Pronájem koně do průvodu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hanka01

1.3.2017 21:23
Hanka01

XXX.XXX.39.35

Ahoj, plánujeme se spolužáky majáles ve stylu Hippies a jen tak namátkou jsem dostali nápad, kdyby v průvodu šel i kůň, popř. nějak hezky barevně ozdobený do tématiky. :D Chtěla bych se jen tak orientačně zeptat, jestli si myslíte, že by takový pronájem byl uskutečnitelný na pár hodin do průvodu majálesu, když nemáme nikoho ze známosti? Jak se pronajímá takový kůň s jezdcem? :D Kolik si za to tak účtují? Děkuju moc za rady, chtěli bychom vědět, jestli je to vůbec reálné.

Neregistrovaný uživatel

1.3.2017 22:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Reálné to je. Záleží i na lokalitě záleží odkud by k vám někdo jel. Písněte mi na meil kralicihopmodrejezero@seznam.cz mužu vám zkusit sehnat kontakty.

2.3.2017 07:35
pbruncla

XXX.XXX.155.2

Přesně tak. Neškodilo by už v prvotním dotazu uvést lokalitu. Potom se Vám může vyjádřit cílený okruh lidí.

2.3.2017 09:48
kapička

XXX.XXX.5.211

Rozhodně vyjde levněji si sehnat někoho s klidným koněm v okolí než se rozhlížet přímo po lidech, co s koňma chodí průvody ve velkém (jako např. korunovace Karla IV v Praze). Určitě je dost lidí, jejichž koně jsou schopný průvod v klidu zvládnout.
Loni jsem jela průvod při jednom dnu koní a majitelka koně myslím dostala 1500 na koně.

Neregistrovaný uživatel

2.3.2017 09:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Hanka01 napsal(a):
Ahoj, plánujeme se spolužáky majáles ve stylu Hippies a jen tak namátkou jsem dostali nápad, kdyby v průvodu šel i kůň, popř. nějak hezky barevně ozdobený do tématiky. :D Chtěla bych se jen tak orientačně zeptat, jestli si myslíte, že by takový pronájem byl uskutečnitelný na pár hodin do průvodu majálesu, když nemáme nikoho ze známosti? Jak se pronajímá takový kůň s jezdcem? :D Kolik si za to tak účtují? Děkuju moc za rady, chtěli bychom vědět, jestli je to vůbec reálné.

Hlavně si to ošéfujte nějajou smlouvou, kde bude pasáž i o případné zodpovědnosti za škody - ono je to všechno sranda do doby, než se něco stane, a v průvodu lidí se může stát ledacos.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2017 12:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zadavatelce: Je možné, že někoho seženete. Ale:
Znám spoustu lidí, kteří mají velmi klidné lesokoně, kteří by to určitě zvládli, a i přes to, že je každý rok někdo oslovuje např.kvůli Sv.Martinovi na náměstí, se zarytě odmítají čehokoli účastnit. Ono přestava, že vám váš kůň (navíc ještě v rukách někoho nezkušeného) vlítne do davu s dětmi... je přinejmenším velmi nepříjemná.
Takže za mě: svého koně bych takto "půjčila" pouze za předpokladu, že např. půjdu jako vodič. Jinak ani náhodou. Leda někomu mě dobře známému, který zná i mé koně a o kom jsem přesvědčená, že by zvládl samostatně vyřešit krizovou situaci. (a i tak se stát může cokoli).

2.3.2017 15:06
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Papír ohledně případné škody by rozhodně nebyl od věci, nikdy nevíte, co se stane. Ještě mne napadá, co zkusit třeba nějakého minikoně/poníka? Jsou roztomilí, obléknout se také dají a jsou fakt sladcí.

2.3.2017 15:14
koně

XXX.XXX.205.252

Do hippies průvodu by mi spíš pasoval květovaný Wolkswagen, bez urážky

2.3.2017 17:25
jazzinka

XXX.XXX.107.28

No jo, ale ve Vlasech byly koně ;-).

2.3.2017 17:37
koně

XXX.XXX.205.252

Aha, tak to jsem asi neviděla

2.3.2017 20:56
sovicka

XXX.XXX.3.108

Hanka01 napsal(a):

Tak možné to je ideálně oslovit nějakéo profíka, kde jsou koně prostě na lidi kolem a všelijaké dění zvyklý, co vím tak tam se pohybuje cca kolem 5000, ale záleží jak jste daleko.

Přidejte reakci

Přidat smajlík