Správná velikost cajků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2016 18:06
lenacia

XXX.XXX.205.245

Zdravím, já nevím, čím to je, ale poslední dobou se mi opravdu zdá, že ty velikosti cajků na koně vůbec neodpovídají.
Mám dost mohutnou kobylu, hlavu má Full-X-full, široká kopyta i silnou holeň, a přesto, koupila jsem full poprsák a je jí tak veliký, že jsem musela přidělat u přech přezek 5 dírek navíc.
Teď chci kupovat nové chrániče na nohy, jenže Full chrániče jsou na jejích nohách jak chrániče pro mastodonty a zase chrániče v cob velikosti, co jsem zkoušela mi přijdou příliš těsné.
Tak by mě zajímalo, jestli s tím má někdo taky takové problémy, protože mě to už nepřijde ani normální.
Kamarádka má drobnějšího plnokrevníka, a když mu kupovala masku na oči, tak musela koupit pony velikost, a i ta byla dost veliká.

24.8.2016 20:12
kapička

XXX.XXX.134.15

Já kupovala akorát full šlachovky na průměrné ČT a než povolily gumy, tak mu byly tak tak. A opravdu to není mastodont.

24.8.2016 21:05
lenacia

XXX.XXX.211.204

kapička napsal(a):
Já kupovala akorát full šlachovky na průměrné ČT a než povolily gumy, tak mu byly tak tak. A opravdu to není mastodont.

Já bych právě ráda chrániče na takové ty cvočky. Tak snad nám budou. Kupuju kentaur chrániče, nechci nic laciného, tak doufám, že budou.
Ty co mám teď jsou na přezky, ale jak tam není žádná vůle v těch pevných kožených páscích tak kobča neohne tolik nohy...
No a jestli nám nebudou tak už tím fakt prásku a naučím se vázat bandáže...

25.8.2016 08:49
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Máme aj s kamarátkou tiež takýchto obríkov a akurát si kupovala minulý týždeň martingal a bol taký obrovský, že ho aj poslala späť. Vôbec som si nevedela predstaviť na akého koňa by sa to mohlo dať použiť (na žirafu?) lebo kobyla je vysoká aj krkatá a na tomto by trebalo dorobiť ešte minimálne 5 dierok a aj tak by to už zrejme nesedelo potom ako má. A ja som zas pred pár týždňami kúpila pre deti taký obrušník s madlom veľkosť bola cob/full a tiež to je obrovské, má to síce veľa dierok, ale valach má obvod hrudníku 220 cm a to má zapnuté tak na polovicu, čiže fakt neviem kto by na akého koňa mohol využiť posledné dierky
Ale popravde za mňa to je fajn, lebo keď som pred 10 rokmi kúpila koňa tak všetko čo som objednala full mu bolo malé a musela som všetko pred kúpou premeriavať. Takže konečne vyrábajú veci aj na obrov

25.8.2016 09:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

katkaa1 napsal(a):
Máme aj s kamarátkou tiež takýchto obríkov a akurát si kupovala minulý týždeň martingal a bol taký obrovský, že ho aj poslala späť. Vôbec som si nevedela predstaviť na akého koňa by sa to mohlo dať použiť (na žirafu?) lebo kobyla je vysoká aj krkatá a na tomto by trebalo dorobiť ešte minimálne 5 dierok a aj tak by to už zrejme nesedelo potom ako má. A ja som zas pred pár týždňami kúpila pre deti taký obrušník s madlom veľkosť bola cob/full a tiež to je obrovské, má to síce veľa dierok, ale valach má obvod hrudníku 220 cm a to má zapnuté tak na polovicu, čiže fakt neviem kto by na akého koňa mohol využiť posledné dierky
Ale popravde za mňa to je fajn, lebo keď som pred 10 rokmi kúpila koňa tak všetko čo som objednala full mu bolo malé a musela som všetko pred kúpou premeriavať. Takže konečne vyrábajú veci aj na obrov

Asi na takovouto žirafu?

25.8.2016 14:08
katkaa1

XXX.XXX.43.146

sisi58 napsal(a):
Asi na takovouto žirafu?

Tak ten martingal by jej určite bol dobrý

Přidejte reakci

Přidat smajlík