Prodej koně do dostihové stáje?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.8.2017 23:50
Maaty

XXX.XXX.45.82

Mám koně, který je perfektně stavěný a cvičený na dostihy, závodění, rychlí běh a adrenalin ho očividně baví, ale nejsem si jistá jestli je to pro něj dobré.
Slyšela jsem, že dostihové stáje a obecně tato branže, není moc prospěšná a obecně dobrá pro koně.
Nechci, aby byl kůn u mně ve stáji znuděný, ale bojím se jak by se v nové stáji měl postupem času, ze začátku by byl jistě nadšený, ale pak...
Nechci aby byl koník na celí život poznamenán kvůli mému špatnému rozhodnutí.

Tak jestli o tom někdo něco víte?

14.8.2017 00:05
Maaty

XXX.XXX.45.82

Maaty napsal(a):
Mám koně, který je perfektně stavěný a cvičený na dostihy, závodění, rychlí běh a adrenalin ho očividně baví, ale nejsem si jistá jestli je to pro něj dobré.
Slyšela jsem, že dostihové stáje a obecně tato branže, není moc prospěšná a obecně dobrá pro koně.
Nechci, aby byl kůn u mně ve stáji znuděný, ale bojím se jak by se v nové stáji měl postupem času, ze začátku by byl jistě nadšený, ale pak...

Teda špatně jsem to napsala, cituji:
ale nejsem si jistá jestli je to pro něj dobré.
Tímto jsem myslela jestli je pro koníka dobré, dát ho do dostihové stáje.

PROMINTE ZA OMIL!

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.8.2017 07:08

Asi sama tušíte co z těch stájí leze za labilní a fyzicky zničené koně.Buď ho tam prodáte a nebo ho prodejte někomu kdo ho třeba přeorientuje na military.Na to jsou plňasové taky dobří.

14.8.2017 08:22
Moyda

XXX.XXX.74.8

Pokud má běhat dostihy tak musí do dostihové stáje, pokud ne tak je jedno kam ho umístíte. Fascinuje mne jak jsou někteří pořád přesvědčeni že dostihák musí být labilní a zničený kůn, přitom někteří po srovnání sportovního nebo školního koně s dostihovým nedají na A1/1 dopustit jak jsou fajn. Labilové se z nich stávají neodborným zacházením po odchodu z tréninku.

14.8.2017 08:37
polárka.15

XXX.XXX.109.49

Maaty napsal(a):
Teda špatně jsem to napsala, cituji:
ale nejsem si jistá jestli je to pro něj dobré.
Tímto jsem myslela jestli je pro koníka dobré, dát ho do dostihové stáje.

PROMINTE ZA OMIL!

OMYL se omluvit dá, OMIL ne!

Naprosto se ztotožňuju s tím, co tady napsala "Moyda" a klidně bych se pod to podepsala.

Každá aktivita koně "opotřebovává", ať rekreační ježdění, ač sport, ač to, že vůbec žije, chodí, stárne. Musíte si v první řadě uvědomit, zda toho koně do sportu chcete poslat a nebo ne. Koni opravdu nevadí trávit celý život ve výběhu a jednou za čas něco s člověkem udělat. Nevím, proč mají lidí neustále potřebu ty koně polidšťovat - díkybohu mají do člověka hodně daleko.

Toto si musíte rozhodnout Vy sama. Zda sport ANO a nebo NE.

14.8.2017 12:32
Maaty

XXX.XXX.45.82

Děkuji,
za vaše rady a ohlasy.

14.8.2017 14:03

Maaty napsal(a):

Netuším, koľko má kôň rokov, ale je len veľmi malá šanca, že by o dospelého koňa mal niekto od dostihov zaújem.
Pokiaľ ho chcete dať do tréningu, máte možnosť si prejsť stajne a vybrať takú, ktorá vám bude sympatická. Ak je kôň šikovný a vie aj skákať, možno by sa uplatnil skôr vo všestranosti.

Neregistrovaný uživatel

14.8.2017 14:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Já jsem se bohužel usídlil v profesionální dostihové stáji a...Ať si každý říká co chce mě se to příčí.Dostiháci jsou krmeni jinak a vlastně pro koně špatně.Seno mají opravdu málo a honí se to jádrem na energii.Docela špatně jsou na tom i s pohybovým aparátem po skončení kariéry..Je to průmyslový chov jak tomu říkám já, protože jde vážně jenom o prachy. Ovšem veterinární péči mají špičkovou, to se musí nechat.Pro své koně jsem si tu zařídil vlastně stejné podmínky jako bych je měl doma.smajlík

14.8.2017 16:26
Moyda

XXX.XXX.74.8

Tak musel by jste projít těch stájí víc abyste si udělal optimální názor. Není to o stájích ale o lidech v nich a je jedno jestli je to dostihovka, sportovní nebo hobby stáj. Jinde koně nedostanou ani seno ani oves a mají co si najdou na pastvině a nikoho nezajímá že každý je jiný a co jednomu stačí pro druhého to znamená být o hladu. A o prachy asi moc nejde, vlastně jde protože majitel je každý měsíc o pár tisícovek lehčí a na konci sezony zjistí že je rád když ta ztráta není moc velká.

Neregistrovaný uživatel

14.8.2017 19:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Ono podle mě se to asi fakt moc nedá brát.Ovšem u mě musí koník být dobře najedený aby mohl být vlastně spokojený.Seno je základ a valášek ho má tolik, že ho rozdává. Fakt normálně při čištění(teda jestli se tomu dá u nás takhle říkat) mi normálně strká hubu plnou sena do "ksichtu". Původně jsem mu vždycky odstrčil hlavu a tak toho nechal.Až později jsem zjistil, že ten prďola mi to seno nabízí. Jsem to já ale nechápavý tele, co? Stačí si ho vzít do ruky a je spokojený.Samozřejmě ho za to musím pochválit a za chvilku tam mám další "várku". Ošetřovatelka mě původně rázně doporučovala mu to zakazovat, že si tohle nesmí dovolovat a že mě kousne brzo.No a on se jenom chtěl podělit.. Ovšem teda si určitě na tomhle stvoření nezajezdím i kdybych to uměl.

14.8.2017 19:58
lenacia

XXX.XXX.211.15

Moyda napsal(a):
Pokud má běhat dostihy tak musí do dostihové stáje, pokud ne tak je jedno kam ho umístíte. Fascinuje mne jak jsou někteří pořád přesvědčeni že dostihák musí být labilní a zničený kůn, přitom někteří po srovnání sportovního nebo školního koně s dostihovým nedají na A1/1 dopustit jak jsou fajn. Labilové se z nich stávají neodborným zacházením po odchodu z tréninku.

Přesně tak.
Jako neříkám to na všechny, ale co jsem po okolí viděla plňase z dráhy, koupili si je holky, které zrovna od rodičů dostaly zelenou na koně, nejlépe na co nejlevnějšího, však oni peníze netisknou. A vida,20 tisíc, valach, z dostihů... Tak koupíme.
Jsem "přirozená" prostě "vopravdovej kauboj" tak koupím western. Co na tom, že slečna sotva ví jak se jezdí v anglii a ten kůň může mluvit o štěstí, pokud na sobě měl nějaký univerzál a ne jen dostihovou placku, ale ono se v tom westernu přecijen o něco lépe udrží... že jsou ve westernu jinde nohy? Jiné pobídky, jiné váhové zatížení... koni se udělá v hlavě bordel.
O tom, že nakonec samozřejmě chtějí jezdit bez udidla, ale na běžných nezudidlovkách jim nejezdí a tak mu strčí ostré hacka ani nemluvě.

15.8.2017 07:12

Moyda napsal(a):

Bohužel mám srovnání a nejen od nás z ranče.Máme westerňáky co úspěšně závodili a pár ex dostiháků.Musím říci, že westerňáci z daleka nejsou tak nemocní a psychicky zlikvidovaní jak tihle plňasové.Rozhodně na ně nikdo nemůže posadit ani po pěti letech začátečníka nebo je občas použít k výuce dětí A jsou to koně z různých stájí různých majitelů, všichni ježdění pod dohledem trenérů.Tedy pokud se na nich ještě jezdí.Patnáctiletý valach má takovou dušnost a artrózu, že brzo už nebude sloužit ani jako společník, ale spíš jako maso do psích konzerv

15.8.2017 07:45
kallisto

XXX.XXX.157.94

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Bohužel mám srovnání a nejen od nás z ranče.Máme westerňáky co úspěšně závodili a pár ex dostiháků.Musím říci, že westerňáci z daleka nejsou tak nemocní a psychicky zlikvidovaní jak tihle plňasové.Rozhodně na ně nikdo nemůže posadit ani po pěti letech začátečníka nebo je občas použít k výuce dětí A jsou to koně z různých stájí různých majitelů, všichni ježdění pod dohledem trenérů.Tedy pokud se na nich ještě jezdí.Patnáctiletý valach má takovou dušnost a artrózu, že brzo už nebude sloužit ani jako společník, ale spíš jako maso do psích konzerv

Hm vida. My máme ve stáji 15 bývalých dostiháků a pár dalších nám stájí prošlo. Téměř na všech jezdí nebo jezdili úplní začátečníci včetně malých dětí od pěti let.

Tito koně rozhodně nejsou vymaštěné palice, zdravotně jsou také v pořádku.

15.8.2017 07:45
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Tak to je někde chyba, v lidech samozřejmě... plňas pod zkušeným vedením i po xleté kariéře může být naprosto vyrovnaný, klidný kůň i pro začátečníka.

15.8.2017 08:28
Moyda

XXX.XXX.74.8

Asi je něco opravdu špatně, já se například nikdy neučila jezdit na poníkovi, začala jsem v osmi letech rovnou na dostihácích v tréninku. Můj syn teda začínal na ponici a větší mrchu jsem neviděla, ve dvanácti už jezdil normálně s námi v práci a jediná zranění která má jsou z fotbalu. A že má patnáctiletý valach artrozu a je dušný to i spousta hobby koní kteří nikdy nesportovali.

kokonat76543

16.8.2017 16:55
kokonat76543

XXX.XXX.162.234

kallisto napsal(a):
Hm vida. My máme ve stáji 15 bývalých dostiháků a pár dalších nám stájí prošlo. Téměř na všech jezdí nebo jezdili úplní začátečníci včetně malých dětí od pěti let.

