Mariehrkkffn

XXX.XXX.164.216
Vazim 80kg jednou tydne jezdim na konich myslite ze moje vaha jednou tydne nevadi konikovi ?
klondajk

XXX.XXX.162.234
Zeptejte se sveho kone a ne nas ten vi jak jezdite a pouze on vi jak je s vami spokojeny.Pokud budete davat pozor tak vam kun vsechny potrebne info.zdeli.
klondajk

XXX.XXX.162.234
A nebo ho puste k PC a my to tu s nim podrobne probereme
Koukněte se sem:
http://www.equichannel.cz/nejste-tezci-na-sveho-kone.
klondajk
napsal(a):
Zeptejte se sveho kone a ne nas ten vi jak jezdite a pouze on vi jak je s vami spokojeny.Pokud budete davat pozor tak vam kun vsechny potrebne info.zdeli.
Vy jste si dal/dala vtipnou kaši?
Zkušený jezdec se neptá, začátečník to nepozná. Proto se ptá. Pokud by marii na koni nezáleželo, rajtuje bez obav. Váš přístup ji jen znechutí.
klondajk

XXX.XXX.162.234
sisi58
napsal(a):
Vy jste si dal/dala vtipnou kaši?
Zkušený jezdec se neptá, začátečník to nepozná. Proto se ptá. Pokud by marii na koni nezáleželo, rajtuje bez obav. Váš přístup ji jen znechutí.
Kdopak se to dneska spatne vyspal tak trochu pohody by to chtelo ne...slecna si muze koupit a prostudovat plno dobrych konskych knih, muze absolvovat ruzna soustredeni kde se ji dostane teorie i praxe...ja jsem pro to kdo se musi takhle ptat at proste nema kone...az nabere zkusenosti v klubech tak at teprve ma
Siisi dejte si cokoladu ta vam vylepsi naladu
klondajk
napsal(a):
Kdopak se to dneska spatne vyspal tak trochu pohody by to chtelo ne...slecna si muze koupit a prostudovat plno dobrych konskych knih, muze absolvovat ruzna soustredeni kde se ji dostane teorie i praxe...ja jsem pro to kdo se musi takhle ptat at proste nema kone...az nabere zkusenosti v klubech tak at teprve ma
Jděte se bodnout, to mi náladu vylepší lépe a nebudu mít výčitky, že přibírám z čokolády.
Mimochodem, o mě vůbec nejde.
A navíc, já poradila, nikoli zesměšnila.
klondajk
napsal(a):
Tak já z příspěvku pochopila že zadavatelka někam chodí jezdit a ne že má vlastního. Pro zadavatelku mohla by jste napsat co jsou zač ti koníci a jak vaše ježdění vypadá.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
My to máme s koněm jednoduchý.Váhu řešit nemusíme..Jak koby vidí sedlo, tak skoro omdlí. Podle toho jak se ráda koupe bych řekl, že bůh tvořil původně lachtana, v poslední fázi si to rozmyslel a změnil to na koně. No a na lachtanovi se přece nejezdí..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
tony-jcb
napsal(a):
Meifi když máš lachtana tak jedině takhle