Záleží na výrobci, ale pokud to nebude mamut , tak by ji fullka měla stačit, mám spíš problém s ohlávkami, či čelenkami u uzdeček, takže jsem si raději nechala ušít...
konarka13
napsal(a):
Záleží na výrobci, ale pokud to nebude mamut , tak by ji fullka měla stačit, mám spíš problém s ohlávkami, či čelenkami u uzdeček, takže jsem si raději nechala ušít...
Děkuji za info mamut to zas takový není má 165 KVH akorát je teď trošku kulatější jelikož se s ní moc nepracovalo co jsem vypozorivala tak ohlávku má F/S takže si myslím, že xfull by jí měla být.
konarka13
napsal(a):
Moje má cca171cm, ale je užší, hlavně ať jste s ní spokojená, a každý slušný prodejce by Vám měl zboží vyměnit , i když těch xfull věcí zase tak velký výběr není, dle mé zkušenosti..., a to nemluvím o chlaďasech , ale to už je jiná kapitola...
To jo původně jsem chtěla chlaďase ale když jsem se poohlížela po vybavení tak jsem nic moc nenašla. A vůbec velký problém je sedlo protože mám posedlí 15" - 16" takže prakticky nesehnatelné na chlaďase jinak máte nádherného koníka