Pasování sedel - pan Hakr Equiservis

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2018 10:24
petraaart

XXX.XXX.162.124

Dobrý den, máte někdo zkušenost? ať už s napasováním sedel kupovaných přes něj, nebo jinde? jak vám poradil, věnoval se vám, a na kolik vás tato služba vyšla?

1.2.2018 17:24
Gerlinda

XXX.XXX.99.140

Dobry den, ja jsem kupovala a nechavala pasovat cca pred 2 lety. Prvni kontakt emailem (co asi chci, na jaky typ kone, kolik asi jsem ochotna zaplatit), potom telefonicke navrzeni kontaktu, den predem telefonicke overeni, prijel zamestnanec/kolega (ne p. Hakr osobne), nechal si predvest kone, soucasne sedlo, vyposlechl, co se mi na nem nelibi, na kone vyzkousel cca 4 sedla v mnou vybrane cenove kategorii, ke kazdemu rekl, v cem by koni mohlo sedet lepe a co je realne, sebou mel prichystanou cistou podsedlovku, podbrisaky ruzne delky i trmeny, kdyby nahodou majitel nemel. Vsechny jsem projela na jizdarne, jedno jsem vybrala, sepsal objednavku s upravami (typu rozsirit komoru o tolik a tolik, zmena uhleni polstaru, ...), druhy den bylo po uprave uchystane v Equiservisu. Cena byla cena sedla + cca 1500kc (uprava + cesta, cca 40 km od Equiservisu). Takze za me spokojenost.

1.2.2018 18:43
deauville

XXX.XXX.175.69

Podobná (pozitivní) zkušenost jako Gerlinda. Valach je atyp, po hledání variant v oblasti second-hand sedel jsem se obrátila na p. Hakra. Přijel, změřil, podíval se na stávající sedlo (Stubben), zda by nešlo upravit - bohužel nešlo (kůň - krátký hřbet, sedlo - dlouhé posedlí). Na výběr jsme bohužel z konfekčních sedel moc neměli, nakonec padla volba na Prestige (nechtěla jsem, ale koni ten hřbet prostě nesrovnám...) a kůň je spokojený - já moc ne (sedlo mi prostě k srdci nepřirostlo, ale jak píšu, kůň je atyp a sehnat sedlo, které bude vyhovovat jemu, je těžké). P. Hakr u nás byl třikrát, než byl s napasováním sedla spokojen.

Za mě - pokud bych měla koně s konvenčním hřbetem, asi bych volila nějakou levnější variantu. Bohužel nemám, takže jsem musela zvolit variantu o dost dražší. Další možností (a jistě levnější) bylo si nechat sedlo ušít na míru, ale já v ČR neznám nikoho, komu bych věřila, že koně naměří správně a dokáže na něj ušít sedlo na míru.

Přidejte reakci

Přidat smajlík