Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Romeee

23.5.2017 22:12
Romeee

XXX.XXX.213.131

Zdravím, kobyla má v uších strašně moc malých mušek.. když ji od toho vyčistím uši, spousta vylétne, ale po některých tam zůstanou i krvavé stopy.. Kobylu to hodně svědí. Čím ji to ošetřit? Zítra dostane novou masku, ale prvně se těch mušek zbavit.. Díky moc.

24.5.2017 00:56
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Na štípance jsem zkusila SWAT a mohu doporučit, hezky se to zahojilo. Nedávala jsem to tedy na místa s delší srstí - jen hlava, vnitřek stehen a šourek a spokojenost. Nevím, jestli od toho ty uši nebudou moc "zapatlané", ale na kůži je to fakt super.

https://pece-o-srst-koni.heureka.cz/farnam-swat-fly-repellent-ointment-crm-170-g/.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.5.2017 09:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokiaľ kobyla znesie silnú vôňu, môžete skúsiť olej z čajovníka, budepôsobiť zároveň aj ako repelent proti otravnému hmyzu.

Romeee

24.5.2017 10:11
Romeee

XXX.XXX.213.131

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokiaľ kobyla znesie silnú vôňu, môžete skúsiť olej z čajovníka, budepôsobiť zároveň aj ako repelent proti otravnému hmyzu.

Určitě zkusím, už mi to někdo psal :) Sice kobyla bude proti, ale to ona je vždycky a pak se snad nechá..ty muchy jsou opravdu strašné.

24.5.2017 17:07
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Romeee napsal(a):
Určitě zkusím, už mi to někdo psal :) Sice kobyla bude proti, ale to ona je vždycky a pak se snad nechá..ty muchy jsou opravdu strašné.

Ten SWAT je rovnou i zabíjí ;).

Romeee

24.5.2017 21:06
Romeee

XXX.XXX.213.131

Vezmu příště..na to už jsem dnes neměla peníze. Zatím se to zdá, že to funguje, tak uvidí se no.

25.5.2017 06:35
sisi58

XXX.XXX.191.1

Vyzkoušejte toto. Je léčivá a mastná. Není repelentní. Používám ji na muchařku. A funguje.
A stojí v Kaufu cca 60, -.

25.5.2017 12:38
apolo2

XXX.XXX.194.102

sisi58 napsal(a):
Vyzkoušejte toto. Je léčivá a mastná. Není repelentní. Používám ji na muchařku. A funguje.
A stojí v Kaufu cca 60, -.

No koupila jsem taky, a kobyle se po namazaní udělaly hnisavé strupy, doštípaná byla ještě víc, mazala jsem citlivou oblast před vemínkem. Po jakékoliv takovéhle masti totéž. Mazaná oblast jí vždy zmokvala a vypadala ještě hůř než před mazáním. Letos jsem koupila ten Swat a zatím dobrý.

29.5.2017 13:31
zuzanet

XXX.XXX.245.170

Už cca tři sezóny používám do uší, na břicho, šourek pro valacha Konispásek repelentní http://plastovepodkovy.cz/konispasek-repeletni-special-500-ml/z164.htm Uši má sice pak zamaštěné a zašpiněné, ale není dokousaný a jelikož nemůže nosit masku, tak to docela asi i ocení.

29.5.2017 16:52
sisi58

XXX.XXX.191.1

apolo2 napsal(a):
No koupila jsem taky, a kobyle se po namazaní udělaly hnisavé strupy, doštípaná byla ještě víc, mazala jsem citlivou oblast před vemínkem. Po jakékoliv takovéhle masti totéž. Mazaná oblast jí vždy zmokvala a vypadala ještě hůř než před mazáním. Letos jsem koupila ten Swat a zatím dobrý.

Divné. Zřejmě reakce na nějakou složku přípravku. Je tedy čistě přírodní (na rozdíl od SWATu) ale i to se může stát.

Přidejte reakci

Přidat smajlík