Kůň nevydrží na pastvě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2017 17:23
zemanja

XXX.XXX.73.3

Zdravím,

mám plnase 9 let, po krátké dostihovc. Je u mě půl roku a stále mám trošku problém s tím, aby mi vydržel v ohradě. Dříve byl zvyklý být celoročně venku. U mě chtěl jsem přes den pastva a na noc box, ale je to spíš jen box, protože v ohradě mi vydrží se hodinu v klidu pást a pak chodí a kyve hlavou jak maňas a chce jít domů. viz. Video.. Co je špatně? Nemá co dělat?

Vždy když to začal dělat tak jsem ho vzal zpět do boxů. Dnes poprvé testuji variantu "dělej jak myslíš, a je v ohradě u ovcí a už dobrých 5 hodin zas nervózně chodí podél horní strany ohrady a kyve hlavou.. Takže to také moc nefunguje.. Nemáte někdo nápad, či podobný problém, jak na to? Díky.

18.8.2017 17:50
Moyda

XXX.XXX.74.8

Má přístřešek kam se schovat před teplem a hmyzem? Mě to dělaly kobyly když jsem je dočasně musela dát do ohrady bez přístřešku. A možná konského partáka.

evilee

18.8.2017 18:01
evilee

XXX.XXX.162.234

Kun potrebuje konskeho partaka a hlavne dostihaci zvykly jen na rezim box potrebuji dostatek casu.Mam plnasku co potrebovala neco prez rok aby se srovnala a zvykla si takze vydrzte ale ten konsky partak je nutnosti, nemusite ho kupovat zkuste nabidnout ustajko.

18.8.2017 21:02
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Jaké video?

Jinak je chráněn před hmyzem aspoň na hlavě? Má ve výběhu kamaráda?

21.8.2017 10:07
sovicka

XXX.XXX.48.2

O jé teda na mě to působí bohužel tak, že si někdo nezkušený pořídit koně k ovcím, bez dalšího koňského kamára a diví, že mu to nestačí... Navíc v létě v období hmyzu, není nic divnýho že kůň pohazuje hlavou nahoru a dolů, aby s eho zbavit, co mu místo zavírání do boxu pořídit masku a kamaráda...

Přidejte reakci

Přidat smajlík