Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2018 19:39
22verunka

XXX.XXX.145.114

Nemel by nekdo zajem o knihy a konskou tematikou? Vetsina je nova ani jednou nectena. Zbytek spise historicke kousky. Pouze ty co jsou na fotu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.1.2018 10:02

Máte ještě: Koně prace ze země?

Neregistrovaný uživatel

12.1.2018 11:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

22verunka napsal(a):
Nemel by nekdo zajem o knihy a konskou tematikou? Vetsina je nova ani jednou nectena. Zbytek spise historicke kousky. Pouze ty co jsou na fotu.

Beru kdyby mohli koně Křičet.

12.1.2018 14:36
22verunka

XXX.XXX.151.168

Holky mam v
Zatim vsechny co jsou na fotu. Co mate zajem piste na mail veronikawalterova@centrum.cz.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2018 16:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

22verunka napsal(a):
Holky mam v
Zatim vsechny co jsou na fotu. Co mate zajem piste na mail veronikawalterova@centrum.cz.

Děkuji ted jsem vám napsala s prosbou o pokyny k platbě.

12.1.2018 21:17
canka

XXX.XXX.35.234

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Děkuji ted jsem vám napsala s prosbou o pokyny k platbě.

Kurňa, taky jsem zrovna o tuto měla zájem...kdyby jste si to náhodou rozmyslela, a nechtěla jí, zamlouvám si ji

12.1.2018 22:55
22verunka

XXX.XXX.151.168

Kdyby kone mohli kricet je pryc zbytek volne.

Neregistrovaný uživatel

15.1.2018 21:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

22verunka napsal(a):

Jasně protože mě nemáte ráda radši jste prodala té druhé. Já když prodávám vždy nechám danou věc tomu kdo napsal jako první. No nic budu shánět dál Sháním jí už rok. Celkem jsem se těšila že si počtu. Tak zas nic.

15.1.2018 21:58
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Jasně protože mě nemáte ráda radši jste prodala té druhé. Já když prodávám vždy nechám danou věc tomu kdo napsal jako první. No nic budu shánět dál Sháním jí už rok. Celkem jsem se těšila že si počtu. Tak zas nic.

Ale přece si majitel může vybrat, komu danou věc prodá/přenechá. Nemá povinnost se chovat podle vašich představ a nebo norem. ;).

Neregistrovaný uživatel

15.1.2018 22:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Dotaz napsal(a):
Ale přece si majitel může vybrat, komu danou věc prodá/přenechá. Nemá povinnost se chovat podle vašich představ a nebo norem. ;).

Ono to tak většinou chodí. I v obchodě. Ted jsem si objednávala z knižního klubu a někdo byl rychlejší a taky í prodali tomu kdo byl rychlejší. ono by měla být nějaká slušnost. Ale kniha já Varoniky tak at si jí prodá komu chce. Hold nemusím mít všechny knihy které chci/potřebuji.
Ono se snad zas něco naskytne za rok.

Neregistrovaný uživatel

15.1.2018 22:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Zlatko kdy vy pochopíte, že ani Verunka a ani třeba Horsana proti vám nic nemají, ale mají rádi koně jako takové. To Vám není pořád jasné že to není nic osobního? Kobylka kterou máte ráda bude mít možná bolavá záda z Vás? Je smutné, že holkám to vadí víc než Vám.

Neregistrovaný uživatel

15.1.2018 22:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Zlatko kdy vy pochopíte, že ani Verunka a ani třeba Horsana proti vám nic nemají, ale mají rádi koně jako takové. To Vám není pořád jasné že to není nic osobního? Kobylka kterou máte ráda bude mít možná bolavá záda z Vás? Je smutné, že holkám to vadí víc než Vám.

A Kdy vy pochopíte že kobyla má záda v pořádku?

Zrovna začátkem ledna tu byla chiropraktička jí kontrolovat a není to žádná šarlatánka ale opravdu výborná a chválená paní. Jmenovat nebudu protože by jste se na ní pravděpodobně zběhli. Kobyla nebyla ani zablokovaná a není ani bolavá.

A to že proti mě nic nemají tak to vykládejte králíkům.

Neregistrovaný uživatel

15.1.2018 22:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

A Kdy vy pochopíte že kobyla má záda v pořádku?