Plnasove jsou naprosto uzasni kone, ale bohuzel vetsina lidi to s nima neumi a pak se mluvi o magorovi nebo vypatlanci

mam plnase a je to ten nejklidnejsi kun ve staji, ale jajko kazdy kun vyzaduje duslednost a zkusenosti, muze na nem jezdit i dite v terenu nelekavy a spolehlivy

ale verim tomu, ze 2mesice v nezkusenych rukach a byl by z nej ten slavny vypatlanec - protoze by ho vlastnil vypatlanec

Neregistrovaný uživatel

16.8.2017 23:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jako ale s dostihákama chodit ven je docela zážitek Vám řeknu.. Co mi dají do ruky to vezmu ven a poradíme si, ale dostiháci jsou za trest.Fakt psychokoně.A já nejsem blázen abych pak honil půl melouna někde po poli.

17.8.2017 07:37
kapička

XXX.XXX.54.185

Jenomže to není o dostihák nedostihák. Kdyby jsme vám u nás půjčili haflinga, tak ho budete taky honit po poli. Není zvyklí chodit na ruce skoro nikam, je to těžký závislák na koních.

17.8.2017 08:30
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jako ale s dostihákama chodit ven je docela zážitek Vám řeknu.. Co mi dají do ruky to vezmu ven a poradíme si, ale dostiháci jsou za trest.Fakt psychokoně.A já nejsem blázen abych pak honil půl melouna někde po poli.

VTIP DNE, ten se povedl!

17.8.2017 10:06
Moyda

XXX.XXX.74.8

Možná to není ani tak o koni jako o vodiči , oni jsou dost inteligentní a většinou vědí ke komu si můžou co dovolit

17.8.2017 11:40
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Moyda napsal(a):
Možná to není ani tak o koni jako o vodiči , oni jsou dost inteligentní a většinou vědí ke komu si můžou co dovolit

Plňas je prostě osobnost a je dokonalý odraz svého jezdce. Ne nadarmo patří mezi nejinteligentnější plemena na světě. Kdo umí jednat s koněm, zjistí, že s plňasem je ta spolupráce nejlepší a v podstatě nejjednodušší.

17.8.2017 12:46
22verunka

XXX.XXX.115.208

polárka.15 napsal(a):
Plňas je prostě osobnost a je dokonalý odraz svého jezdce. Ne nadarmo patří mezi nejinteligentnější plemena na světě. Kdo umí jednat s koněm, zjistí, že s plňasem je ta spolupráce nejlepší a v podstatě nejjednodušší.

Souhlasim. Jsou to inteligentni kone. Mam jich plnou staj aprochazky miluji vsichni
Zadny kun se nerodi jako magor.
Mam ted ve staji malou rocku a1/1 holky to je tak flegmaticke zvire. Oba rosice doatihaci a povahove taky super. Kdyz jsem ji brala na prvni samostanou prochazku sla za mnou jako pes. Je to ale o tom jak se ke zvireti chovate. Ja si ji tu vypiplala od hribatka adnes to nese ovoce. A jak se pise nademnou. Kdo umi jednat s konem je to ta nejlepsi spoluprace.

Neregistrovaný uživatel

17.8.2017 13:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Nejsou lidi.. Lepšího nic neseženete a zdarma vůbec né. K těm dostihákům...To byste koukali co dovedou jenom vidí posekané pole. Nezabrání mu v tom ani svěcená voda.Jinak plňas je můj valášek, ale ten nikdy dostih neběhal..Pokud to srovnám s dostihákem, tak to je neskutečný rozdíl.

17.8.2017 13:55
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Nejsou lidi.. Lepšího nic neseženete a zdarma vůbec né. K těm dostihákům...To byste koukali co dovedou jenom vidí posekané pole. Nezabrání mu v tom ani svěcená voda.Jinak plňas je můj valášek, ale ten nikdy dostih neběhal..Pokud to srovnám s dostihákem, tak to je neskutečný rozdíl.

Vy fakt mluvíme zcela mimo...

17.8.2017 13:59
22verunka

XXX.XXX.115.208

Meifi ono je to trochu slozitejsi. V dostihu jde o to aby kun bezel. Tudiz je k tomu staleti slechten a trenovan. Jenze kdyz pak kone vyrazene z dostihu koupi, laik " protoze byl levny dopada to tak ze ho na louce neudrzi a nezastavi. Vsechny moje koby maji dostihovou minulost. Ale to uz je zase o jezdci zda jim vysvetli ze se po louce nezavodi. Ano tito kone rade behaji ale ani v teninku ani v dostihu nebezi nerizene a nesmyslne. I byvali dostihak muzr cvalat na otevrenych planich na zahozenych otezich. Jde jen o to kdo mu sedi na zadech.

17.8.2017 13:59
Moyda

XXX.XXX.74.8

Mi tedy dost vodíme do výběhu po silnici, občas to nějakej magor s kamionem prosviští kolem že mám normálně hrůzu že mě vezme sebou a komoně se ani nehnou. Chovný s ročkama a nějakej ten marod se převádějí mezi výběhama normálně na ohlávce po poli nebo louce a pohoda. Záleží jak si je naučíte a vychováte.

Neregistrovaný uživatel

17.8.2017 14:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.254

Ja teda jako harant jezdila v jedny steeple dostihovce. Jako 10-12letej harant co nic neumel a na dostihacich se ucil... nestalo se ze by me jakykoli z tech koni umyslne sundal, zdrhnul se mnou, delal bugr pod sedlem apod. A par jich tam bylo vylozene houpacich ze kolikrat trener zval i meho tatu ci toho kdo me tam vezl pojde se s nama svizt... a to to byly drazi kone, uprostred sezony, v plnem treninku smajlík za me plnas je uplne normalni kun jako kazdy jiny. Mozna jen citlivejsi nez teplokrevnik.
Ale zas na achala nemel ani jeden. To jsou teprv osobnosti...

Neregistrovaný uživatel

17.8.2017 14:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

polárka.15 napsal(a):
Vy fakt mluvíme zcela mimo...

A není spíš problém v přijímači? Možná jenom nechápete trochu srandy.

Neregistrovaný uživatel

17.8.2017 15:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Budu tedy vážný a věcný..Myslím si, že jste profi stáj s dostihákama ještě ani neviděli.

17.8.2017 15:30

To sa naozaj bavíme o koňoch v tréningu? Akože chápem nejaké caplovanie, alebo poskakovanie "pred cválaním", ale kone nie sú debilné, normálne rozoznajú, kedy sa robí a kedy sa fláka... ale aby sa ani nedali vodiť...

Neregistrovaný uživatel

17.8.2017 16:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

To sa naozaj bavíme o koňoch v tréningu? Akože chápem nejaké caplovanie, alebo poskakovanie "pred cválaním", ale kone nie sú debilné, normálne rozoznajú, kedy sa robí a kedy sa fláka... ale aby sa ani nedali vodiť...

Oni se ale vodit dají, jen jak to vidí volné prostranství tak to je opravdu k nezastavení.Chápejte jsou na to vycvičení a nebavím se tu o nějaké hobby chudince.Je v nich obrovské množství energie.Majitel je jeden s předních dostihových trenérů..Zajišťuje tréning pro německé a britské zákazníky.Od těch koní se chce jen jedno: Vyhraj a přines prachy.Já za to nemůžu a jen říkám co vidím a to bych ani neměl.

17.8.2017 16:34

No práve, že mám skúsenosti s dostihovými koňmi a nepamätám si nejaké "vidím lúku a nedám sa ovládať". Tak, že či nebude chyba niekde v nejakom medzičlánku...
Ako potom na nich jazdia, keď sú tie kone neovládateľné? A akí musia byť spokojní, tí nemeckí a britskí zákazníci, keď im z českého tréningu príde domov nejaký takýto vypatlanec...

Neregistrovaný uživatel

17.8.2017 17:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

No práve, že mám skúsenosti s dostihovými koňmi a nepamätám si nejaké "vidím lúku a nedám sa ovládať". Tak, že či nebude chyba niekde v nejakom medzičlánku...
Ako potom na nich jazdia, keď sú tie kone neovládateľné? A akí musia byť spokojní, tí nemeckí a britskí zákazníci, keď im z českého tréningu príde domov nejaký takýto vypatlanec...

Barborko ale on jim nepříjde "vypatlanec".Jim předají koně co dokáže vyhrát velký prachy.Jinak nevodím je jen já, ale i další a o dost zkušenější a výsledek není o moc lepší.Mám aspoň tu výhodu, že mám poněkud větší sílu než šedesátikilová slečna a když už dojde na "bordel", tak mám mnohem větší šanci na zklidnění situace.Máme tady kobylku a ta se z toho vlastně bych řekl neodborně "zbláznila".Myslím z dostihů a tréningů.Pokusy znovu jí přijezdit selhali s tím, že prostě šlape půl hodinky skvěle a najednou s Vámi nacouvá do čehokoliv a kamkoliv.Třeba i do řeky, pod kamión atd.Věnovali se jí už tři vážně zkušení jezdci a nic.Dali od toho ruce pryč sami.Prostě nejezditelná a má to chudák v hlavičce celé pomotané.Je jí sotva šet let a prostě tu zůstane se pást až do smrti.Je jasné až zemře ta moje svěřenkyně postarší, tak tohle je můj další "parťák" na vycházky.

polarnikicek

17.8.2017 17:56
polarnikicek

XXX.XXX.162.234

Budu tedy vážný a věcný..Myslím si, že jste profi stáj s dostihákama ještě ani neviděli.

Meifi o tobe vazne nevim co si myslet

jinak dostih.staji jsem par prosla a je to jak kde.V jedne jsme normalne chodili tereny a kone chodili do vybehu a n apastviny a byli pohodovy.V dalsi to byli labilni chudaci, co byli jen boxovany a pak makali jen pod sedlem, tam stacilo malo a byla divocina.Stacilo zafoukat nebo probehnout kocka atd. Proste i dostihovy kun, muze byt vyrovnany jde o to jak se s nim zachazi a jake jsou podninky.Vse je bohuzel o lidech.

