Zdravím, v minulém příspěvku jsem se ptala zda lze opravit komora v sedle a uvědomila jsem si že ani nevím co to mám za sedlo. Nikdy jsem to neřešila, vždy bylo hlavní že sedí mě i mému koni. Nikde na sedle není značka napsaná. Tak to zkusím zde, možná ho má nebo měl někdo doma.
Uživatel s deaktivovaným účtem

lexi7892
napsal(a):
Sedlo Pfiff Beauty, ten největší shit. Pořídíte ho nové kompletní do pěti tisíc.
Jo a ne. Jasně, že s klasickými sedly od sedlářů nebo renomovaných výrobců se nedá srovnávat, ale já měla indii leta (drezurku Star) a krom běžných oděrek sloužila v pohodě. Byla rovně a dobře ušitá, sedělo se v ní kloudně a bylo to jediný sedlo, který sedělo na hřbet tinkery, aniž by se muselo investovat do šití na míru (kobyla nebyla moje).
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Jo a ne. Jasně, že s klasickými sedly od sedlářů nebo renomovaných výrobců se nedá srovnávat, ale já měla indii leta (drezurku Star) a krom běžných oděrek sloužila v pohodě. Byla rovně a dobře ušitá, sedělo se v ní kloudně a bylo to jediný sedlo, který sedělo na hřbet tinkery, aniž by se muselo investovat do šití na míru (kobyla nebyla moje).
Přesně tak, vždy je hlavní že koni sedí a jezdci se sedí taky dobře.
kerrynekk
napsal(a):
Zdravím, v minulém příspěvku jsem se ptala zda lze opravit komora v sedle a uvědomila jsem si že ani nevím co to mám za sedlo. Nikdy jsem to neřešila, vždy bylo hlavní že sedí mě i mému koni. Nikde na sedle není značka napsaná. Tak to zkusím zde, možná ho má nebo měl někdo doma.
Máte pravdu, zbavit se dobře sednoucího sedla je škoda... Nedávno jsem sháněla anglické sedlo na appu a byl to hrozný problém - trvalo mi to půl roku a vystřídala jsem ji 6, než jsem našla něco použitelného, takže vzdát se sedícího sedla je škoda. Snad najdete nějakého slušného sedláře, který svojí práci ještě umí. Dnešní doba bohužel spíš přeje nakupování nových věcí - ale ani u hodně drahého sedla vám nikdo nedá záruku že bude ok, o sedlech na míru ani nemluvě.