Zrovna začátkem ledna tu byla chiropraktička jí kontrolovat a není to žádná šarlatánka ale opravdu výborná a chválená paní. Jmenovat nebudu protože by jste se na ní pravděpodobně zběhli. Kobyla nebyla ani zablokovaná a není ani bolavá.

A to že proti mě nic nemají tak to vykládejte králíkům.

Dodatek nemyslím že je nutné zanášet další vlákno nemyslíte? Veronika at si s knihami udělá co chce jsou její. I kdyby s nimi zatopila je to její věc. Chtěla jsem jednu a tu má někdo jiný. Jsem fakt naštvaná že se tato kniha nebude dotiskávat. sháním ještě jednu která je vyprodaná a pochybuji že jí seženu.

15.1.2018 22:35
Sophii

XXX.XXX.168.82

No jestli ono to není tím, že k čemu by vám kniha byla když kobylu jezdíte na páce aby vás nezabila? Škoda, že už nevydávají PonyClub to byste si početla možná i líp...

Neregistrovaný uživatel

15.1.2018 22:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Pravda Zlatko..Vaše vlákno opravdu nemá smysl zanášet.

Neregistrovaný uživatel

15.1.2018 22:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Sophii napsal(a):
No jestli ono to není tím, že k čemu by vám kniha byla když kobylu jezdíte na páce aby vás nezabila? Škoda, že už nevydávají PonyClub to byste si početla možná i líp...

Pony club se stále vydává jen pod jiným názvem pár knih doma mám ale jsou mi k ničemu. Těmi se možná opravdu zatopí. Pokud tedy hořejí.
Nikdo to nechce a jsou bezcenný.

Když si myslíte že mám páku proto aby mě nezabila myslete si to klidně dál.

16.1.2018 08:28
Sophii

XXX.XXX.151.71

Kdepa, ponyclub, posléze penny girl skončil před pár lety. Nejdřív chtěl digitální verzi místo tištěné, a když děti a rodiče protestovali, tak místo aby jim vyšli vstříct tak celý klub zrušili.

16.1.2018 09:35
HV25

XXX.XXX.42.151

Já prodávám jednobočnicové drezurní sedlo KT MEDUSA.17,5 / komora 3.

Vyměkčené posedlí, v tak pohodlném sedle jsem ještě neseděla, bohužel koni přestalo sedět, jinak bych si jej nechala. Sedlo má větší kolenní opěrky, které podrží, ale neomezují. Vhodné i na delší vyjížďky.

Sedlo je naprosto v pořádku, jediná vada je estetická a to menší dírka na bočnici, která se nezvětšuje. Možnost nechat zaplátovat u šikovného sedláře, nebo vyměnit bočnici přímo v Kentauru. Možnost vyzkoušet oproti plné ceně na týden.
PC je okolo 35tis. Cena sedla je 15tis. při rychlém jednání.
(bočnici mohu nechat i opravit, cena opravy bude připočtena k ceně sedla.)

Lokalita: Slavkov u Brna, email: Hrouzkova.Daniela@seznam.cz

FOTO: http://danielahr.rajce.idnes.cz/Medusa/.

28.1.2018 19:49
andy zahourova

XXX.XXX.240.89

22verunka napsal(a):

Dobrý den, mohu se zeptat jaké máte knihy volne? Kdyžtak do zprávy. Děkuji Andrea.

16.3.2018 09:08
ameed

XXX.XXX.248.64

Já se zbavuji věcí k zapřahání...mám to teda i v inzerci, ale napíšu to i sem...postroj ve velikosti hafling...chomout starší, zbytek postroje fungl nový...ještě bez kování, barva hnědá.Vůz za shety...podušky-velikost taky hafling...pak asi dvoje starší pobočnice na koně do lesa...a pak už nevím:)...na jaře bude úklid sedlovny a když se to nestihne z jara, tak do další zimy času dost...

16.3.2018 10:14

Měla bych zájem o knihu vycvik mladého koně

14.4.2018 23:36
andy zahourova

XXX.XXX.240.89

Dobrý den, máte ještě vůz za shetty na prodej? Dekuji Andrea.

16.4.2018 07:56
ameed

XXX.XXX.248.64

Ano, vůz pořád mám...

Přidejte reakci

Přidat smajlík