Neregistrovaný uživatel

17.8.2017 18:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

polarnikicek napsal(a):
Meifi o tobe vazne nevim co si myslet

jinak dostih.staji jsem par prosla a je to jak kde.V jedne jsme normalne chodili tereny a kone chodili do vybehu a n apastviny a byli pohodovy.V dalsi to byli labilni chudaci, co byli jen boxovany a pak makali jen pod sedlem, tam stacilo malo a byla divocina.Stacilo zafoukat nebo probehnout kocka atd. Proste i dostihovy kun, muze byt vyrovnany jde o to jak se s nim zachazi a jake jsou podninky.Vse je bohuzel o lidech.

Co byste si měla myslet? Určitě nejsem obyčejný člověk a mám jiný náhled na svět.Taky jsem většinu života strávil zcela jinde než v ČR.Ono co jiný kraj to jiný mrav.Nebudu říkat odkud jsem, protože to už by fakt bylo moc a už takhle mi tu spousta lidí nevěří.V češtině je pro mě dost problém se vyjádřit správně občas.Je to asi vidět, co.?

17.8.2017 18:20
Moyda

XXX.XXX.74.8

Oni se ale vodit dají, jen jak to vidí volné prostranství tak to je opravdu k nezastavení.Chápejte jsou na to vycvičení a nebavím se tu o nějaké hobby chudince.Je v nich obrovské množství energie.Majitel je jeden s předních dostihových trenérů..Zajišťuje tréning pro německé a britské zákazníky.Od těch koní se chce jen jedno: Vyhraj a přines prachy.Já za to nemůžu a jen říkám co vidím a to bych ani neměl.

A to jako trénují u nás jo? To bych chtěla vědět kdo je ten majitel a trenér, že mě žádný nenapadá. a nebavíme se tu o žádných hobby chudinkách, ale o koních v tréninku a super vyřazených dostihácích.

polarnikicek

17.8.2017 18:23
polarnikicek

XXX.XXX.162.234

Co byste si měla myslet? Určitě nejsem obyčejný člověk a mám jiný náhled na svět.Taky jsem většinu života strávil zcela jinde než v ČR.Ono co jiný kraj to jiný mrav.Nebudu říkat odkud jsem, protože to už by fakt bylo moc a už takhle mi tu spousta lidí nevěří.V češtině je pro mě dost problém se vyjádřit správně občas.Je to asi vidět, co.?

S cestinou obcas taky bojuju, prece jen leta stravena v nemecku v jezd.stajich se na me taky podepsalo

17.8.2017 18:29
22verunka

XXX.XXX.115.208

Ono je jedno odkud jste. Vsude se najdou slusni chovatele a prasata. Proste je to kus od kusu. Ja uz videla vazne lecos s ne jen cr a muzu vam rict ze opravdu je to jen ajen o lidech kun je odraz sveho pana. (Majitele, trenera) neeni zlych koni jen zlych panu.

Neregistrovaný uživatel

17.8.2017 19:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Říct odkud jsem nemohu, protože kdyby náhodou hrozilo tomu valáškovi německé řeznictví, tak se zaběhne. Bůh ví kam.

likusebva

17.8.2017 20:08
likusebva

XXX.XXX.162.234

Říct odkud jsem nemohu, protože kdyby náhodou hrozilo tomu valáškovi německé řeznictví, tak se zaběhne. Bůh ví kam.

Kecko

Neregistrovaný uživatel

17.8.2017 20:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jo to mu musím říct "a kecky sebou trumpeto".Stály dva litry.

17.8.2017 21:40
polárka.15

XXX.XXX.115.110

A není spíš problém v přijímači? Možná jenom nechápete trochu srandy.

Zrovna tady nic vtipného nebylo, abych mohla jet na této "linii"

Lokaj

17.8.2017 22:10
Lokaj

XXX.XXX.162.234

polárka.15 napsal(a):
Zrovna tady nic vtipného nebylo, abych mohla jet na této "linii"

On je dost často Meifi mimo

Neregistrovaný uživatel

17.8.2017 23:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

A ani mi to moc nevadí.Mě třeba zase připadají ti běžní lidé dost mimoňové.Jak se potýkají zajímavým způsobem s dnešní dobou, co všechno si nechají líbit a jak na ně fungují naprosto jednoduché věci jako je "salámová metoda" a podobně.Víte když za někým z Vás příjdu a seberu Vám z peněženky 74 procent jejího obsahu, tak mě budete chtít asi zabít, co? Proč tedy neprotestujete když Vám tam sahá stát? Máme momentálně již nejvyšší zdanění z celé evropy.To Vám neva? Tak tohle zase mě připadá dost mimo.Vždy jde o úhel pohledu co je mimo a kdo je mimo.

18.8.2017 08:24
polárka.15

XXX.XXX.45.253

A ani mi to moc nevadí.Mě třeba zase připadají ti běžní lidé dost mimoňové.Jak se potýkají zajímavým způsobem s dnešní dobou, co všechno si nechají líbit a jak na ně fungují naprosto jednoduché věci jako je "salámová metoda" a podobně.Víte když za někým z Vás příjdu a seberu Vám z peněženky 74 procent jejího obsahu, tak mě budete chtít asi zabít, co? Proč tedy neprotestujete když Vám tam sahá stát? Máme momentálně již nejvyšší zdanění z celé evropy.To Vám neva? Tak tohle zase mě připadá dost mimo.Vždy jde o úhel pohledu co je mimo a kdo je mimo.

Myslím si, že je třeba si stěžovat a vyplakávat někde jinde a ne tahat to do diskuze i plňasích.

klondajk

18.8.2017 08:29
klondajk

XXX.XXX.162.234

polárka.15 napsal(a):
Myslím si, že je třeba si stěžovat a vyplakávat někde jinde a ne tahat to do diskuze i plňasích.

Souhlasím.

klondajk

18.8.2017 08:34
klondajk

XXX.XXX.162.234

Chápu to správně, že se Meifi staráš nějakému němci o bývalého dostiháka a až majitel rozhodne koníka nechat utratit nebo odvést na jatka ze zdravotních důvodů nebo jiných, tak ty ho prostě vypustíš ze stáje? Chápu to správně.

18.8.2017 12:03
landaluce

XXX.XXX.1.202

Meifi, tady žádný trenér, který by měl britské a německé majitele, není. Takže by mě vážně zajímalo o kom mluvíš.

A to jak mluvíš o dostizích, je bohužel vidět, že o tom nemáš ani šajnu... pro začátek doporučuji: http://www.equichannel.cz/myty-kolem-dostihu-penize-penize-penize.

18.8.2017 12:36

landaluce napsal(a):
Meifi, tady žádný trenér, který by měl britské a německé majitele, není. Takže by mě vážně zajímalo o kom mluvíš.

A to jak mluvíš o dostizích, je bohužel vidět, že o tom nemáš ani šajnu... pro začátek doporučuji: http://www.equichannel.cz/myty-kolem-dostihu-penize-penize-penize.

To by som tak suterénne netvrdila, ten tréner nemusí byť dostihovo aktívny. Viem minimálne o jednom trénerovi, ktorý robí mladé kone do Fr, predpokladám, že nebude jediný.

Kyblicekhm

18.8.2017 12:46
Kyblicekhm

XXX.XXX.162.234

Tak to, že se Meifi žije ve svém světě to už je jasné snad všem co sem chodí.Jestli je jeho svět skutečný to netuším.On je a asi vždy bude takový Baron Prášil a takové lidi já nemusím.

Neregistrovaný uživatel

18.8.2017 12:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Mě už je to hlavně totálně fuk.Je to stejné jako s těma útulkama.Všichni něco tvrdí a kdo se byl přesvědčit? A já jsem pak lhář?Mě už to nebaví atak se mějte hezky všichni.

polarnik

18.8.2017 13:19
polarnik

XXX.XXX.162.234

Hlavně nezapomeň zrušit ůčet jako minule Meifi

Kakaduš

19.8.2017 06:40
Kakaduš

XXX.XXX.162.234

Meifi opět nezklamal a zrušil svůj ůčet to je zaase blázinec

19.8.2017 07:46
lenacia

XXX.XXX.205.245

Navrhuju stopovat, jak dlouho mu to trucování vydrží :D.

pesik

19.8.2017 18:48
pesik

XXX.XXX.248.194

kallisto napsal(a):

Jen bych se ráda zeptala - chodí ti koně pod začátečníky a dětmi i do terénu, nebo je jízdárna?

Nechci nijak rýpat, fakt mě to zajímá.

Plňase po dostihové kariéře jsem osobně poznala tři, dva z nich i po několika letech redrezury nebyli v terénu jen pro zkušené. Jeden byl naprostý salámista který povozil bezpečně kohokoliv kamkoliv kdekoliv.

A tak vídám v inzerátech, často je u koně uvedeno právě to, že na jízdárně bez problémů, ven jen pro zkušené.

Nedivím se, po těch koních se v tréninku pokud vím chce hlavně to aby běželi rovně a rychle, na přiježděnosti se asi pracuje jen v základech. A najednou se stáhnou z dosihů a chce se po nich něco úplně odlišného...

pesik

19.8.2017 18:53
pesik

XXX.XXX.248.194

Edit - nějak se mi zamotaly písmenka, chtěla jsem nasat že dva z nich BYLI i po několika letech redrezury v terénu jen pro zkušené...
smajlík

Neregistrovaný uživatel

19.8.2017 19:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.59

Ja nevim ale driv meli vsichni vanovci zaklady na jizdarne a ven na nich zcela bezne jezdili i deti. Jasne ze ne ne mladosich chvili po obsednuti. Ale jinak... pohoda. Jestli to nebylo i tim ze vybeh a vychova tam neni sprosty slovo smajlík

19.8.2017 20:09
lenacia

XXX.XXX.211.15

pesik napsal(a):
Jen bych se ráda zeptala - chodí ti koně pod začátečníky a dětmi i do terénu, nebo je jízdárna?

Plňase po dostihové kariéře jsem osobně poznala tři, dva z nich i po několika letech redrezury nebyli v terénu jen pro zkušené. Jeden byl naprostý salámista který povozil bezpečně kohokoliv kamkoliv kdekoliv.

A tak vídám v inzerátech, často je u koně uvedeno právě to, že na jízdárně bez problémů, ven jen pro zkušené.

Nedivím se, po těch koních se v tréninku pokud vím chce hlavně to aby běželi rovně a rychle, na přiježděnosti se asi pracuje jen v základech. A najednou se stáhnou z dosihů a chce se po nich něco úplně odlišného...

