Holky potrebuju radu. Ted tu mam konika na ustajeni a potrebuje trochu nabrat. Vyzivar sestavil krmnou davku primo na miru a jsou soucasti i ryzove otruby.jen me u nabidky zaujalo ze je to doping
http://www.centrumkrmiv.cz/product/ryzove-otruby-tucne-granule-1251/.
Gamma oryzanol je přírodní steroid.
Pochopila jsem, že má působit na růst svalstva, zmírňovat únavu, atd. Takové jako anabolikum.Výrobce varuje předem.
Pokud to nebudete krmit aktivnímu dostihákovi, kterého tímto připravíte o výhru, neřešila bych to.
A píšou nedávat ani březím, tak březí ten váš asi taky není
Zkuste to tady...http://www.rajprokone.cz/ryzove-otruby-22-tuku-20-kg.
22verunka
napsal(a):
A Tady se pise ze to neni doping tak ja nevim.
Já to zadala do strýčka Googla.Pak mi překladač přeložil nějakou z mnoha studií v mnoha odkazech.Já z toho vyrozuměla to, co píšu
Možná se výrobce opravdu jistí.Chce předejít případné aféře.
Být vámi, tak se tím fakt nevzrušuji, když to není březí dostihák
Dekuju zensky za objasneni. Hold clovek nikdy neni dost informovan.
jeste se chci zeptat urcite znate nejake stranky kde je mozne objednat krmeni a poslou to napr ppl. Vse co znam je do 30 kg pak se plati u kazdeho zvlast postovne. Odberatel ma ted 14 dovcu. Tak kdyby jste vedeli o esopu kde neni problem poslat 200 kg krmeni budu vam vdecna.
Http://www.rajprokone.cz/ zkuste toto :) paní dělá i pravidelné závozy. Je moc hodná a ochotná, papáníčko je vždy ve skvělé kvalitě ;).
Zaneta2

XXX.XXX.162.36
No já jsem nakonec skončila u Fitminu a jeho Reformeru (nebo reforminu furt si to pletu :-DDDD) a koně se po tom mohli užrat.
Mají rýžovky slisované v peletách a dobře (dlouho) vydrží. jak s tím krmím jen jednoho, max dva koně, tak od Bocusu jsem si kupovala buď ten pYtel sypkých (a myslím, že to je ten, který se dá v těch všech shopech koupit, moc výrobců tady v ČR asi nebude) nebo i někde rozvažovaný a já nevím, prostě to byl většinou humus, jak je to tukovatý, rychle to oxiduje. Jasné, výrobce za to asi nemůže, kde se to kde třeba válí, ale než jsem zkrmila celý pytel, tak už tak taky nevoněl, a to byl čerstvej z Bocusu a do expiračky daleko. Podotýkám, že mám rekonstruovanou krmírnu, krmení skladuju v suchu, chladu a temnu, žádný plísně, myši, smrad, nic. Ale kolikrát to prostě bylo mnohdy hnusný už od nákupu. Teď už dávám jenom rýžový olej, ve finálě to vyjde levněji a efekt stejný.
Jinak nevím přesně, jak to je s dopingem, mění se to a je to snad někde na ČJF, pokud nezávodíte, neřeším, ale snad mělo stačit vysadit rýžovky 2 týdny před závodem, to bude vědět krmivář. O dopingu jsem četla i na nějaké obyčejné kamenné soli výrobce se tím očividně chrání, po té aféře na VP se ani nedivím :-/, ale tady ten gama oryzanol je, to žádná
ajda123

XXX.XXX.143.160
Taky jsem koníka krmila od Fitminu Reformerem.. perfektně to fungovalao společně s vhodnou prací na nasvalení stačily dva pytle a zas jsem přeastala mu je dávat..