Ženský, mám na vás dotaz :)
Kdy jste se vrátily do sedla po porodu? Jsem 4 tydny po, bez šití, cítím se fajn a uz mě chytají manýry :D
Kobyla natesena pracovat, prej ji uz prochazky na ruce neba. A ja se ptam, jde to? S ohledem na rozvolnění panve, snažila jsem se dohledat nejaky clanek od fyzio, ale marně.
Děkuji za zkušenosti :).
Musíte to vzít podle sebe.Nasedlejte, nasedněte a uvidíte
Jestli vás nic nebude bolet, vevnitř se houpat, táhnout, tlačit, to uvidíte, až si fakt sednete a skutečně pojedete.
Stejně nevyrazíte hnedka, tři sta z místa na celodenní vyjížďku ve všech chodech, ne?
A nějaká ta krátká krokovka vám udělá radost a hned budete vědět, jestli jste OK.A spokojená matka je pro dítě nejdůležitější
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Já seděla na koni 10 minut na jízdárně, ve všech chodech 17 dní po porodu. Kdyby mně nesundal manžel, tak tam kroužím snad hodinu. Na cca hodinovou vyjížďku jsem jela po měsíci, tedy 4 týdnech. Ale opravdu musíte podle sebe a podle toho, jakýho máte koně. Bláznit bych asi taky nešla. Hodně štěstí.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já, protože mi to pořád vrtalo hlavu, jeslti bych už mohla začít jezdit, jsem takhle jednou tlačila kočárek kolem cizí jízdárny, na ní jezdila paní, tak jsem za ní zašla, vysvětlila jí situaci s dotazem, jeslti by mě nechala si sednou - a ona nechala. Tak jsem zjistila, cca po 4 týdnech od porodu (bez komplikací a většího šití), že "už by to šlo"
Ale jak tu už padlo. Člověka sice svrbí zadek, ale asi každá ženská vnitřně tak trochu odhadne, na co už má a na co ne. A každá to má jinak. S prvním jsem jezdila do půlky osmého měsíce před porodem, s druhým to od 4. nešlo, tak jsem prostě jezdit předstala... nejdůležitější je dle mého poslouchat své vlastní tělo vlastním rozumem a upřímností sama k sobě.