simian

XXX.XXX.98.48
Poradíte prosím někdo ustájení v okolí Prahy - buď přímo někde na kraji Prahy, nebo pak směrem na Beroun, Jílové, Mníšek, Benešov apod.?
Podmínky:
- velké travnaté pastviny
- kvalitní seno
- trvalý dozor
Díky předem i za tipy.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Normálně, jako na centrále v nákupním centru. Sedí tam pán a kouká na kamery, jestli koníci pěkně papaj
simian

XXX.XXX.98.48
To znamená, že koníci nejsou někde na louce uprostřed lesa a majitel tam každý den dojíždí, ale bydlí tam někdo v areálu.
simian
napsal(a):
To znamená, že koníci nejsou někde na louce uprostřed lesa a majitel tam každý den dojíždí, ale bydlí tam někdo v areálu.
No ptala jsem se právě proto, že i když ustajovatel bydlí blízko, neznamená to, že trvale dohlíží na koně. Spousta pastevek má majitele, kteří taky chodí do práce a koně kontrolují ráno a večer. Mám koně už deset let na pastevku, kde jsou kontrolování ustajovatelem jednou denně. Majitelé si pak navzájem kontrolují odpoledne. Ale to by pro vás asi bylo málo.
Shampoo

XXX.XXX.241.189
Mě se moc líbil jk Karlštejn, před jílové jé krásný padock paradise, ten je fakt supr a kolem Berouna jsou opravdu tuny a tuny stájí s dozorem. Jezdívala jsem na ranč double M a sice možná ne úplně supr lidi, ale pěkný statek s dozorem a slušnou péčí.
Nedoporučuji bojov (jk paganiny) tam krom dozoru není nic.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Karlštejn znám a doporučuji. Péče a krmení jádrem 2x denně i pastevně ustájení koně. Dle domluvy s majitelem. Na pastevku je ale plno myslím.. Měly by se tam teď otvírat ještě nějaké možnosti stran ustájení - stavěli se nové boxy.
Chex: myslím, že takto to funguje nejčastěji (a já za sebe v tom nevidím problém... důležité je, že koně mají každodenní dozor někoho, kdo ví, na co má koukat a případně je schopen to operativně řešit.). Pokud člověk hledá místo, kde ustajovatelé pomalu koukaj z kuchyně na výběh, tak bude mít nejspíš velmi omezené možnosti, resp. nějakou menší rodinnou stáj..
V současné době nabízíme ustájení v rodinné stáji na okraji Prahy 6- Holubice. Dobrá doprava příměstskou dopravou, autem cca 15 minut, jedná se o vnitřní a venkovní box, koně jsou celý den venku, mají k dispozici travnaté výběhy a seno,2x denně krmeni senem a jádrem, je zde kruhovka, jizdarna, zázemi pro jezdce, krásné terény. Cena 4900.- více info na tel.721825342.