Dobrý den,
koupili jsem baliky sena, bohužel některé části jsou plesnive. Seno probírame jak se dá, teď hold prostě seno došlo. Jak vypada toto seno podle vas? Práší jen trochu ale přide mi takove navlhle...mame ho pod plachtou. Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Takové seno máme taky, první dvě vrstvy nic moc.Je to prostě tím jak to leží někde venku pod plachtou a dostane se k tomu vlhkost.Nicméně to nejhorší dám buď jako podestýlku nebo rovnou vyhodím.Naši koně to ani nežerou a myslím si, že ani jiní by to nevzali do huby pokud nebudou vyloženě hladoví.
neznasme
napsal(a):
Jen prvni dve vrstvy. Uvnitř krásně voní.problem je, ze ted seno prostě neni v nasem kraji :(.
Odbalte to špatné a balík dejte do sítě na seno. Koním kupte vyvazovače mykotoxinů ( Hippovit, Premin, Habibi), které pomohou chránit koně před působením jedovatých mykotoxinů. Dělám to taky tak, jinak by mi kobyla, která má problémy, zimu na seně vůbec nepřežila.
sisi58
napsal(a):
Odbalte to špatné a balík dejte do sítě na seno. Koním kupte vyvazovače mykotoxinů ( Hippovit, Premin, Habibi), které pomohou chránit koně před působením jedovatých mykotoxinů. Dělám to taky tak, jinak by mi kobyla, která má problémy, zimu na seně vůbec nepřežila.
Děkuji, napsala jsem zprávu :).