Kvalitní jezdecké oblečení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.8.2017 21:17
Maaty

XXX.XXX.48.77

Dobrý den,
sháním opravdu kvalitní a dobré oblečení na koně.
Za celí můj jezdecký život jsem jich vystřídala už docela dost, ale všechny mi vydrželi asi tak půl roku a z toho byli už asi po týdnu ošoupané atd.
Tak jestli nevíte o značce opravdu kvalitního jezdeckého oblečení.

Loolipoop

26.8.2017 22:19
Loolipoop

XXX.XXX.42.151

No jako vím, ale taky to kvalitně stojí :D
Equline, rajtky, bundy, velká spokojenost.

26.8.2017 22:36
Maaty

XXX.XXX.48.77

Z cenou nemám problém pokud vím že to stojí za to.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.8.2017 08:36

Rajtky ze second handu. Asi mám nějaké štěstí, ale pokaždé mi vydrží 2-3 roky. A kdyby ne, těch 40kč mě asi nebude mrzet. Nové značkové jsem kupovala jednou a vydrželi 3 měsíce. Asi bych jim to při mém každodenním ježdění nezazlívala, kdyby to tak bylo u všech.
Nechci nijak zpochybňovat kvalitu nových rajtek, třeba jsem opravdu měla jen "nešťastnou ruku". Píši jen svoji zkušenost.

27.8.2017 12:26
Maaty

XXX.XXX.48.77

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Rajtky ze second handu. Asi mám nějaké štěstí, ale pokaždé mi vydrží 2-3 roky. A kdyby ne, těch 40kč mě asi nebude mrzet. Nové značkové jsem kupovala jednou a vydrželi 3 měsíce. Asi bych jim to při mém každodenním ježdění nezazlívala, kdyby to tak bylo u všech.
Nechci nijak zpochybňovat kvalitu nových rajtek, třeba jsem opravdu měla jen "nešťastnou ruku". Píši jen svoji zkušenost.

Už jsem to v second handu zkoušela a vydrželi asi pět týdnů.

27.8.2017 13:30

To by me zajimalo, co s nema delate :D rajtky HKM z druhe ruky se mnou uz "ziji" sesty rok a jsou porad v moc slusnem stavu, noname rajtky z aukra za par korun mam 3 roky a taky bez vady.
Zimni bunda Daslö, kterou jsem dostala pred 7 lety k narozeninam taky porad slouzi, i kdyz je meneny zip a nefunkcni jedna kapsa :D.

27.8.2017 16:27
sisi58

XXX.XXX.191.1

To by me zajimalo, co s nema delate :D rajtky HKM z druhe ruky se mnou uz "ziji" sesty rok a jsou porad v moc slusnem stavu, noname rajtky z aukra za par korun mam 3 roky a taky bez vady.
Zimni bunda Daslö, kterou jsem dostala pred 7 lety k narozeninam taky porad slouzi, i kdyz je meneny zip a nefunkcni jedna kapsa :D.

Mám to stejně. Měním rajtky za jiné jen v případě, že přiberu. A ty, mě malé, prodávám dál. Mám naštěstí stájové kolegyně hubenější.

27.8.2017 18:12
Maaty

XXX.XXX.48.77

Já s nimi jezdím na koni :D.

28.8.2017 12:24
sovicka

XXX.XXX.56.229

Tak ono asi závisí, jak moc intenzivně... Upřímně, ale ty starší rajtky možná vydržely hodně dlouho, ale zas to pohodlí teda nic moc, když si porovnám staré levnější, tak takový "úplet" s velkým obsahem bavlny, tak ty sic ebyly pohodlné, ale tmavá barva brzy zmizela a seprala se a následně cca po roce je rajty vytáhly, jak žačly odcházet ty vlákna elastanu či co v tom bylo...
Plus celokožené sedy byly děsně tvrdé a nepohodlné, ty dnešní jsou mnohem pohodlněnější, měkčí a pružnější... Novější rajtky mi vetšinou začnou odcházet kolkem kolen a v rozkroku, zatím jsem neměla žádné extra značkové, úplně levné šunty teda taky nemám, cenově kolem 2000–3000 Kč a vydrží mi většinou 2–3 roky v slušném stavu, ale střídám mezi sebou několikery.

28.8.2017 12:24
sovicka

XXX.XXX.56.229

Maaty napsal(a):
Dobrý den,
sháním opravdu kvalitní a dobré oblečení na koně.
Za celí můj jezdecký život jsem jich vystřídala už docela dost, ale všechny mi vydrželi asi tak půl roku a z toho byli už asi po týdnu ošoupané atd.
Tak jestli nevíte o značce opravdu kvalitního jezdeckého oblečení.

Většinu rajtek mám HKM, teď až si budu kupovat nové, plánuju taky nějaké lepší, přemýšlím o spooks, nebo pikeur, equiline je samozřejmě taky hodně chválený, ale je to cenová kategorie, kde začínáme tak na 3000–3500 Kč. Od pikeuru mám nějaké věci na civil a jsem spokojená, kvalita vypadá dobře, od spooks mám vestu na civil, pořád vypadá jako nová i když ji nosím hodně často.

28.8.2017 15:21
Maaty

XXX.XXX.48.77

Děkuji vám všem za rady.
Zítra se chystám na celodenní prohlídku spousty různých obchodů s oblečením na koně taky do second handu atd :D

Na moje příští oblečení na koně jsem fakt zvědavá, no tak snad po vašich a jiných radách to bude lepší.

28.8.2017 16:09
liva

XXX.XXX.97.158

U kalhot na ježdění je kvalita a pohodlí rozhodující a je jedno, jestli jsou to rajtky nebo rifle.
Na těch nešetřím, ale zimní bundy mám ze second handu.
V dnešní době tam koupím bundu za 50-100, - a na konci zimy ji špinavou vyhodím..

29.8.2017 11:44
sovicka

XXX.XXX.56.229

liva napsal(a):
U kalhot na ježdění je kvalita a pohodlí rozhodující a je jedno, jestli jsou to rajtky nebo rifle.
Na těch nešetřím, ale zimní bundy mám ze second handu.
V dnešní době tam koupím bundu za 50-100, - a na konci zimy ji špinavou vyhodím..

Já stárnu a už ani zimní bundy, nenosím moc nejezdecké, chci delší co dobře kryje bedra a přechod záda–zadek, tak že musí příjemně "přiléhat" a zaroveň být dobře tvarovaná, aby zas nebyla moc dlouhá, to ty nejezdecké bohužel úplně často nesplňují, ale ty podzimní mikiny, nebo lehké bundičky mám všelijakésmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík