Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak hlavně, aby to všichni ve zdraví přežili. Fandím Delight My Fire, protože zastupuje něžné pohlaví ;).

A nejako už ani jazdci nie sú

Myslím, že sanitka viezla Lukáša Matuského a má pravdepodobne zlomenú ruku.
Ináč dojmy dobré, kone skákali pekne, pôda to dosť preriedila. Fandila som Francúzovi( aj kvôli tomu, že som si ho zahrala), ale vyzeral celé dostihy výborne.
sisi58
napsal(a):
Vítěz, Honza Kratochvíl, měl tak neuvěřitelnou radost, až jsem z toho měla slzy v očích. Je to šikovný mládenec a jistě má velkou budoucnost, i díky panu Váňovi, který mu dal příležitost.
Taky jsem byla máčka a zatlačila dvě slzičky bylo vidět na skocích i v obratech, jak to těm koních podkluzovalo, ale všichni to zvládli s takovou jistotou i elegancí, že je to až neuvěřitelně. Těm dvěma koním, kteří upadli i tak všechna čest, je až neuvěřitelné, na taxisu jeden kůň, jeden jezdec, na Irské lavici druhý kůň a hotovo. Toto je po loňském ročníku druhý fenomenální ročník.
Jsem ráda, jak to dopadlo. Fandila jsem Váňovým koním, takže dobrý. Honza Kratochvíl je šikovný, skromný kluk, moc mu vítězství přeju. Mladý Váňa se třeba dočká příště. Stejně jako Pepa Bartoš, věřím, že i jemu se VP ještě podaří vyhrát ( jemu fandím vždycky ). Nemám ráda třeba Marka Stromského, který se v médiích prezentuje jeko největší smolař. Ano, předloni s Nikasem, to byla smůla, za to nemohl. Ale předtím s Amant Grisem? Poprvé, když neobjel točný bod, tak to byla jeho blbost, a ne smůla. V dalším průběhu dostihu si určitě musel uvědomit, že udělal chybu. Další rok, po podání protestu, který nebyl uznán, by si měl sypat popel na hlavu. Kdyby tam nekličkoval a vzal Amanta hned zvenčí, možná by vyhrál. Váňa ho v žádném případě nějak netísnil. Byla to Stromského jezdecká chyba. Toť vše.
Martina V.
napsal(a):
Jsem ráda, jak to dopadlo. Fandila jsem Váňovým koním, takže dobrý. Honza Kratochvíl je šikovný, skromný kluk, moc mu vítězství přeju. Mladý Váňa se třeba dočká příště. Stejně jako Pepa Bartoš, věřím, že i jemu se VP ještě podaří vyhrát ( jemu fandím vždycky ). Nemám ráda třeba Marka Stromského, který se v médiích prezentuje jeko největší smolař. Ano, předloni s Nikasem, to byla smůla, za to nemohl. Ale předtím s Amant Grisem? Poprvé, když neobjel točný bod, tak to byla jeho blbost, a ne smůla. V dalším průběhu dostihu si určitě musel uvědomit, že udělal chybu. Další rok, po podání protestu, který nebyl uznán, by si měl sypat popel na hlavu. Kdyby tam nekličkoval a vzal Amanta hned zvenčí, možná by vyhrál. Váňa ho v žádném případě nějak netísnil. Byla to Stromského jezdecká chyba. Toť vše.
Tak zrovna to jak mu tam vjel Váňa, to byla prostě hnusárna (stejně jako jeho mladej když tam tenkrát schválně zbrzdil všechny ostatní aby vypadli z rytmu a sám nabral náskok...
Ono... slyšela jsem příběh o tom, jak že starej Váňa přišel o tu část plíce, a údajně to byla odplata za tyhlety drobné sviňárny co pravidelně dělal.
lenacia
napsal(a):
Tak zrovna to jak mu tam vjel Váňa, to byla prostě hnusárna (stejně jako jeho mladej když tam tenkrát schválně zbrzdil všechny ostatní aby vypadli z rytmu a sám nabral náskok...
Ono... slyšela jsem příběh o tom, jak že starej Váňa přišel o tu část plíce, a údajně to byla odplata za tyhlety drobné sviňárny co pravidelně dělal.
Taktika a strategie. Přemýšlet dopředu.Zkušenosti z minulých závodů.Chybami se člověk učí.
Ve VP jezdí ti nejlepší, kteří by měli počítat se vším. Jinak, pokud by jezdci chtěli milý závod, mohou si vybrat něco lehčího třeba jen s 5 koňmi.
A říkat, že někdo onemocněl, protože na dostihu někomu křižoval, tak TOMU JÁ ŘÍKÁM SVIŇÁRNA lenácio.

Martina V.
napsal(a):
Hoci s vyššie uvedeným takmer bezvýhradne súhlasím a pri zmienke "smoliar Stromský" sa mi dvíha tlak, tak nesúhlasím s rozhodnutím komisie v prospech Váni pri kauze Amant Gris. Tam si myslím, že zlyhala komisia a cúvli pred jeho menom a neodvážili sa ho presunúť.

sisi58
napsal(a):
Taktika a strategie. Přemýšlet dopředu.Zkušenosti z minulých závodů.Chybami se člověk učí.
Ve VP jezdí ti nejlepší, kteří by měli počítat se vším. Jinak, pokud by jezdci chtěli milý závod, mohou si vybrat něco lehčího třeba jen s 5 koňmi.
A říkat, že někdo onemocněl, protože na dostihu někomu křižoval, tak TOMU JÁ ŘÍKÁM SVIŇÁRNA lenácio.
Myslím, že Váňa prišiel o pľúca pri nejakom páde z koňa a Lenacia asi chdela naznačiť, že mu z toho koňa niekto pomohol. Neviem, nepočula som o tom.
Ináč mám dojem, že Váňa starší chce ďaleko viac vyhrať VP, ako jeho syn. Alebo je to len smola, že si vždy vyberie toho slabšieho koňa.
Taky si myslim ze smolare z neho delaji spis ostatni nez on sam. Stejne tak jako z Vani delaji vsichni Boha. I kdyz u nej mi prijde ze si to kolikrat i sam mysli jak mluvi o sobe i ostatnich. Myslim ze je tam spusta jinych co by si zaslouzili vyhrat vic nez on. I pres to vitez v zaveru zabral paradne to se mu musi nechat na ty podminky jake meli.
Martina V.
napsal(a):
Jaká je to prosímvás jezdecká chyba, když se zařadim vedle koně a jedu rovně, a on se na mě začne tlačit? To je nesmysl. Byla to Váňová strategie a souhlasím že protes nebyl uznán kvůli jménu, známosti anebo kvůli senzaci že Váňa vyhrál posedmé. A to jak o něm pořád každý tvrdí že je smolař už je trapné v televizi. Smolař sice je ale rozmazávají to pořád dokola.letošní celý dostihový den byl super.