Poraďte ustájení u Prahy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

simian

29.9.2016 22:26
simian

XXX.XXX.98.48

Poradíte prosím někdo ustájení v okolí Prahy - buď přímo někde na kraji Prahy, nebo pak směrem na Beroun, Jílové, Mníšek, Benešov apod.?
Podmínky:
- velké travnaté pastviny
- kvalitní seno
- trvalý dozor

Díky předem i za tipy.

30.9.2016 19:47
chex

XXX.XXX.209.160

Co je trvalý dozor?

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.9.2016 20:05

Normálně, jako na centrále v nákupním centru. Sedí tam pán a kouká na kamery, jestli koníci pěkně papaj

simian

30.9.2016 22:11
simian

XXX.XXX.98.48

To znamená, že koníci nejsou někde na louce uprostřed lesa a majitel tam každý den dojíždí, ale bydlí tam někdo v areálu.

2.10.2016 19:49
chex

XXX.XXX.209.4

simian napsal(a):
To znamená, že koníci nejsou někde na louce uprostřed lesa a majitel tam každý den dojíždí, ale bydlí tam někdo v areálu.

No ptala jsem se právě proto, že i když ustajovatel bydlí blízko, neznamená to, že trvale dohlíží na koně. Spousta pastevek má majitele, kteří taky chodí do práce a koně kontrolují ráno a večer. Mám koně už deset let na pastevku, kde jsou kontrolování ustajovatelem jednou denně. Majitelé si pak navzájem kontrolují odpoledne. Ale to by pro vás asi bylo málo.

Shampoo

12.10.2016 00:55
Shampoo

XXX.XXX.241.189

Mě se moc líbil jk Karlštejn, před jílové jé krásný padock paradise, ten je fakt supr a kolem Berouna jsou opravdu tuny a tuny stájí s dozorem. Jezdívala jsem na ranč double M a sice možná ne úplně supr lidi, ale pěkný statek s dozorem a slušnou péčí.
Nedoporučuji bojov (jk paganiny) tam krom dozoru není nic.

12.10.2016 07:59

Karlštejn znám a doporučuji. Péče a krmení jádrem 2x denně i pastevně ustájení koně. Dle domluvy s majitelem. Na pastevku je ale plno myslím.. Měly by se tam teď otvírat ještě nějaké možnosti stran ustájení - stavěli se nové boxy.

Chex: myslím, že takto to funguje nejčastěji (a já za sebe v tom nevidím problém... důležité je, že koně mají každodenní dozor někoho, kdo ví, na co má koukat a případně je schopen to operativně řešit.). Pokud člověk hledá místo, kde ustajovatelé pomalu koukaj z kuchyně na výběh, tak bude mít nejspíš velmi omezené možnosti, resp. nějakou menší rodinnou stáj..

12.10.2016 08:47
mysce

XXX.XXX.229.101

V současné době nabízíme ustájení v rodinné stáji na okraji Prahy 6- Holubice. Dobrá doprava příměstskou dopravou, autem cca 15 minut, jedná se o vnitřní a venkovní box, koně jsou celý den venku, mají k dispozici travnaté výběhy a seno,2x denně krmeni senem a jádrem, je zde kruhovka, jizdarna, zázemi pro jezdce, krásné terény. Cena 4900.- více info na tel.721825342.

Přidejte reakci

Přidat smajlík