Já se k tomu přidám. Já si hlavně myslím, že do terénu by měli chodit jezdci zkušení, kteří ovádají koně ve všech chodech a zvládají nenadálé situace.

Já skončila ve špitálu právě pro to, že sem si myslela, že koně venku už zvládu, kor když se jednalo o čiště krokovou vyjížďku, jenže když kůň zpanikaří, a začne vyhazovat a prchat tak to nemusí zvládnout usedět ani zkušený jezdec.

Na jízdárně, plus pokud je ohrazená, víš jaký máš terén, víš že ti tam nevyběhne srnka, že ta nepojedou na čtyřkolkách, že tam nebude skryté nějaké hluboké bahno apod... jezdec se tedy může plně věnovat ježdění a práci na sobě a koni.

Jistě, každý kůň se trénuje na něco jiného, ale nemyslím si, že by si lidi z dostihákůdělali takové magory, jak se občas popisuje... Jistě, v sedle ten kůň je prostě trénovaný na něco jiného nž jiní koně, ale ze země při ošetřování apod... do hengru jsem viděla tyhle koně nastoupit lusknutím prstu (bych to viděla tak, že svou kobylu bych musela přemlouvat tak tři hodiny :D), šustění, ruch, výrazné barvy, podezřelé pytlíky a plachty? Opět, své kobyle bych zamával na rozloučenou jak by se mi při zašustní proměnila v pegase a odletěla do výšin, dostihový plňas ani nehnul brvou.

19.8.2017 21:25
Moyda

XXX.XXX.74.8

pesik napsal(a):

Tak problém bude zřejmě v tom že tito koně jsou naučeni reagovat na nepatrné změny ve vedení. Stačí si trochu pobrat otěže koník ví že se bude pracovat, jezdec přenese těžiště dopředu bude se cválat. Tito koně musí být přiježděni a ovladatelní protože nevím co by jste s nimi v té rychlosti chtěla dělat. Na konci práce stačí zapískat a vědí že je čas zastavit. Na to nejsou hobby jezdci zvyklí, když se holčina ptá co má dělat že příjde na louku kobyla zpozorní tak si jí pobere, když se neuklidní ani po nakopnutí tak ji šlehne bičíkem, to už kobyla cválá na místě, co dělat snad by pomohlo ostřejší udidlo? Z takových to dotazů se mi chce plakat. Když si představím že takové koně dřív jezdily 40kg učednice na jednoduchém stihle no nevím kdo je větší magor. Samozřejmě trénují ti koně jinak a musejí se naučit jiným jiným způsobům, ale vše je v lidech.

Neregistrovaný uživatel

19.8.2017 21:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Meifiho asi znám od vidění protože u nás na vsi potkávám chlápka vodit koně.Tak poslední rok a něco?Takovej děsnej pohodář a milej na každýho.Jsem rád že je milej páč přes hubu bych od něj dostat nechtěl.Co jsem zaslech je to nějakej voják nebo co? Hodně se tu angažuje u našeho inženýra.A on nechce říct odkud je? Nejsem v obraze čili reději držim pusu.

19.8.2017 21:59
Terven

XXX.XXX.160.10

Meifiho asi znám od vidění protože u nás na vsi potkávám chlápka vodit koně.Tak poslední rok a něco?Takovej děsnej pohodář a milej na každýho.Jsem rád že je milej páč přes hubu bych od něj dostat nechtěl.Co jsem zaslech je to nějakej voják nebo co? Hodně se tu angažuje u našeho inženýra.A on nechce říct odkud je? Nejsem v obraze čili reději držim pusu.

Hlavně nenápadně

19.8.2017 22:03
Moyda

XXX.XXX.74.8

Terven napsal(a):
Hlavně nenápadně

Taky vás napadlo to co mě?Jak příhodná chvála .

19.8.2017 22:14
lenacia

XXX.XXX.211.15

Registrace od 19.08.2017

seems legit.

19.8.2017 22:21
Terven

XXX.XXX.160.10

lenacia napsal(a):
Registrace od 19.08.2017

seems legit.

V tom bych neviděla zádrhel

19.8.2017 22:24
lenacia

XXX.XXX.211.15

Ačkoliv... když se nad tím tak zamyslím... a projdu naši konverzaci... mám jistý podezření, že mám Meifiho v přátelích na FB...

Neregistrovaný uživatel

19.8.2017 22:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Něco udělal? Půl roku chodím na faunu na psy a dnes jsem se zaregistroval.Je někde problém?Nechápu.Do ničeho se nepletu radši.

19.8.2017 23:13
lenacia

XXX.XXX.211.15

Ne, jen se urazil, že mu někdo odporoval... myslím.

Neregistrovaný uživatel

19.8.2017 23:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

To se mě občas stane taky.Nic mi do toho neni a do koní taky ne.

20.8.2017 15:09
landaluce

XXX.XXX.125.239

Baarbora: ano, toho trenéra také znám. Ale o něm je to všeobecně známo a jsou to koně do FR.

Ale víš jak to myslím, všechno tohle kolem něj je divné a podezřelé, takže když ten samý člověk začne psát nějaké nesmysly o dostizích a přitom jakože má mít koně ustájeného v dostihové stáji (přitom ty historky si teda krajně rozporují), tak se prostě zeptám. :)

Osobně myslím, že po reakci Jirky je to vyřešený.

20.8.2017 16:04
jari

XXX.XXX.84.149

A je to tady v mužském provedení. Hotová "Zatracená Atlantida".

pesik

20.8.2017 16:48
pesik

XXX.XXX.248.194

Ja nevim ale driv meli vsichni vanovci zaklady na jizdarne a ven na nich zcela bezne jezdili i deti. Jasne ze ne ne mladosich chvili po obsednuti. Ale jinak... pohoda. Jestli to nebylo i tim ze vybeh a vychova tam neni sprosty slovo smajlík

Nemám tady osobní zkušenost, ale z doslechu jsou právě váňovci vzácná výjimka v přístupu ke koním... minimálně v tom, že všichni(!) koně v tréninku chodí pravidelně a na delší dobu do výběhu, a to bez rozdílu jestli stojí mají hodnotu pár desítek tisíc nebo milionů.
Takže se vůbec nedivím jestli těch rozdílů bude víc.

Bohužel pro koně, tohle není aspoň v naší české kotlince zrovna pravidlem :(.

Neregistrovaný uživatel

20.8.2017 17:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Přestávám brát ohledy, protože aby do stáje napochodoval soused a vyptával se na mě co jsem za típka to už přestává všechno.Majiteli bylo jasné asi za deset vteřin, že jsem to já.Pokud někdo nechce sdělit kde se nachází, tak k tomu má zřejmě své důvody asi.Jaké jsou? Třeba jeden z nich je, že již čtrnáct slečen Vám píše nabídky na rande do SZ.Tisíckrát můžu jak blb psát, že o nikoho nestojím a ono pořád to nestačí?Psát, že majitel si rozhodně nepřeje aby byl probíraný někde na netu je asi taky zbytečné? Jirka mi dnes způsobil ostudu nevědomky jako trám.Ty "vole" že jsem sem kdy chodil já "idiot".Na fauně jsou dva nicky, kteří vědí kdo jsem a kde jsem.Pouze ty moc prosím aby si to nechali pro sebe a předem za to děkuji.Málem mě vyhodili z ustájení kvůli tomu."Kurva" kam bych s takovýma koněma asi šel takhle na rychlo? Kde by takového člověka asi chtěli v ustájení? Nic prostě dneska jsem vytočený na nejvyšší obrátky a zapomeňte na mě a že jsem vůbec kdy existoval.

Zdar a sílu.

PS Opakuji pro Lenacii, že FB nemám a nikdy mít nebudu, takže Vás rozhodně nemám v přátelích.

Kakaduš

20.8.2017 17:40
Kakaduš

XXX.XXX.162.234

Meifi pokud bude potreba mam dva kontakty na pastevni ustajko kde se maji konici dobre a cena je opravdu krasna

Jinak mi prijde ze tu zase jen neco hrotite a dava zapravdu, ze nekdo jako vy nemuze byt skutecny ale radsi uz neresit.

20.8.2017 18:05
lenacia

XXX.XXX.241.210

Přestávám brát ohledy, protože aby do stáje napochodoval soused a vyptával se na mě co jsem za típka to už přestává všechno.Majiteli bylo jasné asi za deset vteřin, že jsem to já.Pokud někdo nechce sdělit kde se nachází, tak k tomu má zřejmě své důvody asi.Jaké jsou? Třeba jeden z nich je, že již čtrnáct slečen Vám píše nabídky na rande do SZ.Tisíckrát můžu jak blb psát, že o nikoho nestojím a ono pořád to nestačí?Psát, že majitel si rozhodně nepřeje aby byl probíraný někde na netu je asi taky zbytečné? Jirka mi dnes způsobil ostudu nevědomky jako trám.Ty "vole" že jsem sem kdy chodil já "idiot".Na fauně jsou dva nicky, kteří vědí kdo jsem a kde jsem.Pouze ty moc prosím aby si to nechali pro sebe a předem za to děkuji.Málem mě vyhodili z ustájení kvůli tomu."Kurva" kam bych s takovýma koněma asi šel takhle na rychlo? Kde by takového člověka asi chtěli v ustájení? Nic prostě dneska jsem vytočený na nejvyšší obrátky a zapomeňte na mě a že jsem vůbec kdy existoval.

Zdar a sílu.

PS Opakuji pro Lenacii, že FB nemám a nikdy mít nebudu, takže Vás rozhodně nemám v přátelích.

Ok, tak je to asi jiný podivný pán. Ok.

Neregistrovaný uživatel

20.8.2017 18:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Kakaduš napsal(a):
Meifi pokud bude potreba mam dva kontakty na pastevni ustajko kde se maji konici dobre a cena je opravdu krasna

Jinak mi prijde ze tu zase jen neco hrotite a dava zapravdu, ze nekdo jako vy nemuze byt skutecny ale radsi uz neresit.

A můžu moc poprosit o kraj alespoň? Kdyby náhodou tak jen jedna kobyla ST ostatní nejsou moji.

20.8.2017 18:09
Moyda

XXX.XXX.74.8

Prostě neuvěřitelný

Kakaduš

20.8.2017 18:32
Kakaduš

XXX.XXX.162.234

To ustajko je v jiznich cechach.

Neregistrovaný uživatel

20.8.2017 18:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Kakaduš napsal(a):
Https://kamkekonim.cz/staj/profil/581-staj-storm-dolni-bukovsko.

Děkuju moc.Ty ceny jsou teda úžasný.Sice to mám 130 km, ale tak když by bylo nejhůř.

20.8.2017 18:59
22verunka

XXX.XXX.162.106

Meifi neblbnete. Prece nekoho nevyhodi ze staje jen proto ze se na nej nekdo ptal.

Jarmiilka

20.8.2017 19:04
Jarmiilka

XXX.XXX.162.234

V bývalé stáji byli vztahy hrozné lidi se pomlouvali, ale nevykopli nikoho.Potřebují jejich peníze.

Neregistrovaný uživatel

20.8.2017 19:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Tady zase tolik peníze z ustájka nepotřebují.Majitel má další aktivity mimo koně.Nějak si poradím, já nemám nikdy nic normálně a opět se to potvrdilo.Valáška taky nějak potáhnu sebou.S exekutorem se dohodnu a majitelům je to fuk kde je a co sním je.Jen jsem si to zase kvůli té "ukecanosti" velmi zkomplikoval.On mě nevyhodí, ale byla to sprcha dneska tedy.

21.8.2017 08:35
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Tady zase tolik peníze z ustájka nepotřebují.Majitel má další aktivity mimo koně.Nějak si poradím, já nemám nikdy nic normálně a opět se to potvrdilo.Valáška taky nějak potáhnu sebou.S exekutorem se dohodnu a majitelům je to fuk kde je a co sním je.Jen jsem si to zase kvůli té "ukecanosti" velmi zkomplikoval.On mě nevyhodí, ale byla to sprcha dneska tedy.

Nechápu, ž když už máte takové "problémy" že lezete na internet a cokolí píšete.

polarnik

21.8.2017 08:51
polarnik

XXX.XXX.162.234

polárka.15 napsal(a):
Nechápu, ž když už máte takové "problémy" že lezete na internet a cokolí píšete.

On prostě chce být záhadný a tajemný.Bohužel meifi i z komářího štípnutí udělá mega problém a jen on to má nejhorší a bla bla bla už je to ohraný, hlavně jak vždy odejde a pak je hned zase zpátkz.Osobně mu nic nevěřim.

polarnik

21.8.2017 08:52
polarnik

XXX.XXX.162.234

Je to taková chlapská verze Atlantidy

21.8.2017 09:00
polárka.15

XXX.XXX.45.253

polarnik napsal(a):
Je to taková chlapská verze Atlantidy

No a není to nakonec Atlantida? Třeba je to schizofrenie

Neregistrovaný uživatel

21.8.2017 13:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Zůstaňte naladěni.Večer odhalím veškeré nicky na ifauně a jejich majitele.Budete se divit kolik jich zdejší výtečníci mají. Bude aspoň zábava, né? Dělá Vám radost někomu ubližovat? Vyléčím Vás raz dva.

Kakaduš

21.8.2017 13:53
Kakaduš

XXX.XXX.162.234

Tohle už začíná být šílený Meifi nikdo ti tu neubližuje.Tvé jméno tu nikdo neřekl a ani adresu, nechápu o co ti jde.Takz nechapu tvé demonstrativni odchody a příchody.Máš si stát za svým a už nechodit, ale ty asi bez toho aby jsi byl středem dění asi prostě nevydržíš.Proč se chceš mstít a komu nechápu

kayecek

21.8.2017 13:58
kayecek

XXX.XXX.118.20

Meifi stojí Vám to za to? Nebo potřebujete klesnout až na úroveň zdejších diskutujících? Zachovejte fazonu a pověst krásnýho a charakterního chlapa a vykašlete se na pošahaný koňařky, který nevědí co chtěj a nejvíce je baví do někoho kopat. Mně odhalovat nemusíte, já se k tomu přiznávám dobrovolně, že jsem dva v jednom, ale to určitě víte už dávno.

Chtěla jsem se s ifaunou rozloučit trochu inteligentně, ale nemá to zmyseeel, nemá smysl tady ani diskutovat. Člověk totiž nesmí mít názor. Člověk nesmí ani napsat svou zkušenost, protože je to pro ostatní nesmysl a celé si to vymyslel, nehledě na to, že když se brání napadení, tak je asi úplně blbej a ukňouranej. S Vámi se Meifi loučím výslovně, tak jako jste se předtím loučil Vy se mnou a přeju, ať Vám ten optimismus u koní vydrží. Zbytek o rozloučení nestojí. Tak prostě tak. Coudas - Kayeček - Káťa.

Neregistrovaný uživatel

21.8.2017 14:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Kakaduš napsal(a):
Tohle už začíná být šílený Meifi nikdo ti tu neubližuje.Tvé jméno tu nikdo neřekl a ani adresu, nechápu o co ti jde.Takz nechapu tvé demonstrativni odchody a příchody.Máš si stát za svým a už nechodit, ale ty asi bez toho aby jsi byl středem dění asi prostě nevydržíš.Proč se chceš mstít a komu nechápu

Kdepák to není kvůli mě..Někteří výtečníci to dělají rádi a mockrát se to tu objevilo.Přímo nesnáším takové chování a vždycky jsem proti tomu bojoval.Budu i teď.

polarnik

21.8.2017 14:17
polarnik

XXX.XXX.162.234

Pro zadavatelku, je hodne lidi, kteri shani kone do military.Plnokrevnici jsou na to jako stvoreni a jsou schopni dosahnout vysoke urovne.V dostizich se kone dost nici, ale vsestranost jje dobra volba.Urcite by stalo za to napsat tyreba panu Prihodovy a poradit se snim.

polarnik

21.8.2017 14:22
polarnik

XXX.XXX.162.234

Jeste me napada, pokud touzite opravdu dat ho do dostihu a ma dobry puvod zkuste ho nabidnout do jiznich cech do staje Pecin.Je tam trener Jelen a spolupracuje s rakusakem Lischkou a ten by treba zajem mel.Ke konim se chovaji pekne

Neregistrovaný uživatel

21.8.2017 15:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.59

Jezis dejte s meifim pokoj uz. To neni normalni. Kamkoli clovek vleze vsude je meifi ktetej furt pise jen o tom jakej je chudinka, jak to ma slozity a jeho jediny zkusenosti s konma jsou to ze je mazli a cpe mrkvi. A furt to puse do vsech temat ackolik je to naprosto mimo misu. Proc proboha do temat kde se resi problem vychovy pod sedlem cpes to ze ty nejezdis a cpes kone mrkvickou? To je zadavateli uplne vis k cemu.
Me jsi celkem nekde ale kdyz se ti ifauna nelibi tak sem nelez. Nikdo te tu nedrzi. Pulka veci co pises je jak od predpubertalniho ditete ci psychopata, plus je absolutne mimo misu. Oznaceni Baron Prasil celkem sedi. Chces aby te tu lidi obdivovali jak jsi skvelej ale pritom mas hysterak z kazde ptakoviny. Bud se tu zacni chovat jako normalni dospely clovek nebo sem fakt nechod. A budou mit klid vsichni.

Neregistrovaný uživatel

21.8.2017 17:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

kayecek napsal(a):
Meifi stojí Vám to za to? Nebo potřebujete klesnout až na úroveň zdejších diskutujících? Zachovejte fazonu a pověst krásnýho a charakterního chlapa a vykašlete se na pošahaný koňařky, který nevědí co chtěj a nejvíce je baví do někoho kopat. Mně odhalovat nemusíte, já se k tomu přiznávám dobrovolně, že jsem dva v jednom, ale to určitě víte už dávno.

Chtěla jsem se s ifaunou rozloučit trochu inteligentně, ale nemá to zmyseeel, nemá smysl tady ani diskutovat. Člověk totiž nesmí mít názor. Člověk nesmí ani napsat svou zkušenost, protože je to pro ostatní nesmysl a celé si to vymyslel, nehledě na to, že když se brání napadení, tak je asi úplně blbej a ukňouranej. S Vámi se Meifi loučím výslovně, tak jako jste se předtím loučil Vy se mnou a přeju, ať Vám ten optimismus u koní vydrží. Zbytek o rozloučení nestojí. Tak prostě tak. Coudas - Kayeček - Káťa.

Joo už na to taky "kálim".Teď jsem mluvil s majitelem stáje a ptal jsem se jako do kdy můžu zůstat a kdy mám vypadnout? Koukal jak puk proč chci odejít.Tak jedeme dál ovšem již bez ifauny.Občas se kouknu co se tu probírá, ale již bez mé účasti.Ty brďo krásnej nejsem, to psala tady jenom tehdy Markéta a ta má vlčí mlhu. Mějte se a "šindlerův seznam nebude" opravdu je to pod mojí úroveň.

21.8.2017 18:49
Moyda

XXX.XXX.74.8

No vida.

Neregistrovaný uživatel

21.8.2017 19:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.59

No haleluja. Snad mu to vydrzi.

22.8.2017 09:55
22verunka

XXX.XXX.247.157

Damy ja vas nechapu
Proc musite zakazdou cenu kazdeho hned odsoudit a vystvat. Jste jako hejno kobylek, ktere znici ohlisnu kus. Stoji vam to za to? To ze meifi krmi kone mrkvi a chodi s nima na prochazku je podle me fajn. A vetsine tem co se prizpivaj ze jim konik dela to ato. Kdyby ho obcas vzali na tu pitomou prochazku a ukazali ze clovek neni jen ten terorista ze sedlem ale kamarad bylo by tem konim na svete hned lip
Sahnete si do svedomi. Nemyslim ze to bylo fer. At je meifi jaky je ke svym konim se chova myslim dobre a udela pro ne prvni posledni. Kez by bylo vic takovych lidi.

22.8.2017 09:57
22verunka

XXX.XXX.247.157

22verunka napsal(a):
Damy ja vas nechapu
Proc musite zakazdou cenu kazdeho hned odsoudit a vystvat. Jste jako hejno kobylek, ktere znici ohlisnu kus. Stoji vam to za to? To ze meifi krmi kone mrkvi a chodi s nima na prochazku je podle me fajn. A vetsine tem co se prizpivaj ze jim konik dela to ato. Kdyby ho obcas vzali na tu pitomou prochazku a ukazali ze clovek neni jen ten terorista ze sedlem ale kamarad bylo by tem konim na svete hned lip
Sahnete si do svedomi. Nemyslim ze to bylo fer. At je meifi jaky je ke svym konim se chova myslim dobre a udela pro ne prvni posledni. Kez by bylo vic takovych lidi.

Chybka prispet.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2017 10:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.59

Me nejde o to co pise ale ze to cpe do diskuze o cemkoli. Predpokladam ze v diskuzi o problemu se sedlem je to prispevek na nic. Jestli se neustale chce chlubit tim jak nejezdi a zachranuje kone at ai zalozi vlastni vlakno. Ja taky dostala x zvirat ze sracek, a na sve posledni kobyle jsem za rok a pul vlastnictvi sedela celkem sestkrat a to jeste na kroko klusovy courajdy. A nevnucuju to nonstop vsem lidem okolo a nechci placat po rameni jakej jsem king. A zaroven si nevymyslim.prasilovsky pribehy o svem zazemi ajeho zivote a minulosti.
Proti meifimu bych nemela nic kdyby se nechoval otravneji nez atlantida a podobni experti.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2017 10:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.59

Jak se chova ke svym konim je sice fajn ale co my s tim? Mam mu jit udelat dort a pet tu ody jak je uzasny a v kazde diskusi narazet na to jaky mel chudacek tezky zivot a ma to slozite ted? Nas tu zajimaj kone ne jeho problemy. Ja a mnozi dalsi si tu zazili takove sracky ze by se z nich ani meifi nevyhrabal a nikdo z nas ru neskuci jakej je chudinka. Uz chapes? Jeho chovani ke konim supr a proc ne. Ale at pak neradi lidem - nema v c neb nic neumi. At tu furt nepise ty stejne blbosti ale konstruktivni prispevky a pak ho rada uvitam a pochvalim.

22.8.2017 11:13
22verunka

XXX.XXX.247.157

Ja vas chapu ale proc hned psat nechod sem atd.. vzdyt je to verejna diskuze a kazdy sr muze vyjadrit byt mimo misu chapete.

22.8.2017 12:04
koně

XXX.XXX.205.252

Maaty napsal(a):

Jestli už je kůň na dostihy cvičený, tak ho pravděpodobně někdo trénuje, ne?Roviny, nebo steeply? To doma, někde po krajině, nebo vozíte na dráhu?Pak bych se zeptala někoho od dostihů.nejlépe asi renomovaného trenéra, který by věci mohl rozumět.Aby vám řekl, jestli vašeho koně někdo bude chtít koupit, jestli má nějakou budoucnost, atd. atd.
Ještě k dalšímu vývoji diskuze.Docela mě zarazilo, jak se všichni opřeli do nicku Meifi, a jak je z toho chudák špatný.
Mě připadaly jeho příspěvky spíše takové neškodné.K ničemu nenavádějící, nikoho neohrožující.Přece každý průměrný tazatel musí vědět, že Meifi popisuje své zážitky.Chce se vypovídat, ale nikomu nenutí tyto postupy.
A podle toho, co píše, má nějaký veliký strach, že ho ženy budou protivně uhánět, když se s ním setkají naživo.Tak pokec o koních řešil virtuálně.
Nevím, jak dalece je atraktivní a jaké divoženy se v jeho okolí vyskytuj.Každopádně dopisování na anonymní diskuzi je dobré řešení.
Lepší, než otravné ženy třeba mlátit, nebo střílet

Neregistrovaný uživatel

22.8.2017 12:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.59

Chapu. Ale cist nonstop furt to same v kazde diskuzi a nekolikrat je horsi jak cist prispevky od atlantidy. I ta se nakonec poucila aa zacla komunikovat normalne. Holt proste bejsem typ co by podporoval neci nezaslouzene ego no smajlík to je vse. A pisu to sem az ted v jedne diskuzi. Nenapadam ho nonstop jen vyjadruji svuj nazor stejne jako jini. Tim bych to tema uzavrela aa smytec.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2017 13:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Když já nemám jiný zážitky kolem koní.Založil jsem téma o jednom útulku a všichni víte jak to dopadlo.Svět je prostě plný různých lidí a já se nerad přetvařuji abych okolí přesvědčoval o tom kdo nejsem, jen proto abych náhodou nevybočoval.Třeba Leithian je ve skutečnosti možná někdo jiný, chovající se ke koním odporně.Chápete mě co tím chci říct?Taky bych mohl psát že se chovám u koní přesně podle příruček a načteného textu.Ano vypadal bych normálně a hlavně bych nevybočoval za stáda oveček.Tak sorry to bych nebyl já.Ale nikoho jsem tady nikdy nenapadl a to se počítá snad ještě k dobru, né? smajlík

Neregistrovaný uživatel

22.8.2017 13:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.59

Meifi nerikal jsi ze uz sem chodit nebudes? Mel by ses rozhodnout. Ja se take nepretvaruji jen nepovazuji za nutne ventilovat tu veskery svuj zivot a veskere deni kolem svych koni. Kdyz uz neco tak k zadanemu problemu.

22.8.2017 14:16
22verunka

XXX.XXX.247.157

No to je presne ono i kdyby tisickrat rekl ze uz sem chodit nebude tak at si sem chodi treba od rana do vecera. Co vy mate komu narizovat at se rozhodne. At si dela sakra co chce.

22.8.2017 14:17
22verunka

XXX.XXX.247.157

Vy nemate potrebu neco ventilovat jini treba ano o tom j3 diskuze.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2017 15:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Meifi nerikal jsi ze uz sem chodit nebudes? Mel by ses rozhodnout. Ja se take nepretvaruji jen nepovazuji za nutne ventilovat tu veskery svuj zivot a veskere deni kolem svych koni. Kdyz uz neco tak k zadanemu problemu.

Víte kolik lidí chodí na fóra okolo IT a nebo zbraní jen tak se pochlubit co má nového za "železo", nebo jaký rekord vytáhne jeho procák? Hodiny se tam probírá revize chipsetu a SN procesoru.Prostě zábava a nikdo ho tam neposílá se rozmýšlet zda chce někam chodit a nebo né..Někdy Vás pozvu do jiného světa pokud chcete.Dvacet minut se tam klidně probírá jak hnusný "hambáč" někdo snědl kousek od Alzy v Holešovicích. Ovšem procesor si odvezl luxusní. A nyní láme můj rekord starý tři měsíce "hajzlík". Je fakt, že koňáci většinou moc free nebývají.Většinu jejich kůň ani nevítá, spíš ho nemůžou chytit ve výběhu. Tak sice nejezdím, ale zase se nenaběhám při shánění "miláčka".

22.8.2017 16:02
canka

XXX.XXX.46.139

Teda taky absolutne nechapu, proc nekomu vadi clovek, ktery nikomu nic nevnucuje, jen se sice mimo tema treba, ale i tak, pouze zminuje o svych zazitcich u koni..od tohoto je to diskuze a dany diskutujici si muze preci vybrat, na ktery z prispevku odpovi a ktery bude ignorovat? Kdyz tedy nekoho tak hrozne otravuji prispevky Meifiho (ci jinych pro nektere otravujicich lidi), tak at je preci ignoruje? Proste to nekomentujte, nikdo se nemuze zavdecit vsem..zadavatelka ma moznost vstoupit do diskuze a poprosit, zda by se opravdu vlakno mohlo venovat pouze jejimu tematu a ne jinym vecem..pak by to urcite i takovy Meifi respektoval..zadavatelce to ale ocividne nevadi, na dane tema uz odpovedi dostala..kdyz jsem tedy ted mimo tema napisi, ze krmim sveho kone mrkvi, ukamenujete me? Budete me nejspise ignorovat a prispevek tu zapadne a je klid, nikdo nic neresi..nebudme tu na sebe takovy, zacina se to tu na diskuzich zbytecne hadat a stekat a to tu preci nechceme..chceme diskutovat o nasich problemech, tykajicich se nasich koni, tak si tu Ifaunu nekazme..
PD:Uz vidim, jak me ted poslete nekam

22.8.2017 16:05
majkulka

XXX.XXX.237.148

Canko zase vás může těšit, že tam nebudete osamocena Jak to tady poslední dobou pročítám, asi bude za chvíli problém, neb více diskutujících se tam už asi nevejde. Pochybuji, že tam vládne nekonečno

22.8.2017 16:48
dsj

XXX.XXX.207.141

Chapu. Ale cist nonstop furt to same v kazde diskuzi a nekolikrat je horsi jak cist prispevky od atlantidy. I ta se nakonec poucila aa zacla komunikovat normalne. Holt proste bejsem typ co by podporoval neci nezaslouzene ego no smajlík to je vse. A pisu to sem az ted v jedne diskuzi. Nenapadam ho nonstop jen vyjadruji svuj nazor stejne jako jini. Tim bych to tema uzavrela aa smytec.

Já tohle veřejné forum beru jako drbárnu - můžu si přečíst názory jiných, ať jsou jakékoliv a slyšet jak se o koně starají jinde a občas se dozvědět něco nového. Když potřebuji odborný článek nebo názor tak hledám jinde. Nechápu proč by sem měli přispívat jen k věci a jen vybraní účastníci - odborníci? Od toho jsou soukromé a odborné diskuze, můžete to zkusit tam - jistě tam nepotkáte lidi, kterým byste musela podporovat ego.

kayecek

22.8.2017 17:11
kayecek

XXX.XXX.118.20

Souhlasím s dsj, člověk si chce jen někdy pokecat a třeba zjistit, jak to vidí jiní. Za sebe třeba rady nepotřebuju, já se raději ptám reálně, porotže se mi už x krát vymstilo se na něco zeptat veřejně na internetu. A radit já už nemůžu vůbec, pochopila jsem, že jsem absolutně mimo dnešní koňskou realitu. Ale kolem sebe stejně založené lidi nemám, takže si můžu pokecat tak maximálně sama se sebou. Pravdou je, že jasně dané téma se někdy zvrtne úplně jinam. Tak má být téma "jen tak" a dá se bavit o tom hnusnym hamburgeru. No a pak se najde někdo, kdo i z toho udělá děsnej problém a zas se můžem jít všichni léčit. A pravdou je, že některé dotazy tady člověk těžko pobírá bez bouřlivé reakce. Jenže to je ta síla internetu. Může si napsat kdo chce co chce. Tak to holt je. Někdy si říkám, jak jsme před těmi 20ti lety s těma koňma vůbec mohli vyjít a přežít

Neregistrovaný uživatel

22.8.2017 17:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Tak už nebuďte naštvaný.Si představte, že někdo třeba bude v příštím životě koněm..A teď ta situace jak se k Vám blíží amatér, ale plný lásky a mrkve, dobrůtek a podobně.Z druhé strany se blíží egoistická dáma s přísným pohledem a bičem.Vy z ni budete cítit ten absolutismus a důslednost ale cit nikde.Vy si ovšem nebudete moct vybrat kdo bude Váš nový majitel.Hnusná představa, co?

22.8.2017 18:36
dsj

XXX.XXX.207.141

Tak už nebuďte naštvaný.Si představte, že někdo třeba bude v příštím životě koněm..A teď ta situace jak se k Vám blíží amatér, ale plný lásky a mrkve, dobrůtek a podobně.Z druhé strany se blíží egoistická dáma s přísným pohledem a bičem.Vy z ni budete cítit ten absolutismus a důslednost ale cit nikde.Vy si ovšem nebudete moct vybrat kdo bude Váš nový majitel.Hnusná představa, co?

Meifíčku, ale holky od koní nejsou egoistické dámy s přísným pohledem a bičem. Holky od koní mají srdce a za koně by dýchaly .

Neregistrovaný uživatel

22.8.2017 19:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jasan DSJíčko. Myslel jsem něco takového:
https://www.youtube.com/watch?v=nZd6Y11Vz7s

Jinak opravdu nemám nic proti ježdění na koni.Je to dokonce krásné koukat na někoho kdo to nejen umí, ale taky bere ohled na toho koně.Pak je to nádherný pohled na skutečné partnerství.Zkoumat srdce holek od koní už nehodlám. smajlík Další kobču už nechci a nemam jí kam dát.

23.8.2017 07:06
sisi58

XXX.XXX.191.1

lenacia napsal(a):
Přesně tak.
Jako neříkám to na všechny, ale co jsem po okolí viděla plňase z dráhy, koupili si je holky, které zrovna od rodičů dostaly zelenou na koně, nejlépe na co nejlevnějšího, však oni peníze netisknou. A vida,20 tisíc, valach, z dostihů... Tak koupíme.
Jsem "přirozená" prostě "vopravdovej kauboj" tak koupím western. Co na tom, že slečna sotva ví jak se jezdí v anglii a ten kůň může mluvit o štěstí, pokud na sobě měl nějaký univerzál a ne jen dostihovou placku, ale ono se v tom westernu přecijen o něco lépe udrží... že jsou ve westernu jinde nohy? Jiné pobídky, jiné váhové zatížení... koni se udělá v hlavě bordel.
O tom, že nakonec samozřejmě chtějí jezdit bez udidla, ale na běžných nezudidlovkách jim nejezdí a tak mu strčí ostré hacka ani nemluvě.

Nezáleží na tom, jaké sedlo kůň má, pokud mu pasuje. A už vůbec nezáleží, jakým stylem je kůň ježděný, jestli "anglicky" či "kovbojsky". Jsou jen dva styly ježdění, dobrý a špatný.
Měla jsem Rusáka, na něm westernové postrojení a řídila jsem ho angl.pomůckami. Neměl s tím problém.

23.8.2017 07:07
sisi58

XXX.XXX.191.1

kokonat76543 napsal(a):
Plnasove jsou naprosto uzasni kone, ale bohuzel vetsina lidi to s nima neumi a pak se mluvi o magorovi nebo vypatlanci

mam plnase a je to ten nejklidnejsi kun ve staji, ale jajko kazdy kun vyzaduje duslednost a zkusenosti, muze na nem jezdit i dite v terenu nelekavy a spolehlivy

ale verim tomu, ze 2mesice v nezkusenych rukach a byl by z nej ten slavny vypatlanec - protoze by ho vlastnil vypatlanec

Neznám lepší koně na ošetřování. Jsou to zlatíčka.

23.8.2017 07:13
sisi58

XXX.XXX.191.1

Věřím, že i plnokrevník může být nevychovaný nebo ještě lépe, nevyběhaný. Pak, když uvidí volný prostor, chce běžet. Co je na tom divného. Tažák chodí v klidu, plňasi rádi běhají.

23.8.2017 07:15
sisi58

XXX.XXX.191.1

Tak nick meifi v každé diskuzi vynechte.
Já to tak u některých nicků dělám a pak se nemusím rozčilovat.

23.8.2017 08:08
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Toto je už diskuze hysterických slepic, to je masakr

23.8.2017 08:32
sisi58

XXX.XXX.191.1

polárka.15 napsal(a):
Toto je už diskuze hysterických slepic, to je masakr

Špatný den?

23.8.2017 08:54
lenacia

XXX.XXX.156.252

sisi58 napsal(a):
Nezáleží na tom, jaké sedlo kůň má, pokud mu pasuje. A už vůbec nezáleží, jakým stylem je kůň ježděný, jestli "anglicky" či "kovbojsky". Jsou jen dva styly ježdění, dobrý a špatný.
Měla jsem Rusáka, na něm westernové postrojení a řídila jsem ho angl.pomůckami. Neměl s tím problém.

Tak jistě, ale na A1/1 občas nepasuji ani dražší Anglie, natož westernová natowa za 5000 tisíc.

Accuracy

23.8.2017 08:57
Accuracy

XXX.XXX.1.226

Chybí tady nadhled.

23.8.2017 09:09
polárka.15

XXX.XXX.45.253

sisi58 napsal(a):
Špatný den?

Nene, povzdech nad tímto vláknem, kde mají někteří jedinci jen potřebu se do někoho navážet a někoho kritizovat a hrozně se tím baví. Každý jsme jiný, díky bohu! A proto nám byla dána vlastnost, která plno lidem chybí - ohleduplnost, takt a tolerance.

23.8.2017 09:10
polárka.15

XXX.XXX.45.253

lenacia napsal(a):
Tak jistě, ale na A1/1 občas nepasuji ani dražší Anglie, natož westernová natowa za 5000 tisíc.

Vždyť Zuzka píše "pokud mu pasuje".

23.8.2017 09:38
flyhigh

XXX.XXX.117.39

Já vám tady lidi vůbec nerozumím. To je v každé druhé diskuzi, co si otevřu - meifi něco řekne a hejno slepic se seběhne a kvoká minimálně nad stovku příspěvků úplně mimo diskuzi. PO-KAŽ-DÝ. :-D
Proč si prostě neřeknete, že se vás to netýká a nezajímá vás to, že nemá pravdu nebo že kecá, nepovzdychnete si a nejdete dál? Proč se do něj musíte navážet? Vždyť víte, jak to vždy dopadne, je tam ten vzor jasně cítit - urazí se, řekne že už nenapíše, vymaže nick a za chvíli zase píše. Nechápu, pokud vám tohle vadí, je nejjednodušší řešení ignorace.
Nebo se zkuste zamyslet proč vás to tak žere. Narozdíl od příspěvků které zvedají mandle tím, že pisatelé podle svých slov koně málem týrají (pro jedno či pro druhé), tak meifi koně netýrá. Je jednoduché nad ním mávnout rukou, ale ne, ve vás to vře - z jakého důvodu? Nevěříte že chlap by mohl rád chodit na procházky s koňma a krmit je mrkví a nechtít jezdit? Však to je normální ne? ;-) Ve veřejné diskuzi se může vyjádřit každý. Kolikrát to jsou názory úplně zcestné, ale vás víc pobouří chlap co pokaždé píše totéž.

23.8.2017 09:51
polárka.15

XXX.XXX.45.253

flyhigh napsal(a):
Já vám tady lidi vůbec nerozumím. To je v každé druhé diskuzi, co si otevřu - meifi něco řekne a hejno slepic se seběhne a kvoká minimálně nad stovku příspěvků úplně mimo diskuzi. PO-KAŽ-DÝ. :-D
Proč si prostě neřeknete, že se vás to netýká a nezajímá vás to, že nemá pravdu nebo že kecá, nepovzdychnete si a nejdete dál? Proč se do něj musíte navážet? Vždyť víte, jak to vždy dopadne, je tam ten vzor jasně cítit - urazí se, řekne že už nenapíše, vymaže nick a za chvíli zase píše. Nechápu, pokud vám tohle vadí, je nejjednodušší řešení ignorace.
Nebo se zkuste zamyslet proč vás to tak žere. Narozdíl od příspěvků které zvedají mandle tím, že pisatelé podle svých slov koně málem týrají (pro jedno či pro druhé), tak meifi koně netýrá. Je jednoduché nad ním mávnout rukou, ale ne, ve vás to vře - z jakého důvodu? Nevěříte že chlap by mohl rád chodit na procházky s koňma a krmit je mrkví a nechtít jezdit? Však to je normální ne? ;-) Ve veřejné diskuzi se může vyjádřit každý. Kolikrát to jsou názory úplně zcestné, ale vás víc pobouří chlap co pokaždé píše totéž.

Neregistrovaný uživatel

23.8.2017 10:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Nemám ani čas se moc o koních učit.Denně se v mém oboru něco mění a ten mě živý.Vážně v tom není špatný úmysl.

24.8.2017 20:48
sisi58

XXX.XXX.191.1

To se mě občas stane taky.Nic mi do toho neni a do koní taky ne.

Tak co děláte v koňské diskuzi?
Jste se ztratil?

24.8.2017 20:55
sisi58

XXX.XXX.191.1

Moyda napsal(a):
Taky vás napadlo to co mě?Jak příhodná chvála .

Jste trošku podezřívavá, což?

24.8.2017 20:56
Moyda

XXX.XXX.74.8

sisi58 napsal(a):
Jste trošku podezřívavá, což?

Bohužel zkušenosti.

Neregistrovaný uživatel

24.8.2017 21:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Moyda napsal(a):
Bohužel zkušenosti.

Moydo kdybych chtěl být někým jiným nemyslíte že jenom naprostý idiot si založí otevřený profil se všemi informacemi veřejně? Včetně datumu registrace? Přemýšlejte trochu.Nemám žádný druhý nick protože ho nepotřebuji.Vážně se zdravím s každým z vesnice a nevím proč bych to neměl dělat? Pan Jirka je šedesátník bydlící kousek od naší stáje a já nemůžu za to že se rozhodl registrovat nyní.Bohužel neměl jsem mu říkat tehdy že chodím na ifaunu na koně..Jsem holt až moc výřečný.

