Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

anonymous1234

24.9.2017 11:01
anonymous1234

XXX.XXX.23.111

Krásný den přeji, koupila jsem si welsh pony x arab :D moc krásný koník, je na boso a chci aby to tak zůstalo je 24/7 ustájen.. ale má přední pravé bílé kopyto... to je většinou problém. kovat ho opravdu nechcem už jenom kvůli ztrácení podkov ve výběhu, každoměsíčního ježdění kováře při ztrácení šroubů atd.. znáte to :) bydlíme na vesnici kde jsou jen lesy, louky, a silnice.. na každé cestě jsou kameny a nehladký povrh.. valášek vypadá že se mu nelíbí po kamínkách chodit právě na to bílé kopyto vždycky tak pokulhává ale na louce chodí normálně.. ted při obsedání se to kulhání zhoršilo :( začali jsme podávát biotin aby se mu koppytní rohovina zlepšila atd..jen přemýšlíme jestli jde o rohovinu nebo o spěnku.. popřípadě nepomohlo by kdyby jsme dávali banáže nebo kamaše ? díky za vaše odpovědi :).

24.9.2017 12:23
22verunka

XXX.XXX.161.223

Poridte mu boticky. Pokud nechcete kovat je to vyborna investice. Za 3 kovani je cena bot zpet. Mam je uz 5 let a naprosta spokojenost. Zatim stale drizi. Udrzba taky zadna hruza. Moje koby je taky hajsavka na 1 predni kopytko. V botech chodi jako baletka naprosto v pohode sem snima objela huberta a ruzne konske akce.

anonymous1234

24.9.2017 16:44
anonymous1234

XXX.XXX.23.111

22verunka napsal(a):
Poridte mu boticky. Pokud nechcete kovat je to vyborna investice. Za 3 kovani je cena bot zpet. Mam je uz 5 let a naprosta spokojenost. Zatim stale drizi. Udrzba taky zadna hruza. Moje koby je taky hajsavka na 1 predni kopytko. V botech chodi jako baletka naprosto v pohode sem snima objela huberta a ruzne konske akce.

Děkuju za odpověd :) a máte nějaké osvědčené ? viděla jsem nějaké hkm ale nevím jestli budou kvalitní.

24.9.2017 20:07
canka

XXX.XXX.35.233

Doporučuji: http://www.boty-pro-kone.cz/alenkavostatkova-yahoo-com-au/eshop/0/0/5/10-Old-Macs-G2-par

-jsou výborné do každého terénu i do vody, snadná údržba pouze omytím.

25.9.2017 06:04
22verunka

XXX.XXX.172.128

Mam zkusenost s temito

http://m.konikum.cz/boty-pro-kone-cavallo-sport-boots-akce-p11631/
Nam drzeli nejlepe.

25.9.2017 09:37
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Když pominu všechno ostatní, tak kamaše, bandáže a podobné jsou na ochranu nohu koně před vnějšími vlivy, rozhodně nezpevní ani neutlumí "kulhání" na nepříjemném povrchu.

Buď můžete pořídit boty - jak Vám zde děvčata psala a nebo plastové podkovy (mohou se i nalepit) a jsou na to dost pozitivní reakce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2017 09:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

anonymous1234 napsal(a):
Krásný den přeji, koupila jsem si welsh pony x arab :D moc krásný koník, je na boso a chci aby to tak zůstalo je 24/7 ustájen.. ale má přední pravé bílé kopyto... to je většinou problém. kovat ho opravdu nechcem už jenom kvůli ztrácení podkov ve výběhu, každoměsíčního ježdění kováře při ztrácení šroubů atd.. znáte to :) bydlíme na vesnici kde jsou jen lesy, louky, a silnice.. na každé cestě jsou kameny a nehladký povrh.. valášek vypadá že se mu nelíbí po kamínkách chodit právě na to bílé kopyto vždycky tak pokulhává ale na louce chodí normálně.. ted při obsedání se to kulhání zhoršilo :( začali jsme podávát biotin aby se mu koppytní rohovina zlepšila atd..jen přemýšlíme jestli jde o rohovinu nebo o spěnku.. popřípadě nepomohlo by kdyby jsme dávali banáže nebo kamaše ? díky za vaše odpovědi :).

Pokiaľ nemáte istotu, z čoho kôň chodí nečisto, najlepšie riešenie je zavolať veterinára. Vylúčiť kopyto, či spenku sa dá pomerne jednoducho aj pomocou ohybových skúšok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík