Hodte sem fotky vasich ryzacku. Ja je nikdy nemela moc rada ale od doby co mam doma tenhle maly zazrak uz jsem jim celkem propadla. Klidne piste i do jakych barev ladite.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Můj životní kůň byl ryzák, nevím, co proti nim lidi mají, mně přišel jako každej jinej kůň. Do barev jsme nikdy neladili, a už nikdy ladit nebudem. Ale na 21 let s ním nikdy nezapomenu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Obě kobyly stejný otec stejná matka, a otec hříbat stejný. Na první pohled i hříbata byly stejný, ale kobylka ryzák, hřebeček palomiňák příroda je mocná.
Tak já se přidám, protože ryzáci jsou má slabost.
Malá tlustá ryzanda už není mezi námi, ale byl to můj první kůň.
Druhá je tmavá ryzka.16let.
Ladím do zelena ale není to pravidlo.
Mým snem je bílá kobylka.Tak mám tohle nadělení
Dvě maminky vranky nám daly tyhle echt rezaté, samozřejmě hřebečky
Před nimi máme tedy ještě hřebce, ale aspoň kaštanového.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Teda, Majkulko, klobouk dolů. To je fakt jak výstavka toho nejlepšího, "co okres dal...".

Sice už jsem jí poslala do světa, ale byl to jeden z nejmilejších a nejkrásnějších poníků, co mi prošel rukama
Přidám se s naším ryzačkem, ARTEX - dnes má 21 let, zdravíčko už neslouží nějakou dobu, ale se srdcem bojovníka se držíme. Parťáka mi dělá už 15 let, prostě člen domácnosti
Také se přidám s mojí rezavou láskou jsme spolu 5 let a je to moje největší štěstí, na jaře se začla zaučovat v tahu a minuly víkend odvezla svatbu
tento vikend odveze naši taková je šikulka, má 10 let a je to kříženka.Já ty rezavé koně miluji
Taky se přidám, moje kobyla je ryzák, tudíž jsme vlastně obě, protože ryzáka mám v příjmení . Jinak snažím se ladit do bordó, v kombinaci s tmavě modrou to vypadá hezky . Teď přes léto jsem to vůbec nerešila, hodila jsem na kobylu suchou odpocku, masku proti mouchám, protože milostpaní vadí mouchy a cokoliv, co se mihne kolem její hlavy, takže místo barvy jsem řešila, jak rozdýchávat kecy typu: A proč ten koník nevidí? .
Tak se taky přidám, přítelův první kůň, už nemáme, na další náš nynější drobeček, není tak tlustá , je to chlaďas...
Taky se přidám, letos pětiletý Karel. V listopadu to bude rok, co jsem si ho pořídila.

Veru: jo, musela jsem mazat mezi nozdrami. Ale žádná trága
My máme takovej čumák a v pohodě, spíš nás loni trápil zánět spojivek a letos náznakem taky.
nikkkol

XXX.XXX.165.142
Tady muj exdostihák.
nikkkol

XXX.XXX.165.142