Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

15.1.2018 22:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Ježdění podle Sally Swift
Ne Ty hledáš koně, kůň hledá Tebe - Cesta k řeči těla koně - Klaus Ferdinand Hempfling
kdyby mohli koně křičet.

Knihy mohou být drobně poškozené oděrky atd... Prosím ne chybějící listy
Prosím pište mi soukromou správou na Faunu nabídky s cenu, stavem a meilem platbu preferuji převodem. Děkuji.

Neregistrovaný uživatel

18.1.2018 00:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Ježdění podle Sally Swift již sehnáno.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.1.2018 07:16

Kdyby mohla křičet Zlatka, tak by vás servala až byste se divila.

18.1.2018 13:01

Kúpim knižku "Drezura se svedomím" od MVDr. Heleny Enenkelovej

Mal by ju niekto na predaj prosím? :).

18.1.2018 14:02
anekapace

XXX.XXX.49.20

Takové se z ruky nedávaj. :).

18.1.2018 14:11
Atav

XXX.XXX.39.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Možná by bylo mnohem plodnější přestat neustále do slečny rýt a nechat jí, ať si knížky sežene a poučí se z nich... ?

18.1.2018 14:55

Atav napsal(a):
Možná by bylo mnohem plodnější přestat neustále do slečny rýt a nechat jí, ať si knížky sežene a poučí se z nich... ?

Myslíte, že se poučí? Nebo jen hledá další věci, co koně ničí, aby ji její vlastní kůň začal pod násilím "poslouchat" ?

18.1.2018 15:04
Sophii

XXX.XXX.225.208

Zlatka už spíš jenom stagnovaně pláče.

18.1.2018 15:14
Atav

XXX.XXX.39.4

Myslíte, že se poučí? Nebo jen hledá další věci, co koně ničí, aby ji její vlastní kůň začal pod násilím "poslouchat" ?

To že shání odborné knížky myslím poukazuje na snahu se dozvědět něco nového, poučit se a rozšířit si obzory. Což je skvělé. Rozhodně ale k jejímu vzdělávání se nepomůžou komentáře ve smyslu ´´Ty si ty knížky nekupuj, stejně je nepochopíš, škoda papíru´´ jak už někde zaznělo..

18.1.2018 15:34
Íháček

XXX.XXX.66.9

Taky nechapu co tim sledujete. Staci snad jedna diskuze kde se slecna probira a ne zase zasyrat totalne vsechny.

Neregistrovaný uživatel

18.1.2018 16:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Atav napsal(a):
To že shání odborné knížky myslím poukazuje na snahu se dozvědět něco nového, poučit se a rozšířit si obzory. Což je skvělé. Rozhodně ale k jejímu vzdělávání se nepomůžou komentáře ve smyslu ´´Ty si ty knížky nekupuj, stejně je nepochopíš, škoda papíru´´ jak už někde zaznělo..

K tomu lze napsat jen to, že zde již podruhé dostala mnoho rad a poučení k práci, kterou vyčte v knížkách, ale bohužel takto to nazývá šikanou, máte pravdu že v knize bude mít vše jen popsaný, bez upozornění na nedostatky, kterých se dopouští. Tohle jsem jí napsala já ke knize od Hempfinga, neboť jí vlastním a snažila jsem se jí přečíst, a je napsaná poněkud složitě a člověk, který se neorientuje v základních potřebách a vnímání koně se v ní zorientuje jen velmi stěží.

Neregistrovaný uživatel

20.1.2018 19:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.228

Kniha od Hempfinga snad objednána.

Radši si přečtu ty knihy tam se do mě nebude neustále navážet někdo skrz váhu. Jsou věci které jsem si chtěla přečíst v té kdyby mohli koně křičet ale to je pak bohužel těžké když jste sice první kdo o ní projeví zájem ale protože mě prodávající nesnáší prodá dalšímu.

A kniha je těžce k sehnání čtivo mi bylo doporučeno a já sem si ho chtěla pročíst a nabrat nějaké inspirace jak věci dělat jinak. Je velice smutné jak se v této komunitě chováte a je to bohužel k více lidem

Člověk poprosí o radu skrz kamaše a strhne se opět hon na čarodějnice. za*sere se celé vlákno a kradou se fotky aby jste mohli člověka ponížit.. Protože má problém s váhou. Nejsem jediná bohužel a snažím se s tím něco dělat ale ve stresu žel nabírám váhu a vám se podařilo těmi vašemi radami mě leda vystresovat a otrávit. Dělám náročné povolání na psychiku a do toho ještě vy s nevyžádanými radami.

