o koně je asi také otázkou, jaký je tam v dané době ošetřovatel. Leckde se tyto osoby poměrně často střídají."
Ano, proto jsem také psala, že prosím pokud možno o aktuální info :)
A to že zkušenosti jsou subjektivní je mi jasné, ale pokud se občas sejde víc podobných, vypovídací hodnotu to má.
Každopádně děkuji za tipy. Bohužel ten velký výběh u Kotvy je pro nás příliš kopcovitý.