Hempfling - Poznej sveho kone

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2016 11:17
kerrika

XXX.XXX.223.226

Zdravim, tak priebezne opat zhanam tuto knihu. Ako je zvykom, nikde neni skladom a ani v inzeratoch nikde neni.

Tak ak by naaaahodou niekto bol ochotny sa s touto knizkou rozlucit, alebo este vacsou nahodou by ju mal niekto nascanovanu. Milovala by som dotycneho do smrti :).

Sophii

23.6.2016 12:05
Sophii

XXX.XXX.205.245

Zkusila si někdy ulozto.cz?

Sophii

23.6.2016 12:05
23.6.2016 12:49
kerrika

XXX.XXX.223.226

No zjavne si to citala :)...Kedze hento pdf ma chybajuce strany od cisla 130...

24.6.2016 08:30
fríský

XXX.XXX.64.144

Dobrý den, přidám jeden dotaz ohledně této knížky. Chtěla jsem se zeptat, jestli to, co je v knize Poznej svého koně není náhodou v nové knize obsažená od Hempflinga ( Né ty hledáš koně, kůň hledá tebe kůň)? Má někdo porovnání těchto knížek. Jelikož také tuto knížku sháním a kdyby to bylo v ní obsažené, tak bych si raději koupila tu tluščí. Pokud by někdo neměl srovnání těch to knížek, mohl by mi, prosím, někdo poslat mi obsah oskenovaný do e-mailu (Poznej svého koně) a já bych porovnala obsahy knížek. Děkuji.

24.6.2016 08:44
-Veru-

XXX.XXX.59.53

Mám Né ty hledáš koně, kůň hledá tebe a je tam napsané, že Poznej svého koně a Tanec s koňmi jsou samostatné knihy, které určité věci rozvádějí. Nejsou v té "bichli" vysloveně obsažené. Co jsem porovnávala Tanec s koňmi, tak tam opravdu všechno není. Poznej svého koně nemám (taky sháním), takže neporovnám, ale předpokládám, že to tam všechno nebude smajlík Ty dvě knížky, co mám, ti můžu příští víkend půjčit k prolistování smajlík

24.6.2016 10:16
kerrika

XXX.XXX.223.226

Presne tak, hned na zaciatku tej knihy co by s nou clovek mohol vrazdit mlatenim po hlavach, je pisane, ze nadvazuje na Poznej sveho kone a Tanec s konmi. Ja som prave kupila to hovado velke a dozvedela sa, ze si mam najskor tie dve male precitat.. Tanec s konmi mam, uz len tu tretiu zhanam, ktorou by vlastne clovek mal zacat :).

25.6.2016 13:50
boikana

XXX.XXX.64.140

Četla jsem všechny zmiňované, všechny jsou k půjčení v krajské knihovně v Pardubicích, takže můžete zkusit hledat i kdesi u vás v knihovnách ;)

Poznej svého koně je od zbylých dvou odlišnější, je tam hlavně ten podrobný popis jednotlivých "typů" koně (typy myšleno hlavně psychologií, ale souvisí i s vnějšími znaky). Podle mě je vcelku nejmíň potřebné ji přečíst, nejméně použitelné v praxi...

A celkově... ty knížky spolu dost souvisí, ale že by vyloženě navazovaly a bylo nutné číst všechny je podle mně nesmysl. Pokud chce někdo podle nich opravdu koněm pracovat, je nejlepší Tanec s koňmi, jako druhou bych dala Ne kůň hledá tebe, není tam tolik konkrétních návodů...

25.6.2016 18:38
kerrika

XXX.XXX.3.113

Mne pride docela zasadne to, ze ku kazdemu typu kona sa pristupuje trochu inak...

V Brne ju maju len v MZK a to len prezencne... A ja teda nemam v plane tu knihu raz prelistovat a uz nikdy v zivote na nu nepozret...

28.6.2016 14:39
kerrika

XXX.XXX.223.226

Tak mi odpovedali z MZK, knihu maju digitalizovanu a je mozne si ju celu vytlacit :).

6.7.2016 15:19
boikana

XXX.XXX.64.140

Jasné, není od věci, že je pro každý typ jiný přístup, ale po pravdě řečeno, já z té knížky a typů úplně moudrá nebyla-respektive fakt bych si nedovolila tak věřit a nějakého koně přesně určit, "co je zač". Přišlo mi to často velmi podobné, fotka jednoho koně moc nestačí k vysledování nějakých obecných znaků... Prostě orientačně fajn, ale užitečnější mi přišly spíš druhé dvě knihy. Ale to je jen můj názor :)

Nu, u nás jsou k půjčení všechny tři zcela normálně a pokud na ni nebude zrovna rezervace, což se zpravidla u knížek o koních nestává, můžu si ji nechat doma tři měsíce. A když na to přijde, pak ji vrátit a půjčit znovu. Takže rozhodně nejde jen o prolistování ;) Ale to už je věc každého... Každopádně fajn, že ses ke knížce dostala :).

2.10.2018 09:33
fríský

XXX.XXX.64.144

Tato kniha je opět v prodeji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík