eenika
napsal(a):
Zalezi u ktereho sedlare a co reklamujete... ja reklamovala 2 sedla u dvou ruznych a vetsinou jsem se domluvila aspon na kompromisu...
Sedlo od Adamce. Problém je, že sedlo sjíždí kobyle dozadu, a to i při poměrně utaženém podbřišníku. Celkový vzhled vypadá víc na All Around než na Reining, ačkoliv jsem chtěla hodně otevřenou zadní rozsochu, tak je hodně zavřená (dokonce víc, než druhé sedlo, které si nechala šít druhá holčina, která rozhodně požadavek na otevřenou rozsochu neměla), a velikost posedlí je s bídou 16' i když jsem chtěla minimálně 17'...
Kvalita zpracování beru jako fakt, že za ty peníze nemůžu čekat nic světového, ale přijde mi, že je celkově to sedlo ušité "křivě".
Ale jde mi hlavně o to, zda jste si třeba vytvořili nějaký reklamační list, soupis problémů nebo tak něco.
Já jsem před lety reklamovala sedlo na míru - ale teď platí NOZ, tak nevím, jestli vám moje zkušenost bude nějak platná.
Dávala jsem si šít sedlo na atyp kobylu - plňasovský vysoký a úzký kohoutek ale jinak široká - přes hrudník 205cm. Po třech měsícíchh se kobyle začaly dělat otlaky kolem páteře - sedlář přijel a přecpal. Nepřipadalo mi to 100%, a po měsíci jsem našla bílé chlupy nad lopatkama. Sedlář znovu přijel, sedlo zpět vzít nechtěl, s tím že bílé fleky jsou od špatné podsedlovky (cha!) ale po dvou hodinách zdvořilého plkání jsem mu ho vnutila.
Sedlo si odvezl, následoval měsíc klidu, kdy se neozýval a nebral telefony.
Po dalším měsíci jsem zašla za právníkem, vysolila 3.000Kč za úřední dopis s upozorněním že se budu soudit. K dopisu jsem přidala fotky nasedlané kobyly, jelit kolem páteře a bílých fleků. Nato mi sedlář konečně vzal telefon a nabídl mi náhradní sedlo - sice ne šité na mojí kobylu, ale aspoň něco. Investovat čas a energii na chození po soudech se mi nechtělo a náhradí sedlo jsem vzala - ukázalo se, že mojí kobyle sice zase nesedí (stejně jsem tou dobou už měla jiné), ale poslala jsem ho dál a něco málo investovaných peněz se mi vrátilo.
Za mě - sedlo na míru už nikdy.
lenacia
napsal(a):
Sedlo od Adamce. Problém je, že sedlo sjíždí kobyle dozadu, a to i při poměrně utaženém podbřišníku. Celkový vzhled vypadá víc na All Around než na Reining, ačkoliv jsem chtěla hodně otevřenou zadní rozsochu, tak je hodně zavřená (dokonce víc, než druhé sedlo, které si nechala šít druhá holčina, která rozhodně požadavek na otevřenou rozsochu neměla), a velikost posedlí je s bídou 16' i když jsem chtěla minimálně 17'...
Kvalita zpracování beru jako fakt, že za ty peníze nemůžu čekat nic světového, ale přijde mi, že je celkově to sedlo ušité "křivě".
Ale jde mi hlavně o to, zda jste si třeba vytvořili nějaký reklamační list, soupis problémů nebo tak něco.
No sedlo od Adamce bych v zivote nechtela ani zadarmo, takze konkretne s nim zkusenost nemam. Osobne bych zkusila nejdrive po dobrem - zavolat, napsat mail nebo fb ( nebo cestou jak jste spolu komunikovali) a za neco na sedle pochvalit, a pak zacit s tim ALE... a navrhnout reseni problemu. Pokud by se to nesetkalo s uspechem, tak bych pokracovala v dalsich variantach ( dle toho jestli mate sedlo bez dokladu atd atd, rada alternativ). Nicmene osobne tipuju, ze pokud ma rozum v hrsti, tak si jako sedlar amater zacatecnik nemuze dovolit pripadnou spatnou reklamu a skonci to ve situaci reseni z jeho strany...
eenika
napsal(a):
No sedlo od Adamce bych v zivote nechtela ani zadarmo, takze konkretne s nim zkusenost nemam. Osobne bych zkusila nejdrive po dobrem - zavolat, napsat mail nebo fb ( nebo cestou jak jste spolu komunikovali) a za neco na sedle pochvalit, a pak zacit s tim ALE... a navrhnout reseni problemu. Pokud by se to nesetkalo s uspechem, tak bych pokracovala v dalsich variantach ( dle toho jestli mate sedlo bez dokladu atd atd, rada alternativ). Nicmene osobne tipuju, ze pokud ma rozum v hrsti, tak si jako sedlar amater zacatecnik nemuze dovolit pripadnou spatnou reklamu a skonci to ve situaci reseni z jeho strany...
Děkuji za radu. Četla jsem recenze a lidi nevypadali zklamaně. Tak jsem si řekla proč ne.
Sedlo samo o sobě vypadá z dálky pěkně na svou cenovou relaci, ale oproti práci na druhém sedle je tohle více než odflakle.
Komunikace se sedlářem byla dobrá a o víkendu přijede.
Zajímá mě ale hlavně, jestli si mám něco připravit pro reklamaci, nějaký formulář nebo sepsat soupis věcí co se mi nelíbí.
Ja nemela nikdy nic na formulari, nicmene kdyz jsem na druhem sedle resila vic veci, tak komunikace probihala pres zpravy, takze jsem toto brala jako bernou minci pro sedlare at vi co zmenit. On mel tak cerne na bilem co mi vadi a ja jistotu, ze jsem nic nezapomnela a on ze nemuze tvrdit, ze jsem mu to nerekla.
Máte v ruce smlouvu o "díle"? Pokud ne - mail, sms, kde máte jasně napsané, co jste objednávala? Pokud ano, půlka vyřešena Pokud ne, tak si na papír sepište, co vše jste objednávala - jaké požadavky jste měla - vedle toho červenou tužkou připište v čem se sedlo liší. A pokud má vady navíc, připište. Udělejte kopii. Až sedlář přijede, vezměte seznam a projděte to s ním. Pokud se dohodnete na opravě - sepište si domluvu pod seznam a nechte sedlářem potvrdit. Vy to také podepište. Jeden papír si nechte, kopii dejte jemu. Předejdete pak případným následným dohadům