Prosím poraďte :)
Chystám se prodat sedlo CTD St. Martin. Westernové mi vyhovuje víc a tohle leží nevyužité v sedlovně.
Sedlo je v perfektním stavu, posedlí 17,5, velikost komory širší 2. Prostě taková univerzální velikost...
Sedlo bych chtěla prodat nastrojené s nerez. třmeny, třmenovými řemeny Stübben, koženým podbřišníkem Kentaur a dečkou.
Na kupce nechci čekat moc dlouho...:)
Jakou cenu byste v mém případě napsali do inzerátu?
Děkuji za rady.
Tak pokud je jako toto...https://zvirata.bazos.cz/inzerat/72069494/Sedlo-Stubben-CTD-StMartin-s-vybavou.php, tak zde po porovnání, snad se majitel inzerátu nebude zlobit
konarka13
napsal(a):
Tak pokud je jako toto...https://zvirata.bazos.cz/inzerat/72069494/Sedlo-Stubben-CTD-StMartin-s-vybavou.php, tak zde po porovnání, snad se majitel inzerátu nebude zlobit
To není úplně ideální srovnání, protože sedla s úzkou komorou se prodávají hůř a tedy i o něco levněji než s běžnou (2-3) komorovou velikostí.
Osobně pro mě je sedlo v jakkoliv perfektním stavu zajímavé tak za půlku kupní ceny nového, takže bych reálnou prodejní cenu viděla tak do deseti tisíc.
Svatava
napsal(a):
To není úplně ideální srovnání, protože sedla s úzkou komorou se prodávají hůř a tedy i o něco levněji než s běžnou (2-3) komorovou velikostí.
Osobně pro mě je sedlo v jakkoliv perfektním stavu zajímavé tak za půlku kupní ceny nového, takže bych reálnou prodejní cenu viděla tak do deseti tisíc.
Nepřečetla jsem to dost podrobně, moje chyba, děkuji za upozornění
hanulinka

XXX.XXX.17.204
Zalezi jak je sedlo stare, a zda je na nem vse puvodni, nebo je predelavane, presivane..opravy atd.
chtelo by to fotku.
ja prodavala nekolik stübbenu-vzdy hole.ruzne typy vesmes vsestranne, nebo skokove-v cene kolem 5-6 tis.
bylo brzy prodano, sadla vypadala velmi pekne, ale vic bych za ne nedostala.novi majitele vsichni spokojeni.komora u vsech byla sirsi 2.posedli bud 17, nebo 17,5 - jak u ktereho.
hanulinka

XXX.XXX.17.204
kallisto
napsal(a):
Stubbeny se prodávají myslím o chlup hůře, protože mají uzavřenou komoru a jsou poněkud tvrdší. Nicméně nastrojené naopak může být výhoda. Nechceš-li čekat dlouho, zkus oslovit paní Dohnalovou jestli by sedlo nevykoupila.
Mate pravdu, stubbeny jsou tvrdsi, ale zase pasuji hodne typum koni, na napasovani na kone je to velmi vdecne sedlo, jen jezdce z nich nekdy poboliva Zadek - otazka zvyku
ja byla se vsemi stubbeny velmi spokojena, a kone take.
ale omezili jsme stav koniku, tak jsem rozprodala i sedla.