Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2016 20:11
kerrynekk

XXX.XXX.52.22

Zdravím, v minulém příspěvku jsem se ptala zda lze opravit komora v sedle a uvědomila jsem si že ani nevím co to mám za sedlo. Nikdy jsem to neřešila, vždy bylo hlavní že sedí mě i mému koni. Nikde na sedle není značka napsaná. Tak to zkusím zde, možná ho má nebo měl někdo doma.

18.12.2016 20:41
rolf

XXX.XXX.191.254

Obávám se, že je to nějaká no-name indie, aspoň podle né moc kvalitní fotky a do toho podle mně žádný sedlář nepůjde a i kdyby šel, tak se to finančně vůbec nevyplatí...

18.12.2016 21:01
koně

XXX.XXX.205.252

Taky bych tipla na nějakou levnější variantu.
Na značkových sedlech prostě to označení máte.Ražení v kůži, kovové cedulky, někde by se něco našlo.
A určitě vás vyjde levněji koupit takové nové, než shánět a platit sedláře.

19.12.2016 07:32
kerrynekk

XXX.XXX.38.101

No jo no, když ono je to jedno z mála sedel, které mému koni sedí. A to už jsem byla kdysi zoufalá než jsem sehnala toto sedlo. Nejraději bych byla kdybych našla to samé.

19.12.2016 19:40
ivaf1

XXX.XXX.19.26

kerrynekk napsal(a):
No jo no, když ono je to jedno z mála sedel, které mému koni sedí. A to už jsem byla kdysi zoufalá než jsem sehnala toto sedlo. Nejraději bych byla kdybych našla to samé.

Máte ode mě zprávu.

20.12.2016 22:38
lexi7892

XXX.XXX.168.4

Sedlo Pfiff Beauty, ten největší shit. Pořídíte ho nové kompletní do pěti tisíc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.12.2016 22:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

lexi7892 napsal(a):
Sedlo Pfiff Beauty, ten největší shit. Pořídíte ho nové kompletní do pěti tisíc.

Jo a ne. Jasně, že s klasickými sedly od sedlářů nebo renomovaných výrobců se nedá srovnávat, ale já měla indii leta (drezurku Star) a krom běžných oděrek sloužila v pohodě. Byla rovně a dobře ušitá, sedělo se v ní kloudně a bylo to jediný sedlo, který sedělo na hřbet tinkery, aniž by se muselo investovat do šití na míru (kobyla nebyla moje).

21.12.2016 07:32
kerrynekk

XXX.XXX.35.202

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jo a ne. Jasně, že s klasickými sedly od sedlářů nebo renomovaných výrobců se nedá srovnávat, ale já měla indii leta (drezurku Star) a krom běžných oděrek sloužila v pohodě. Byla rovně a dobře ušitá, sedělo se v ní kloudně a bylo to jediný sedlo, který sedělo na hřbet tinkery, aniž by se muselo investovat do šití na míru (kobyla nebyla moje).

Přesně tak, vždy je hlavní že koni sedí a jezdci se sedí taky dobře.

21.12.2016 12:05
dsj

XXX.XXX.207.141

kerrynekk napsal(a):
Zdravím, v minulém příspěvku jsem se ptala zda lze opravit komora v sedle a uvědomila jsem si že ani nevím co to mám za sedlo. Nikdy jsem to neřešila, vždy bylo hlavní že sedí mě i mému koni. Nikde na sedle není značka napsaná. Tak to zkusím zde, možná ho má nebo měl někdo doma.

Máte pravdu, zbavit se dobře sednoucího sedla je škoda... Nedávno jsem sháněla anglické sedlo na appu a byl to hrozný problém - trvalo mi to půl roku a vystřídala jsem ji 6, než jsem našla něco použitelného, takže vzdát se sedícího sedla je škoda. Snad najdete nějakého slušného sedláře, který svojí práci ještě umí. Dnešní doba bohužel spíš přeje nakupování nových věcí - ale ani u hodně drahého sedla vám nikdo nedá záruku že bude ok, o sedlech na míru ani nemluvě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík