-Veru-
napsal(a):
500 Kč? No nevím, o co přesně by se mělo jednat, ale za tuhle cenu bych svého koně neposkytla...
Nevadí.. i tak děkuji. A mohla bych vás o něco osobnějšího poprosit? Pokud tedy ne, neznáte někoho či nemáte své vlastní video, kde jezdí dívka má koni při západu slunce? Byla bych za to velmi vděčná.
-Veru-
napsal(a):
Na youtube nic není? Ono kdybychom věděli, k jakému to je účelu, tak by možná ochota byla větší
Máte pravdu. Na YouTube jsem se koukala, ale záběr nesmí být zkopírovány-> autorská práva.. Jde o to že kůň je tedy moc komplikovaný-> vím že to není zadarmo, ale prostě sháním záběr koně a dívky při západu slunce-> tak, aby nebylo vidět do tváře. Pro skupinu s účtem VEVO. Více bych svěřila v SZ. Pokud by jste někdo něco měl, byla bych neskonale vděčná a i bych něco dala. (Buď peníze, nebo jezdecké vybavení i pro jezdce i pro koně atd..).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.151
Kontaktuje holky s vlastnimi konmi ve vetsich stajich tam nekde u vas. Ja znam jen Lounsko a Mostecko. Litomerice uz netusim.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kontaktuje holky s vlastnimi konmi ve vetsich stajich tam nekde u vas. Ja znam jen Lounsko a Mostecko. Litomerice uz netusim.
Dobrý nápad! děkuji. Pokusím se je kontaktovat. Chtěla bych se vás pane/í leithiane zeptat zda nemáte možnost se s nimi domluvit? Popř. poslat mi na ně kontakt přes soukromé zprávy?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.151
Pokud by vam stacilo Lounsko. Kontaktujte Andreu Koudelkovou (ma takto i fb) ze staje Tatinná u Loun. Případně zajeďte do Židovic (kousek od Ranné) tam je kolem stovky koní. Minimálně pulka bude soukromých zbytek statkovy. Pripadne kousek od Loun Kňavovi s malou farmou a nekolika poniky a haflingy. Bohuzel primo na litomericku opravdu nevim.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pokud by vam stacilo Lounsko. Kontaktujte Andreu Koudelkovou (ma takto i fb) ze staje Tatinná u Loun. Případně zajeďte do Židovic (kousek od Ranné) tam je kolem stovky koní. Minimálně pulka bude soukromých zbytek statkovy. Pripadne kousek od Loun Kňavovi s malou farmou a nekolika poniky a haflingy. Bohuzel primo na litomericku opravdu nevim.
Děkuji. Moc jste mi pomohl/a