Uživatel s deaktivovaným účtem

Chtěla bych ostatní diskutující poprosit o tip a eventuálně i o kontakt, na šikovného koňského zubaře, který působí v okolí Brna, nebo do těchto končin pravidelně zajíždí. Potřebovala bych zkontrolovat a ošetřit zuby u dvou koní stojících cca 20 km severozápadně od Brna a nejlépe se i domluvit na pravidelných návštěvách. Moje dosavadní pátrání po internetu a po známých bylo bohužel zatím neúspěšné, tak to zkouším tady. Budu vděčná za každou odpověď .

liva
napsal(a):
Mým chlapcům brousí zuby MVDr Matušková, která běžně v Brně a okolí působí.
Není vyloženě zubař, ale já jsem s její prací max spokojená...
Moc děkuji za odpověď, jenom ještě pro upřesnění - jde o MVDr. Matuškovou Dominiku? Strýček Google jich na mě vyplivl několik, tak ať nejsem zbytečně za pitomce až budu volat .

liva
napsal(a):
Ano, Dominika Matušková.
Je opravdu šikovná a pečlivá.
Ještě jednou moc děkuji, zkusím ji oslovit a uvidím jestli bude ochotná k nám vážit cestu .

Vracím se k mnou založenému tématu. Ještě jednou chci poděkovat za tip na paní doktorku Matuškovou. Teď v týdnu byla u nás a velká spokojenost - všechno ukázala, vysvětlila a samozřejmě upravila. Poradila si i u koně co moc nespolupracoval, s tím, že se elektřina bere z agregátu ... Za mě palec nahoru a pokud potřebujete někdo u koní udělat zuby, tak doporučuji.
MichaelaScudlova

XXX.XXX.33.131
Dobrý den, prosím neměl by někdo kontakt na paní MVDr Matuškovou? Nemůžu ho nikde najít a ráda bych využila jeji služby u mého koníka. Děkuji a s přáním hezkého dne