Pokud nikdo knihu nenabízí nepište. Špiníte opět další vlákno! pokračujte v tom co jste opět zašpinili děkuji!

20.1.2018 20:17
Sophii

XXX.XXX.168.82

No to nebude no... ale kdyby sám Hempfling přijel a viděl co se svou kobylou děláš, tak to už by byl něco jiného...
Čert vem váhu, to sem vám řekla od začátku, všichni tam řekli čert vem váhu... ale vy rvete koní páku, protože se rozbíhá do cvalu, a protože "se tahá, no podle těch kradených fotek se netahá, jen vy jí vytahujete hlavu k oblakům!

20.1.2018 21:23

Ale prosím vás a kdo dnes v dnešní době nemá náročné povolání? Také ho mám, ale doma na kobyle si nervy nevybíjím.

Neregistrovaný uživatel

21.1.2018 04:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.228

Sophii napsal(a):
No to nebude no... ale kdyby sám Hempfling přijel a viděl co se svou kobylou děláš, tak to už by byl něco jiného...
Čert vem váhu, to sem vám řekla od začátku, všichni tam řekli čert vem váhu... ale vy rvete koní páku, protože se rozbíhá do cvalu, a protože "se tahá, no podle těch kradených fotek se netahá, jen vy jí vytahujete hlavu k oblakům!

Ano takže jsem jí asi měla nechat aby přešla přes člověka. Bravo učit jí chůzi přes lidi mě ani ve snu nenapadlo. Dobré uvažovaní. Paní s tušírkou stavěla koně prvně. Kobyla nevěděla co chceme atd...

Jasně čert vezmi váhu ale vytahovali jste to furt dokola.

Uždění je moje věc. Očividně to kobyle hrozně vadí když kluše najednou na volné otěži čili nemám tlak na ruce a nemám váhu někde kde bych mít neměla. A budte tak laskavá a nezasírejte další vlákno.

21.1.2018 08:06
saola

XXX.XXX.85.46

Hempflinga mají třeba zde:
https://www.levneucebnice.cz/p/ne-ty-hledas-kone-kun-hleda-tebe-cesta-k-reci-tela-kone/
Kdyb koně mohli křičet je totálně vyprodné, ale mají je momentálně v pražské knihovně, takže systémem meziknihovní výpůjčky je možné je půjčit si v jakékoliv knihovně v ČR, i kdyby ve vaší knihovně momentálně nebyla:
https://search.mlp.cz/cz/titul/kdyby-kone-mohli-kricet/3717023/
Ježdění podle Sally Swift třeba zde:
https://www.knihkupectvi-papyrus.cz/jezdeni-podle-sally-swift-p870172/

Takže do týdne je můžeš mít všechny doma a začít.

21.1.2018 08:29

Přestanete to uz konečně svádět na koně Atlantido? Kůň neutika jen tak, musí to mít důvod. Tím že způsobite další bolest si nemůžete.

21.1.2018 10:45
boikana

XXX.XXX.64.140

saola napsal(a):
Hempflinga mají třeba zde:
https://www.levneucebnice.cz/p/ne-ty-hledas-kone-kun-hleda-tebe-cesta-k-reci-tela-kone/
Kdyb koně mohli křičet je totálně vyprodné, ale mají je momentálně v pražské knihovně, takže systémem meziknihovní výpůjčky je možné je půjčit si v jakékoliv knihovně v ČR, i kdyby ve vaší knihovně momentálně nebyla:
https://search.mlp.cz/cz/titul/kdyby-kone-mohli-kricet/3717023/
Ježdění podle Sally Swift třeba zde:
https://www.knihkupectvi-papyrus.cz/jezdeni-podle-sally-swift-p870172/

Takže do týdne je můžeš mít všechny doma a začít.

A nejenom v pražské, podívejte se do krajské, třeba v pardubické je taky. Záleží, co máte blíž... Je tam vlastně snad vše zmíněné :).

21.1.2018 12:03
Žofi

XXX.XXX.80.55

Uvědomte si, že kdyby všichni ti autoři těch knih, které si chcete údajně nastudovat, přijeli k Vám osobně, Atlantido, myslím si, že by udělali vyjímku vůči svému vždy klidném přístupu a použili vyjímečně tělesné tresty. Vůči Vám, samozřejmě.
K Vaší tělesné váze - vše, co jste uvedla (stres, diety apod.) jsou jen výmluvy a jen Vaše lenost a pohodlnost a přesně toto přenášíte i na Vašeho koně.

