Uživatel s deaktivovaným účtem

Novaequi classic nadherne voni, ale uz jsem narazila na recenze, kde pochybovali o stale kvalite (casem prislo krmeni jineho slozeni nez udavali na obalu apod.), equibo je overena kvalita od bocusu. Myslim, ze je to ciste jen na Vas, pokud ma kobyla prikrm jen jako zpestreni :).

Nase puvodni smes byla prave NE Classic, vojteska od Bocusu a Fitmin Hobby. Ale staj presla na ekohospodarstvi, takze mame uz jen Bio vojtesku a Equibo Bio. Ale moct zustat u NE, zustaly bychom s kamaradkou u nej, zadny problem jsme s nim nikdy nemely, ale holt neni bio :) zkuste pocist diskuze na equichannelu, tam o NE nejake diskze byly.
A fakt uzasne voni
lalalíla

XXX.XXX.4.177
Kupte Spillers. Cena je podobna a kvalita vysoko, navic spousta spokojenych uzivatelu, sama muzu potvrdit

Ono to máte se vším, že se najdou spokojení i nespokojení.
Já třeba taky na Spillers nedala dopustit, až mi letos přišly za sebou dvě špatná balení (dávala jsem sem někam na diskusi Spillers i fotky). Když jsem skontaktovala dovozce, potvrdil mi, že se to stává, že přes teplé měsíce se krmení kazí (mussli) a napadají ho různí broučci... že prý to koním nevadí, ale někteří na to můžou být alergičtí... pardon, ale nemám zájem krmit znehodnocené krmivo. Navíc by mě zajímalo, jaké to má pak parametry, když to projde zažívacím traktem hmyzu a kůň přijme s krmením i x gramů brouků, molů, atp.
Takže asi tak.
Každý typ krmení má prostě své plusy i mínusy. Jen posoudit, co je pro majitele koně, resp. koně samotného "menší zlo".

Nerekla bych, ze spillers ma musli za podobnou cenu jako NE, Classic stal okolo 350, -, Spillersy jsem kupovala o dve stovky draz.
Po přečtení různých diskuzí a všeho možného jsem se rozhodla koupit granule cerea hobby- jsou v podstatě to základní, co by mělo koni pokrýt potřebu (alespoň v to doufám :) ). Mám je nedaleko a oproti Equibo mají pšeničné otruby v malém zastoupení. NE plus mám v plánu krmit na jaře společně se lněným semínkem.
Každopádně mě zaujal názor, že müsli je jen placebo pro majitele :) Je fakt, že po přečtení různých složení a účinků müsli jsem přemýšlela nad tím, že kobyla 8 let žila bez podobných udělátek a kupodivu ještě žije :D
Takže skutečně co člověk, to jiný názor.