Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda někdo neprodává levně poníka ve F-M a okolí? Koupím poníka jako společníka ke kobylce a jako dalšího mazlíčka do rodiny. Byl by pouze jako společník ke kobylce a na občasné procházky na ruce. Může to být i starší poník, nebo poník, který má větší sklony ke schvácení. Cena max. do 7000. Děkuji za jakékoliv nabídky.
Stiki123
napsal(a):
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda někdo neprodává levně poníka ve F-M a okolí? Koupím poníka jako společníka ke kobylce a jako dalšího mazlíčka do rodiny. Byl by pouze jako společník ke kobylce a na občasné procházky na ruce. Může to být i starší poník, nebo poník, který má větší sklony ke schvácení. Cena max. do 7000. Děkuji za jakékoliv nabídky.
Ahoj zkus zavolat tyhle pani obchoduje s poniky a kazdou chvili ma na bazosi nejaky inzeraty je pod jmenem ( dante ) ma je moc hezky tak třeba vam něco sezene:)uz sem s ni jednou ponika domlouvala ale nakonec sem to odrekla jelikož jsem az z plzne a nemohla bych si ho vyzkoušet:(
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/66234149/Pony-kobylka.php.
Dobrý den, měla bych na prodej poníka valacha 125 cm. Křížence hucula. Všestranný koníček. Letos po lehčím schvácení, kterého nijak neomuzuje, pouze přes sezónu nutný náhubek na pastvině. Zvyklý na režim 24/7. Rok narození 2005. Jsme z Jeseníků. Cena 7000 kč. V případě zájmu mě kontaktujte na email amorab@seznam.cz.