Dobrý den,
neměl by někdo recept na domácí pamlsky bez cukru? Mám mladého koně, který nesmí ze zdravotních důvodů cukr a já bych pro něho ráda upekla domácí pamlsky, abych ho mohla odměňovat stejně, jako ostatní. Akorát ve všech receptech, které jsem dohledala byl cukr, med, ovesné vločky, jablíčka, banány atd. a nic z toho by neměl... Mám bytel rýžových otrub, které bych mohla použít místo mouky. Možná bych strouhla malinko mrkve kvůli chuti a přidala slunečnicové semínko a trochu oleje. Nenapadá Vás ještě něco, co bych mohla použít a co by mohlo šmakovat a také propojit těsto tak, aby se nerozpadalo? Díky za jakýkoliv nápad.
Cawinka

XXX.XXX.214.190
Zkuste rozmocit usušené pečivo nebo granule a nebo něco jiného co vás napadne, tak aby to mělo řidší konzistenci těsta.. Do toho můžete přidat nastrouhanou mrkev nebo nějaké bylinky, různé semínka, kokos, skořici nebo jiné ovoce/zeleninu, kterou koník může :) pak vytvořte libovolné tvary (kuličky, placičky, valecky a nebo vykrajovátkem nějaké srdíčka, hvezdicky...) a máte hned několik příchutí ;).
Cawinka

XXX.XXX.214.190
Ještě kdyby to bylo hodně měkké a nedrželo při sobě, můžete přidat strouhanku nebo ten kokos :).
Http://www.centrumkrmiv.cz/product/animo-vojteskove-pochoutky-1291/
Jestli můžu doporučit i hotové pamlsky, tak tyhle obsahují pouze extrudovanou vojtěšku Také je dávám naší muchařce, která zase nesmí obiloviny. :).
LuciKub
napsal(a):
Http://www.centrumkrmiv.cz/product/animo-vojteskove-pochoutky-1291/
Jestli můžu doporučit i hotové pamlsky, tak tyhle obsahují pouze extrudovanou vojtěšku Také je dávám naší muchařce, která zase nesmí obiloviny. :).
Super! Děkuju.
V Animu nakupuju a pamlsků jsem si nevšimla. Ty budou ideální! Alespoň budeme mít několik variant