24.8.2017 21:57
Dotaz

XXX.XXX.110.146

To je zase zaplevelené vlákno. Nechápu, proč se tedy vůbec zakládají témata, když se to úplně rozloží, řeší se tu nesouvisející věci a když si to někdo chce přečíst, tak aby ty informace k tématu hledal lupou.
Co takhle založit kecací vlákno, kam se to přesune?

Neregistrovaný uživatel

24.8.2017 22:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Kdyby nám zadavatelka aspoň napsala jak se rozhodla? Byla už se zeptat v nějaké dostihovce? Musí být taky trochu aktivnější když se na něco ptá, né? Tohle je totiž dost časté na ifauně..Někdo se na něco zeptá první pondělí v roce, koukne na dvě odpovědi potom zmizí pak my stálí se tu mezi tím čtyřikrát pohádáme asi z nudy a v prosinci se zadavatelka vrátí a řekne děkuji všem. Ale to "kecací" vlákno není špatný nápad Dotaz. smajlík

26.8.2017 17:55
Maaty

XXX.XXX.48.77

Děkuji vám za všechny rady.
Koníka jsem si nakonec nechala a jsem štastná že se nemusím strachovat jestli je v pořádku.

Neregistrovaný uživatel

26.8.2017 18:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Maaty napsal(a):
Děkuji vám za všechny rady.
Koníka jsem si nakonec nechala a jsem štastná že se nemusím strachovat jestli je v pořádku.

smajlík Happy end. smajlík

26.8.2017 18:48
Maaty

XXX.XXX.48.77

Jen jsem abych pravdu řekla docela znechucená z toho jak se, někteří z vás v této diskuzi vyjadřujete!

Neregistrovaný uživatel

26.8.2017 18:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Maaty napsal(a):
Jen jsem abych pravdu řekla docela znechucená z toho jak se, někteří z vás v této diskuzi vyjadřujete!

Snad né ze mě?

26.8.2017 19:26
Maaty

XXX.XXX.48.77

Snad né ze mě?

Koukněte se na komunikaci v této diskuzi...
Samozřejmě, ale nemyslím jen vás.

26.8.2017 20:21
koně

XXX.XXX.205.252

Maaty napsal(a):
Koukněte se na komunikaci v této diskuzi...
Samozřejmě, ale nemyslím jen vás.

Asi se anonymních diskuzí moc neúčastníte, co?
Tady to ženy dokážou rozjet.Pokud zadavatelnereaguje, jako to bylo ve vašem případě, tak se jakékoli téma dokáže zvrhnout.Diskutuje se o sto šest, fantazii se meze nekladou, pravopis bývá zapomenut, emoce tryskají

Neregistrovaný uživatel

26.8.2017 20:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jo a kdo má furt kupovat ty voodoo panenky.Tak už se nebudeme hádat protože už to nemám kam dávat a na jednu jehlu jsem si dneska ráno sednul.Jau.

26.8.2017 21:15
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jo a kdo má furt kupovat ty voodoo panenky.Tak už se nebudeme hádat protože už to nemám kam dávat a na jednu jehlu jsem si dneska ráno sednul.Jau.

Komediante.

26.8.2017 21:30
Maaty

XXX.XXX.48.77

sisi58 napsal(a):
Komediante.

Ano, ale už jsem se rozhodla takže už je mi jedno jestli se tady budou náký z prominutím "slepice"hádat!
Ale je pravda že mi tady aspon pár normálních lidí dokázalo pomoct.

Neregistrovaný uživatel

26.8.2017 22:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Vemte si takový equichannel to je sice odborná diskuze, ale je tam mrtvo docela.I podle návštěvnosti webu je daleko za ifaunou.Třeba dnes pouze dvě živá témata a mezi nimi 3 dny pauza.smajlík Přispěli tři lidi.To asi ta odborná diskuze nebude pro majitele webu zcela to pravé ořechové. O cenách reklamy rozhoduje návštěvnost a doba po jakou člověk zůstane. Z nás aktivních mají admini tady náhodou docela radost.

26.8.2017 23:04
Maaty

XXX.XXX.48.77

Vemte si takový equichannel to je sice odborná diskuze, ale je tam mrtvo docela.I podle návštěvnosti webu je daleko za ifaunou.Třeba dnes pouze dvě živá témata a mezi nimi 3 dny pauza.smajlík Přispěli tři lidi.To asi ta odborná diskuze nebude pro majitele webu zcela to pravé ořechové. O cenách reklamy rozhoduje návštěvnost a doba po jakou člověk zůstane. Z nás aktivních mají admini tady náhodou docela radost.

Pravda,
tady si aspon užijeme, tak jak říká sisi58 komedie, proč ne?

27.8.2017 07:36
sisi58

XXX.XXX.191.1

Maaty napsal(a):
Pravda,
tady si aspon užijeme, tak jak říká sisi58 komedie, proč ne?

To Maaty
Víte, ono jsem nepsala komediante přímo meifimu.
Trošku se známe, tak jsem si to dovolila.
"koně" mají totiž pravdu s tím, že pokud si zadavatel neudržuje diskuzi na daném tématu, uteče pravidelně jinam.
To není nic proti vám. Nejspíš tu moc nechodíte.
A 99 lidí ze 100 proti zadavateli nic nemá. Jen prostě napíší do diskuze.

27.8.2017 10:20
22verunka

XXX.XXX.244.229

Pro zadavatelku.
Chapu vase dilema. Nas to ceka pristi rok. Zda ji zkusit nebo nechat doma. Byla jsem rozhodnuta ze ji dostihy behat nenecham ale vcera me konecne navstivil trener, zvu ho uz rok. :) a kdyz videl malou hucel do me hodiny at ji necham pristi rok trenovat a naprezrok bezet. Tak mam ted podobne dilema. Ikdyz jeste mame cas to rozhodnout. Nase prdola beha rada ovsem je to nejhodnejsi a nejlenivejsi kun ze staje. Kdyz je v boxe tak i se.. re v leze, u kopice sena taky lezi a zvejka to v leze. Niceho se neboji. Nema problem s plachtou ani hlukem. Nicji nerozhodi. Coz si myslim ze je pro dostihy super. Nenervuje se kdyz nastane jakakoliv situace. Venku s konma zavodi a beha strasne rada. Je to raketa. Vsichni me tak nejak lamou aby sme v zime zacali prikladat pod kotel. Protoze by pry byla skoda to alespon nezkusit.
Staj kam by sla je mensi ale kone jsou cely dny ve vybehu, pece super. Byla jsem se tam podivat nekolikrat a sama jsem si odsud koupila vyrazeneho dostihaka a zadny blazen to rozhodne neni. Takze my do toho asi pujdem. Vim ze by byl zazrak kdyby zrovna ta nase bublinka vyhrala treba derby ale clovek ma mit nejaky sen i ty se obcas plni ne?!

Neregistrovaný uživatel

27.8.2017 12:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.59

Verunko. Treba ty nejslavnejsi dostihove se klidne krom drahy chovali jak houpaci... viz slavna Kincsem treba. A jak ji to behalo smajlík jeden nikdy nevi...

27.8.2017 12:23
Maaty

XXX.XXX.48.77

22verunka
podobně jsem to měla právě že i já no a naštěstí už je to vyřešený.

27.8.2017 16:25
22verunka

XXX.XXX.245.107

Verunko. Treba ty nejslavnejsi dostihove se klidne krom drahy chovali jak houpaci... viz slavna Kincsem treba. A jak ji to behalo smajlík jeden nikdy nevi...

Presne navic si myslim ze proste vystreslej kun s hlavou v oblacich neni uplne to prave pro zadnou praci. Ona i jezdi ve voziku jako frajerka sama. Jen ji tam pred ojezdem musim dat gralule. Bez nich tam proste nejde :).

27.8.2017 18:23
Maaty

XXX.XXX.48.77

22verunka napsal(a):
Pro zadavatelku.
Chapu vase dilema. Nas to ceka pristi rok. Zda ji zkusit nebo nechat doma. Byla jsem rozhodnuta ze ji dostihy behat nenecham ale vcera me konecne navstivil trener, zvu ho uz rok. :) a kdyz videl malou hucel do me hodiny at ji necham pristi rok trenovat a naprezrok bezet. Tak mam ted podobne dilema. Ikdyz jeste mame cas to rozhodnout. Nase prdola beha rada ovsem je to nejhodnejsi a nejlenivejsi kun ze staje. Kdyz je v boxe tak i se.. re v leze, u kopice sena taky lezi a zvejka to v leze. Niceho se neboji. Nema problem s plachtou ani hlukem. Nicji nerozhodi. Coz si myslim ze je pro dostihy super. Nenervuje se kdyz nastane jakakoliv situace. Venku s konma zavodi a beha strasne rada. Je to raketa. Vsichni me tak nejak lamou aby sme v zime zacali prikladat pod kotel. Protoze by pry byla skoda to alespon nezkusit.
Staj kam by sla je mensi ale kone jsou cely dny ve vybehu, pece super. Byla jsem se tam podivat nekolikrat a sama jsem si odsud koupila vyrazeneho dostihaka a zadny blazen to rozhodne neni. Takze my do toho asi pujdem. Vim ze by byl zazrak kdyby zrovna ta nase bublinka vyhrala treba derby ale clovek ma mit nejaky sen i ty se obcas plni ne?!

Můžu se zeptat co je to za stáj?

27.8.2017 18:26
Maaty

XXX.XXX.48.77

22verunka napsal(a):
Pro zadavatelku.

22verunka

co je to za stáj kam dáte svého koně?

valderamo

27.2.2020 17:59
valderamo

XXX.XXX.99.1

pokud mate Anglického plnokrevníka který rad pracuje tak snim pracujte tak aby ho to bavilo. Každy plnas je stvořeny pro praci.Poznal jsem to v Anglii a byla to dobra zkušenost.On ma zavodeni v krvi

27.2.2020 18:56
sisi58

XXX.XXX.191.1

valderamo napsal(a):
pokud mate Anglického plnokrevníka který rad pracuje tak snim pracujte tak aby ho to bavilo. Každy plnas je stvořeny pro praci.Poznal jsem to v Anglii a byla to dobra zkušenost.On ma zavodeni v krvi

Po 3 letech už může mít koník po závodní kariéře. Koukejte na datum.

Přidejte reakci

Přidat smajlík