Prodej koní a ježdění Jízdárna Jasná (Hrubý Jeseník - Nymburk)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

konice781

17.7.2017 06:18
konice781

XXX.XXX.252.37

Zdravím uvažuji o koupi koně respektivě ježdění a zaujala mě nabídka na hřebečka isabell barvy právě z této jízdárny. Nemáte prosím někdo nějakou zkušenost s touto jízdárnou? Našla jsem i web stránky ale po shlédnutí fotek mi přijde že koně mají zázemí zvláštní. Není tam moc fotek kde by se koně pásly. Někde jsou vidět i koně pohublí. Jak je to tam třeba i s ježděním a jezdeckým výcvikem? Naučí se tam něco člověk?

Chci se s paní zkontaktovat a na koníka se jet podívat ale ráda bych i zda nemá někdo nějakou osobní zkušenost abych neztrácela čas protože množírnu nebo místo kde se koně nemají dobře nepodpořím. Moc děkuji

http://www.jizdarna.wbs.cz/

17.7.2017 06:54
lenacia

XXX.XXX.205.245

konice781 napsal(a):
Zdravím uvažuji o koupi koně respektivě ježdění a zaujala mě nabídka na hřebečka isabell barvy právě z této jízdárny. Nemáte prosím někdo nějakou zkušenost s touto jízdárnou? Našla jsem i web stránky ale po shlédnutí fotek mi přijde že koně mají zázemí zvláštní. Není tam moc fotek kde by se koně pásly. Někde jsou vidět i koně pohublí. Jak je to tam třeba i s ježděním a jezdeckým výcvikem? Naučí se tam něco člověk?

Chci se s paní zkontaktovat a na koníka se jet podívat ale ráda bych i zda nemá někdo nějakou osobní zkušenost abych neztrácela čas protože množírnu nebo místo kde se koně nemají dobře nepodpořím. Moc děkuji

http://www.jizdarna.wbs.cz/

Množírna je to na 100% už jenom pro to, že kříží AQH s ČT a jinými plemeny, a ještě to prodává za poměrně nehorázné peníze, za které seženete mnohem kvalitnější zvířata.

dukan

17.7.2017 14:40
dukan

XXX.XXX.252.37

Zkuste zkontaktovat Ztracenou Atlantidu. Má odtamtud myslím koně a mohla by vám říct jak to tam chodí a vypadá. Pokud měla koně odtamtud tak kobyla vypadala dost špatně.

Holky tu na ní budou mít kontakt a nebo by jí mohli upozornit aby se sem podívala.

17.7.2017 16:19
...marťa...

XXX.XXX.216.249

Dřív bydleli v Křinci, kde množili i bišonky, boloňâky a pár jorkšírů, sice s PP( tedy alespoň ty bišony), ale byla to množírna, tenkrát tam měli dva koně, měli dva boxy ve stodole a pidi výběh. V Hrubáči mají teď koní víc, když jsem je viděla naposled, tak vypadali dobře. Můj bývalý je jejich vzdálený příbuzný a mají od nich jorkšíra - takový uzlíček strachu a nervů.

ztracena,atlantida

17.7.2017 21:07
ztracena,atlantida

XXX.XXX.252.37

Zdravím nechci se do toho moc zaplétat. Co se týče psů to je stejné. Už mají jen ty Bichony. Ovšem zaráží mě že furt člověk vidí jak majitelka jezdí po výstavách se psy a o koních neslyší nic.

čim více koní se odtud dostane tím lépe ale zase za jakou cenu. Něco vykoupíte a podpoříte tohleto.

ztracena,atlantida

17.7.2017 21:08
ztracena,atlantida

XXX.XXX.252.37

Mohu dodat i foto jak vypadala moje kobylka.

konice781

18.7.2017 17:52
konice781

XXX.XXX.252.37

No tak to jste mě moc nepotěšili hřebeček je fakt nádherný. To že to je kříženec by mi ani nevadilo, záleží jak se tam ty koně mají jakou mají péči atd...

Ta cena je tedy dost vysoká protože kolikrát i za 20 tísíc natrefíte na čistokrevného koníka i hříbě.

ztracena,atlantida

18.7.2017 22:26
ztracena,atlantida

XXX.XXX.252.37

konice781 napsal(a):
No tak to jste mě moc nepotěšili hřebeček je fakt nádherný. To že to je kříženec by mi ani nevadilo, záleží jak se tam ty koně mají jakou mají péči atd...

Ta cena je tedy dost vysoká protože kolikrát i za 20 tísíc natrefíte na čistokrevného koníka i hříbě.

No podívat se tam můžete záleží jaké podmínky si pro koně představujete. Mě to začátku nepřišlo zlé jsou i horší místa, ale to velké ALE.

Nemohu říct že se koně mají bůh ví jak dobře ale také se nemají úplně špatně. Mě osobně hodně vadilo velké stádo malé výběhy bez trávy. Přístřešek má jen jeden výběh nevím jak letos ale loni to tak bylo. A hlavně to jak se tam chová. Křížení jako takové mi nevadí ale proč křížit třeba na kobyle bez původu? Je tolik podobných křižovatek a nejhorší je že ty koně a hříbata za to nemohou. Kobyla porodí za 2 měsíce se znovu připustí a ještě chodí pod děckama skoro až do porodu. Tohle mi v pořádku moc popravdě nepřijde. Chiropraktika tam nepotkáte.

Ale jinak koně pěkný. Jen si myslím že by zasloužili víc. Je jich hodně a času je tam málo.

ztracena,atlantida

18.7.2017 22:29
ztracena,atlantida

XXX.XXX.252.37

ztracena,atlantida napsal(a):
No podívat se tam můžete záleží jaké podmínky si pro koně představujete. Mě to začátku nepřišlo zlé jsou i horší místa, ale to velké ALE.

Nemohu říct že se koně mají bůh ví jak dobře ale také se nemají úplně špatně. Mě osobně hodně vadilo velké stádo malé výběhy bez trávy. Přístřešek má jen jeden výběh nevím jak letos ale loni to tak bylo. A hlavně to jak se tam chová. Křížení jako takové mi nevadí ale proč křížit třeba na kobyle bez původu? Je tolik podobných křižovatek a nejhorší je že ty koně a hříbata za to nemohou. Kobyla porodí za 2 měsíce se znovu připustí a ještě chodí pod děckama skoro až do porodu. Tohle mi v pořádku moc popravdě nepřijde. Chiropraktika tam nepotkáte.

Ale jinak koně pěkný. Jen si myslím že by zasloužili víc. Je jich hodně a času je tam málo.

V listopadu jsem odtud koupila kobylu v tomto stavu fotka listopad. Obhajoba byla že měla hříbě a je takhle vycucaná osobně si myslím že kdyby se lépe krmila vypadala by jinak.

A takhle vypadá po půl roce a zdůraznuji že mi přijala jiného malého hřebečka a kojila ho. Přesto přibrala.

konice781

19.7.2017 04:28
konice781

XXX.XXX.252.37

Děkuji popřemýšlím zda tam vůbec jet. Hřebeček se mi moc líbí. Nemůže za to kde a u koho se narodil a též není ani na překážku že je to kříženec. Ovšem cena je celkem vysoká a jak tu padlo seženu kvalitnější do této ceny. Moc děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík