Zdravím, na letošek jsem zvažovala, že bych se zapsala do svazu SCHČT kvůli tomu, že bych ráda na jaře plánovala připuštění Sárinky a chtěla jsem využít výhod coby člena.
Jenže jak jsem zjistila, tak se pořád okolo svazu dějí nějaké problémy, včera to bylo přesměrování z jedné stránky na druhou, svaz je rozdělenej na dva... a popravdě v tom mám větší guláš než po přečtení Bouře Mečů.
Jak to teď je, kdo je ten správnej, kam se mám přihlásit jaký účet na poplatky je ten platný. Já už opravdu nevím.
Lamer

XXX.XXX.211.83
Vždyť ta tvoje kobyla nemá ani plnej původ a je jenom v PPK, nač připouštět tak nízkou kvalitu?
17. Unora je schuze clenu. Mam v planu se zucastnit vzhledem k tomu ze situace v schct je uz neunosna.
Tak vam pak reknu co a jak.
Jinak staci stahnout prihlasku a poslat na adresu schct. Plati se 600 kc rocne, pokud to ale delate jen aby jste usetrila na pripousteni, neni to uplne koser.
Není to jen kvůli ušetření, ačkoliv, je to lákavé, ale ráda bych do budoucna byla členkou, kdybych se náhodou rozhodla ten svůj chov rozšířit...
Protože upřímně, s těma machinacema co tam teď sou kdy jedni kydaj špínu na druhé, to si můžu Sáruši připustit Normanem tady od pana Nágra a zapsat ji do slováka.
22verunka
napsal(a):
Nekde vyse sem videla prispevek ze je v ppk.
Jako ono clenstvi samo osobe nic moc neresi jen ze mate slevu na preferovane hrebce. Ovsem vybirat podle penez kravina.
Tak podle peněz nevybírám- kor dkyž jede z hřebců je Cassinis-Son :D
Ale zaujal mě Lord Weingard.
Sára je bohužel v PPK, teď na to koukám, že je to jen pro PK. (Zatracená prabába Šipka a její nedohledatelný původ ).
22verunka
napsal(a):
Tak zrovna cassiny slevu nema. Takze tam je to jedno. Pokud matka neni v pk hribe taky nebude. Asi bych zvazila zda na tehle kobylce vubec chovat.
Vždyť říkám, že o slevu jako takovou mi nejde, ale kdybych už ji mít mohla tak proč ne.
Jakékoliv hříbě co Sára dá bude mít potřebný čtyřgenerační původ a normálně jde zapsat do PK.