Upřímně Vám přeji, abyste jednoho dne konečně otevřela oči. Třeba by z Vás mohl být normální člověk.

21.1.2018 14:14

Žofi napsal(a):
Uvědomte si, že kdyby všichni ti autoři těch knih, které si chcete údajně nastudovat, přijeli k Vám osobně, Atlantido, myslím si, že by udělali vyjímku vůči svému vždy klidném přístupu a použili vyjímečně tělesné tresty. Vůči Vám, samozřejmě.
K Vaší tělesné váze - vše, co jste uvedla (stres, diety apod.) jsou jen výmluvy a jen Vaše lenost a pohodlnost a přesně toto přenášíte i na Vašeho koně.

Upřímně Vám přeji, abyste jednoho dne konečně otevřela oči. Třeba by z Vás mohl být normální člověk.

Vy ty autory znáte osobně? Asi ne. sice se neznám s tím co slečna jeho knihu shání ale znám se s jedním špičkovým a světem uznalým autorem knih o přirozeném jednání s koněm. Byla jsem několikrát u něj.

Ten by použil tělesný tresty na vás co tady rozvíjíte tato vlákna spíš.
Atlantidu by nepochválil ale vysvětlil by jí a hlavně ukázal co a jak dělat. Ale nebudu sem vypisovat co jsem dala do druhého vlákna

Slečna psala že Sally Swift již má a tu od Hempflinga má objednanou.

Pokud knihu nenabízíte nechápu proč spamujete další vlákno. No nic Znechuceně odcházím účet zruším nemá to tady cenu s lidmi jako vy. S lidmi co se musí předvádět jaké jsou jedničky.

21.1.2018 15:53
Žofi

XXX.XXX.80.55

Vy ty autory znáte osobně? Asi ne. sice se neznám s tím co slečna jeho knihu shání ale znám se s jedním špičkovým a světem uznalým autorem knih o přirozeném jednání s koněm. Byla jsem několikrát u něj.

Ten by použil tělesný tresty na vás co tady rozvíjíte tato vlákna spíš.
Atlantidu by nepochválil ale vysvětlil by jí a hlavně ukázal co a jak dělat. Ale nebudu sem vypisovat co jsem dala do druhého vlákna

Slečna psala že Sally Swift již má a tu od Hempflinga má objednanou.

Pokud knihu nenabízíte nechápu proč spamujete další vlákno. No nic Znechuceně odcházím účet zruším nemá to tady cenu s lidmi jako vy. S lidmi co se musí předvádět jaké jsou jedničky.

...pobavila jste celý můj kolektiv.

21.1.2018 16:04

Atlantido, kdyby byl váš příbuzný, tak by vám nikdy nedovolil na toho koně sednout -_-

Furt tu žádáte o pomoc ale máte velice uznávaného autora knih o přirozené komunikaci? Přestaňte už kecat sakra.

21.1.2018 16:09
Sophii

XXX.XXX.205.245

Nebudu řešit tvou rozdělenou osobnost Atlantido.
Můžu ti říct že má trenérka se s Hempflingem setkala.
Všichni tihle autoři, vidět vaše příspěvky zde, zeptali by se na totéž, proč páka s martingalem, a vy byste řekla, je to můj kůň, můj majetek, já sem majitel já si budu dělat co chci. Ne! Oni by nám něco c neřekli, protože by pochopili jak marné to snažení je. Když vztahovačný člověk s mindráky si to vybíjí na koni. Protože v době internetu, videí, knížek a všeho, narvete koni páku, a myslíte si že ste udělala správně a je to v pořádku! No není! Jen Zlatka už tu páku za život zná a bojí se jí a pamatuje si jak to s ní bolí. Jooo to ste hrdinka no, jít na koně přes strach!
Jo, tohle je diskuzní část ifauny, tady se diskutuje a tedy se může i pozměnit téma.
Naopak příspěvky o prodeji a nákupu sem nepatří, na to je tu inzerce.

22.1.2018 20:47
saola

XXX.XXX.151.148

Atlantido, aby jsi měla své tělo taky trochu ráda a byla na ně hodná, udělej si radost a pořiď si i něco pro sebe:
https://www.databazeknih.cz/knihy/vime-co-jime-122926

I když jsi mi nadávala na jiné diskuzi do svi*ní (i jiným), ber to jako přátelskou radu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík