Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Červenková

28.5.2017 12:32
Červenková

XXX.XXX.50.163

Může být kobyla se svým hříbětem(už dospělim) připuštěna?

5.6.2017 08:29
ameed

XXX.XXX.248.64

Pokud nebude připuštěno to hříbě a kobyla je v dobré kondici, nevidím důvod, proč by nemohla...pokud ste zastáncem názoru rodit, rodit, rodit...já osobně bych takto často kobylu nepřipouštěla, ale je to váš kůn, já bych svou kobču takto často nepouštěla-nemnožím.

5.6.2017 08:42
majkulka

XXX.XXX.237.148

ameed napsal(a):
Pokud nebude připuštěno to hříbě a kobyla je v dobré kondici, nevidím důvod, proč by nemohla...pokud ste zastáncem názoru rodit, rodit, rodit...já osobně bych takto často kobylu nepřipouštěla, ale je to váš kůn, já bych svou kobču takto často nepouštěla-nemnožím.

Vy asi nevíte co znamená slovo chov A slovo množení je dost za čarou. Jinak velmi často se klisny pouští 9 den po porodu. Lépe zabřezávají.

5.6.2017 08:51
ameed

XXX.XXX.248.64

Samozřejmě vím, co znamená chov, ale diskuze jsou od toho, aby se tu sdělovaly názory-a přesně to jsem udělala, paní kobylu připustit může, pokud chce hříbě, já hříbě nechci, tak bych ji nepřipouštěla, jak už jsem ale psala, je to její kůň, tak je to na ní.Mám koně dva-mimochodem ten druhý je hříbě od té kobči, další nechci, tak nemnožím dál...nevím, co je na tom za čarou boha...

5.6.2017 10:39
Íháček

XXX.XXX.201.247

ameed napsal(a):

Pani to myslela tak ze to hribe pripusti kobylu. Uz se to resilo v jine diskuzi. O vhodnosti pripoustet matku synem si netroufam polemizovat ale hlavne by slo o cernou plemenitbu coz je protizakonne.

5.6.2017 10:44
ameed

XXX.XXX.248.64

Aha, teď to již chápu...tak to potom je věc jiná...pokud je to hřebeček, stát se to může lehce

Přidejte reakci

Přidat smajlík